Stranica 70 od 80 PrviPrvi ... 20606869707172 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,451 do 3,500 od 3996

Tema: Kuharske nedoumice

  1. #3451
    babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008
    Lokacija
    zg,podsused
    Postovi
    4,221

    Početno

    Teško ga je oguliti. Skoro nemoguće. A kora je trpka, usta znaju peć od nje. I konc vitamina c i drugih tvari je puno viša bego u mandarini i naranči. Ali treba ga oprati

  2. #3452
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    11,530

    Početno

    Pa to znam, ali ne vjerujem da ja mogu oprati vodom kemikalije koje kisa ne opere. Je l moguce da se kumkvati manje tretiraju ili je to sve isto?

  3. #3453
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    5,220

    Početno

    Napravila bih nešto kao bruschette, samo bih za podlogu umjesto kruha stavila zapečene štapiće palente.

    Imate li ideje što bi dobro išlo kao fil na to?

  4. #3454
    Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016
    Lokacija
    Sjever
    Postovi
    2,035

    Početno

    Razne gljive, sjeckane i preprzene na putru s malo timijana (mozes ga i u palentu staviti) i cesnjaka.
    Gorgonzola (lagano grillano da se otopi) ili neki malo jaci topljivi sir kao taleggio, za ekstravaganciju mozes staviti i krisku kruske
    Moze i brie (isto topljeni) s pinjolama i rikulom ili s brusnicama i rikulom i malo meda
    Pecene cherry rajcice s bosiljkom.
    Dimljeni sir s malo meda

    Sad sam gladna...

  5. #3455
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    5,220

    Početno

    Hvala ti!

  6. #3456

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    6,769

    Početno

    vjerjatno sam pitala ovo (ali nikad kuharice od mene) ... može li se smrznuti crnilo sipe?

    kupila bih ovaj tjedan sipe, nasjeckala i smrznulo. samo za crni rižoto mi treba i crnilo, a ona iz vrećica mi i nisu baš ...

  7. #3457
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    vjerjatno sam pitala ovo (ali nikad kuharice od mene) ... može li se smrznuti crnilo sipe?kupila bih ovaj tjedan sipe, nasjeckala i smrznulo. samo za crni rižoto mi treba i crnilo, a ona iz vrećica mi i nisu baš ...
    Nisam probala, ali ako prodaju ovo https://webshop.pert.hr/proizvod/crn...0-gr-smrznuto/, svakako možeš. Dojavi rezultate, mene isto zanima.

  8. #3458
    Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    4,006

    Početno

    Imate prijedlog što se može napraviti dan-dva prije pa za gozbu samo izvaditi/podgrijati/doraditi? Dolazi u obzir SVE
    Imamo za Božić skoro 50 ljudi u stanu, najuža obitelj. Kako izbjeći kuhanje i ludnicu u kuhinji na Božić?
    Servirala bih nešto konkretno, nešto za grickanje, nešto toplo, hladno, ma svega. Za sad smo razmišljali o pašticadi, tortilja čipsevi i razni umaci (koji znači mogu unaprijed se pripremiti). I dalje mi mozak stoji.

    Poslano sa mog SM-A515F koristeći Tapatalk

  9. #3459
    zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    Lokacija
    GYM
    Postovi
    5,117

    Početno

    Sarma

  10. #3460
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    zagreb zapad
    Postovi
    21,714

    Početno

    Sve salate mogu hladne , moze i hladni kare ( pecen u komadu i tanko narezan), od toplog moze pasticada ili neki gulas uz njoke , rizu i slicno. Mozes canelone ili lazanje ili zapecene tortilje ...to se samo zapece isti dan.
    Nije lose ni reci svakom da donese neki svoj specijalitet. Odmah pola posla manje.

  11. #3461
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    zagreb zapad
    Postovi
    21,714

    Početno

    Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Sarma
    I grah

  12. #3462
    Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    4,006

    Početno

    Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Sve salate mogu hladne , moze i hladni kare ( pecen u komadu i tanko narezan), od toplog moze pasticada ili neki gulas uz njoke , rizu i slicno. Mozes canelone ili lazanje ili zapecene tortilje ...to se samo zapece isti dan.
    Nije lose ni reci svakom da donese neki svoj specijalitet. Odmah pola posla manje.
    Ma izbjegla bih da drugi donose, iako se ponude. Želim da se ne moraju opterećivati

    Doduše, sad kad razmišljam, svi dolaze sa prebogatih ručkova, neće nikome biti do konkretne hrane. Više do tih nekih finjak detalja. Neki dobar namaz, ili finger food, salata. Pasticada da, ali ne više od toga.

    Poslano sa mog SM-A515F koristeći Tapatalk

  13. #3463
    Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    4,006

    Početno

    A kad smo kod salata - imaš baš neke na umu? Da nisu tjestenina

    Poslano sa mog SM-A515F koristeći Tapatalk

  14. #3464
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    11,530

    Početno

    Meni je super vitello tonnato. To cak mora preko noci stajati.

  15. #3465
    babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008
    Lokacija
    zg,podsused
    Postovi
    4,221

    Početno

    Mi smo nedavno imali feštu. Napravila sam pulled pork, ispekla peciva, umak od avokada i colesaw salatu. Slagali su sami. Za klince sam napravila pohane pureće prutiće i pileće taqitose. Bila je i salata od quinoe sa hrpom povrća salata od tjestenine sa piletinom i povrćem, pašteta od tune i pileća pašteta. I naresci razni. Za cca 30 ljudi je to bilo.

  16. #3466
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    24,662

    Početno

    Sve njamaaa mljaaac

  17. #3467
    Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    4,006

    Početno

    Krenula sam listati knjigokuharicu Sandre Rončević u potrazi za svime onime što se može napraviti par dana unaprijed. I našla hrpu predivnih jednostavnih recepata za namaze. Pa mi je sinulo da će to biti večer neobičnih namaza, uz pašticadu i bakalar. :D
    Sve se to napravi najkasnije u petak. Onda mi ostane subota za kolača jedan/dva i dec it.
    Kaj kažete za plan?

    Poslano sa mog SM-A515F koristeći Tapatalk

  18. #3468
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,249

    Početno

    Sve ok udri na posel!

  19. #3469
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    11,530

    Početno

    Nisam skuzila je l to rucak ili vecera ili cjelodnevni boravak. Mislis li pasticadu i bakalar kuhati za 50 osoba? Mislim, bitno da ste skupa i da se veselite. Al ako je bozicni rucak u pitanju, onda bi me cudili namazi. Al me cudi i kak ti sama za 50 ljudi kuhas. Zasto si nekog ne pozoves u pomoc. Nek ti drugi peku bar kolace.

  20. #3470
    Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    4,006

    Početno

    To je cjelovečernje druženje. I preračunala sam se u broju, nije 50 nego 35. Svi će doći sa svojih ručkova, ovo je dakle klasična meza uz cugu i veselje.
    Bakalar radimo tak i onak uvijek na Badnjak, namazi su jednostavni. Jedino je pašticada taj korak više. Nitko ne očekuje bakanalije, ali mene (malo manje muža) veseli razveseliti goste s finoćama.

    Poslano sa mog SM-A515F koristeći Tapatalk

  21. #3471
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Možeš napraviti lažnu pašticadu, brže je gotova. Nema nikakve razlike u odnosu na pravu, osim što je meso unaprijed narezano na šnicle, pa treba kraće vrijeme za termičku obradu i ne zezaš se poslije s rezanjem. Ako uzmeš teletinu, a ne junetinu, treba još kraće vrijeme, ali ja ne znam kako se to kuha na klasičan način jer godinama koristim samo ekspres lonac za to.

  22. #3472

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    6,769

    Početno

    Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku
    Krenula sam listati knjigokuharicu Sandre Rončević u potrazi za svime onime što se može napraviti par dana unaprijed. I našla hrpu predivnih jednostavnih recepata za namaze. Pa mi je sinulo da će to biti večer neobičnih namaza, uz pašticadu i bakalar. :D
    Sve se to napravi najkasnije u petak. Onda mi ostane subota za kolača jedan/dva i dec it.
    Kaj kažete za plan?

    Poslano sa mog SM-A515F koristeći Tapatalk
    svaka čast!

  23. #3473
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    11,530

    Početno

    Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku
    To je cjelovečernje druženje. I preračunala sam se u broju, nije 50 nego 35. Svi će doći sa svojih ručkova, ovo je dakle klasična meza uz cugu i veselje.
    Bakalar radimo tak i onak uvijek na Badnjak, namazi su jednostavni. Jedino je pašticada taj korak više. Nitko ne očekuje bakanalije, ali mene (malo manje muža) veseli razveseliti goste s finoćama.

    Poslano sa mog SM-A515F koristeći Tapatalk
    A pa onda ti je super plan, više od očekivanja

  24. #3474
    Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016
    Lokacija
    Sjever
    Postovi
    2,035

    Početno

    Ja ti mogu preporuciti Celebration cake od Ottolenghija. Kore se peku i smrzavaju, a sastavlja se par sati prije posluzivanja. Jednostavan je za raditi jedino trebas smjesu podijeliti u 3 dijela i 3x peci po 10-15 min i imati mjesta u frizeru za jednu dasku/ protvan cca 35x25 cm. Kod nas je dovoljan za 30 osoba (velikih i malih). Prednost je sto kore mozes ispeci vec danas/sutra.

    Ja bih na tvom mjestu preskocila pasticadu. Vecera je, druzenje, ljudi su vec rucali i nitko se nece prejedati. Valjda

    https://cooking.nytimes.com/recipes/...lebration-cake

  25. #3475
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    Split
    Postovi
    8,759

    Početno

    Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Pa to znam, ali ne vjerujem da ja mogu oprati vodom kemikalije koje kisa ne opere. Je l moguce da se kumkvati manje tretiraju ili je to sve isto?
    Tek sad vidim ovo, ali ja imam kumkvate u vrtu, i dosta ljudi s mog posla ih ima, i zaista ih ne treba ničim tretirati.
    Doduše, mi ne prskamo ni ostale agrume niti imamo potrebu. Ne znam, ja bih ipak voljela znati gdje je uzgoj, ali ako je lokalno, stvarno je realno da nije ničim tretirano.

  26. #3476
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    11,530

    Početno

    Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Tek sad vidim ovo, ali ja imam kumkvate u vrtu, i dosta ljudi s mog posla ih ima, i zaista ih ne treba ničim tretirati.
    Doduše, mi ne prskamo ni ostale agrume niti imamo potrebu. Ne znam, ja bih ipak voljela znati gdje je uzgoj, ali ako je lokalno, stvarno je realno da nije ničim tretirano.
    Tenks! Barem postoji šansa

  27. #3477
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    11,530

    Početno

    A znaš li zašto se smije samo par kumkvata pojesti?
    (i još da izrazim zavist što imaš svoje agrume )

  28. #3478
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    Split
    Postovi
    8,759

    Početno

    Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    A znaš li zašto se smije samo par kumkvata pojesti?
    (i još da izrazim zavist što imaš svoje agrume )
    nemam pojma, ja ih isto ne mogu puno pojesti, ali nisam čula za limite

  29. #3479
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Izaziva žgaravicu. Nisam ni ja čula za limite, ali znam iz iskustva.

  30. #3480
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    24,662

    Početno

    Any idea što bih mogla donijeti kao prilog a da se unutar sat vremena ne ohladi i ne bude bezvezno? Znači prilog koji trpi da odstoji sat-sat i pol vremena i opet bude fin.

    Jedino mi pada na pamet krumpir salata.

    Krumpir, riža,tjestenina, povrće sve mi je loše ako nije svježe netom pripremljeno.

    Hvalaa.

    P.S.za meso mi je lako jer radim u komadu, pokrit ću folijom i ostat će toplo, lako ga se i u pećnici malo ugrije po potrebi.

  31. #3481
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Any idea što bih mogla donijeti kao prilog a da se unutar sat vremena ne ohladi i ne bude bezvezno? Znači prilog koji trpi da odstoji sat-sat i pol vremena i opet bude fin.

    Jedino mi pada na pamet krumpir salata.

    Krumpir, riža,tjestenina, povrće sve mi je loše ako nije svježe netom pripremljeno.

    Hvalaa.

    P.S.za meso mi je lako jer radim u komadu, pokrit ću folijom i ostat će toplo, lako ga se i u pećnici malo ugrije po potrebi.
    Moji sinovi bi sad predložili svoju klasiku: tanke zelene mahune na salatu s bučinim uljem, grahoruzu, ciklu, salatu od karfiola i sl. Od toplih može složenac od riže, brokule, karfiola i mrkve, zapečen u kaseroli, reže se na šnite i valja i ako nije istog trena na stolu.

  32. #3482
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Mahune kupiš smrznute i skuhaš, ali treba paziti da se ne prekuhaju

  33. #3483
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    Split
    Postovi
    8,759

    Početno

    Lili, ne znam koje je meso, mi uvijek imamo tuku i uz nju, osim umaka od naranče, zadnjih godina obavezno radim ovaj ljubičasti kupus: https://www.youtube.com/watch?v=PM2k...el=JamieOliver
    Kasnije ga jedemo i za večeru, meni je jako fin i hladan, možda čak i bolji
    Francuska je uvijek rado viđen prilog, koji se može napravit dan ranije
    Planiram i peć prokulice, mislim da su one isto ok kroz par sati

  34. #3484
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    11,530

    Početno

    Mmmmm, mahune salata su mmi prefini.
    Ja za takve situacije napravim salatu od tijesta. Stavim konzervu kukuruza unutra, svježi krastavac, cherry paradajze, kuhano jaje, češnjak i što već imam. Malo maslinovog, soli i papra i super. Moj mali obožava takve salate.

    Francusku ne volim više. Voljela sam kao dijete. To mi je premasno. Majoneza je rijetko u mom frižideru. Trenutno igrom slučaja jest.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 23.12.2022. at 08:45

  35. #3485
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, ne znam koje je meso, mi uvijek imamo tuku i uz nju, osim umaka od naranče, zadnjih godina obavezno radim ovaj ljubičasti kupus: https://www.youtube.com/watch?v=PM2k...el=JamieOliver
    Kasnije ga jedemo i za večeru, meni je jako fin i hladan, možda čak i bolji
    Francuska je uvijek rado viđen prilog, koji se može napravit dan ranije
    Planiram i peć prokulice, mislim da su one isto ok kroz par sati
    Ovo s crvenim kupusom je odličan prilog za uz patku. Ja to kuham u ekspres loncu (traje doslovce 3 min) ali gulim jabuke i ni u snu mi ne pada staviti toliko ružmarina ni za vrijeme kuhanja ni prilikom serviranja. Stavljam još lovorov list. Kopar i kim obavezno, a ako imam, stavim i crni kim u zrnu.

    Edit: ako imam vremena, prvo karameliziram žlicu šećera, to daje poseban šmek.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 23.12.2022. at 09:00

  36. #3486
    mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005
    Postovi
    4,354

    Početno

    Molim recept umaka od naranče
    Posljednje uređivanje od mašnica : 23.12.2022. at 11:32

  37. #3487
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Molim recept umaka od naranče
    Ako je za patku, trebaš umak od pečenja. Nemam nikakav poseban recept za to. Uzmeš umak od pečenja, po potrebi procijediš, unutra dodaš sok od naranče i ribanu koricu i zgusneš žličicom gustina. Dobro je dodati neki alkohol - liker od naranče ili mandarineto, a ako nema, prošek će biti sasvim ok.

    Ja sam lijena baba, pa pečem naranču, jabuku i lovorov list u patki, tako da ispusti sok u umak, koji se po potrebi može doraditi i zgusnuti, ali često je dobar i umak od takve patke bez ikakve dorade.

  38. #3488
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    24,662

    Početno

    Cure,hvala vam na idejama.
    Nešto ću skemijat od toga

  39. #3489
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure,hvala vam na idejama.
    Nešto ću skemijat od toga
    Manje je više - napravi nešto jednostavno.

  40. #3490
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    24,662

    Početno

    Ma samo jednostavno i mogu jer kod mene je Badnjak (već sam počela s kuhanjem danas), a na Božić ujutro rano moram ići do mame pomoć joj kuhat jer je na štakama nakon op.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 23.12.2022. at 14:41

  41. #3491
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,249

    Početno

    Koja je svrha limunovog soka osim zgušnjavanje jela, može li se u istom smislu staviti sok od mandarina ili naranči?

  42. #3492
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    24,662

    Početno

    Pa valjda je i do arome i da se okusi stope.

    Evo ja sam u oslić na bijelo po recepturi stavljala i limunov sok.
    Ovisi šta radiš, limun je kiseo,a naranče i mandarine bome znaju bit uz to i slatke.

  43. #3493
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,249

    Početno

    Ma nema veze s okusima
    Jer sam pitala u svrhu zgušnjavanja!

  44. #3494
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    11,530

    Početno

    Meni je skroz nejasno pitanje (kao i lili, očito )
    Prvi dio pitanja je cemu sluzi limun (osim zgusnjivanja) i onda u drugom moze li i naranca za to isto nepoznato djelovanje.

    Ne bih ni ja koristila narancu kao alternativu limunu. Ako je bitna limunska kiselina, onda je u limunu (i limeti) ima trostruko vise nego u naranci.

    Ako limunska kiselina treba denaturirati bjelancevine onda valjda treba visestruka kolicina soka za isti efekt, ali onda dodje i voda i secer s tim. Ne znam sto se zgusnjava, valjda se bjelancevine denaturiraju, ne razumijem pitanje, zbilja.

  45. #3495
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Koja je svrha limunovog soka osim zgušnjavanje jela, može li se u istom smislu staviti sok od mandarina ili naranči?
    Antioksidans, limunska kiselina. Vjerojatno se može staviti sok od drugih agruma, ali ne znam imaju li ista svojstva.

  46. #3496
    Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    4,006

    Početno

    Samo da vam javim da je božićno druženje prošlo odlično! Bakalar i pašticada fantastični, namazi pokupili lovorike, pića i ića na pretek, kao i pjesme i plesa. Preodlično!
    Očekivali smo manje gladne goste, kad ono svi navalili hahahha

    Poslano sa mog SM-A515F koristeći Tapatalk

  47. #3497
    mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005
    Postovi
    4,354

    Početno

    Kakve namaze si na kraju radila?

  48. #3498
    Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    4,006

    Početno

    Iz Mrvu ovog zeru onog kuharice. Baba ganoush, hummus, dimljeni losos namaz, tirokafteri (od feta sira i svašta nešto), i marinirani šampinjoni.

    Poslano sa mog SM-A515F koristeći Tapatalk

  49. #3499
    mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005
    Postovi
    4,354

    Početno

    Popečci od povrća...kad god ih radim oni se meni raspadaju. Ostalo mi je mix zitarica od rucka, u to sam naribala mrkvu, malo celera i korabicu, cesnja, jaje i sol i papar. Dodala i malo zobenih, ali dok se peku raspadaju se...jer moram brasna dodati ili?

  50. #3500
    Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    6,506

    Početno

    Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Popečci od povrća...kad god ih radim oni se meni raspadaju. Ostalo mi je mix zitarica od rucka, u to sam naribala mrkvu, malo celera i korabicu, cesnja, jaje i sol i papar. Dodala i malo zobenih, ali dok se peku raspadaju se...jer moram brasna dodati ili?
    da, dodaj malo brašna ili krušnih mrvica

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •