Pokazuje rezultate 1 do 50 od 272

Tema: Podjela stana-dilema

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I još jedna stvar. Roditelji uopće ne moraju dočekati doživljenje svoje djece. Pa mislim da bi bilo dobro da im pomognu, ako mogu, dok su još živi. Primjer iz moje obitelji: moje tri rođakinje (sve umrle u 50-tima - rak dojke, rak debelog crijeva, rak jetre) nadživjeli su njihovi roditelji. Danas ne možeš računati na to da će sve ići po ps-u, pa kad ti umreš onda neka itd. itd. Ili da otjeraš svoju djecu, svojim postupcima, u život u Irskoj, pa si tepaš (sebi i okolini i rodbini) onda "a tako su se oni odlučili" i praviš se toše. I psihički mir je subjektivan, ovisi o karakteru. Ja bih bila ko Kosjenka - mislim da bi emocije umrle u tom slučaju. Sigurno ne bih bila mirna održavat odnose s roditeljem koji nije fer prema meni.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 26.01.2023. at 11:06

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    I još jedna stvar. Roditelji uopće ne moraju dočekati doživljenje svoje djece. Pa mislim da bi bilo dobro da im pomognu, ako mogu, dok su još živi.
    Danas ne možeš računati na to da će sve ići po ps-u, pa kad ti umreš onda neka itd. itd. Ili da otjeraš svoju djecu, svojim postupcima, u život u Irskoj, pa si tepaš (sebi i okolini i rodbini) onda "a tako su se oni odlučili" i praviš se toše.
    X

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •