Citiraj Dota prvotno napisa Vidi poruku
A je li neka od mogućnosti otići dalje od Splita, u neko mjesto dovoljno veliko da ima vrtić, škole, logopeda, rehabilitatore itd? Pa da ne morate dva-tri puta dnevno u Split.
A da nije na potezu Trogir- Split- Omiš pa da je ljeti pakao od čekanja u koloni.
Sad bubam napamet, ali padaju mi na pamet Dugopolje, Sinj i slično. Brzo ste u Splitu za posao, nisu tolike gužve, a pretpostavljam da ima i rehabilitacije, vrtića i škola sigurno ima. Ne znam kakve su cijene, ali sumnjam da je skupo kao u Splitu.

Također, poznajem neke obitelji koje žive npr. u Vrbovcu, Zelini itd., jedan od supružnika radi u Zagrebu, djeca idu u Zagreb u školu/fax. Za novac koji u Zagrebu nije dovoljan za ništa, tamo su kupili kuće. U Zagrebu imaju iznajmljen mali stančić ili sobu čak, u kojem su kad zatreba preko tjedna. Jeftinije im je i lakše nego stalno putovati, a i neće trajati vječno.

Treba razmišljati izvan okvira .
Dugopolje nema ništa od toga, Sinj vjerojatno ima kojin privatni kabinet, ali ništa za upadanje u gužve ne znači jer svi moraju preko Solina.
Ma ja sam ljeti na poslu od 7 ujutro do 3 popodne, onda idem doma otuširat se i prileći i na poslu sam opet od 8 navečer do minimalno ponoći.
Dobro zimi imam puno više lufta i puno manje radim, ali gužve su ljeti.
Možda jedino da u toj pauzi idem u svekrve, primila bi me valjda na tuš i ležarinu