Pokazuje rezultate 1 do 50 od 272

Tema: Podjela stana-dilema

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj naplavomzalu prvotno napisa Vidi poruku
    Ma super su Kaštela, nemam ja ništa protiv. Samo su ova bliže Splitu, Sućurac, gomilica isto tako skupa, amo reć ko Solin, koji nam je čak i prvi izbor, možda i prije Split. Štafilić, stari, novi, tamo se već može nać nešto jeftinije, samo mu tu muči to je nekad 3 puta dnevno relacija recimo novi-split, kad se uzme da onda moramo još jedan auto kupit, sa ovim cijenama goriva, da mi ne ispadne skuplja pita nego tepsija šta se kaže. Evo danas sam ja išla na posao, njega ostavila u vrtiću, sad sam ga skupila iz vrtića i čekam ga ispred logopeda. Sad ću ga odvesti doma jer sam ja jutros uzela auto pa ću se ja vratiti dok muž ide na posao i njemu dat auto. U 5 i po mu je rehabolitator to ćemo nas dvoje busom ili pješke ako ne bude prehladno. Onda kad se muž vrati sa posla, ja opet idem na svoj.
    Točno, to je problem, ne samo cijena goriva, nego i vremenski koliko se potroši iz "donjih" Kaštela, pogotovo ako je više puta dnevno
    A u Gomilici evo sad se gradi jedna nova zgrada, stanovi su se prodali za tren, po 3000Eura kvadrat, a vidim već s prvom većom kišom poplivala cijela garaža

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Točno, to je problem, ne samo cijena goriva, nego i vremenski koliko se potroši iz "donjih" Kaštela, pogotovo ako je više puta dnevno
    A u Gomilici evo sad se gradi jedna nova zgrada, stanovi su se prodali za tren, po 3000Eura kvadrat, a vidim već s prvom većom kišom poplivala cijela garaža
    To su fantazije ljudi koji ne provode 1 h ili 2 h dnevno u prometnim gužvama pa im se čini "zgodno rješenje". Teže hitna dođe do Omiša nego helikopterom do Visa koji put - npr.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

A je li neka od mogućnosti otići dalje od Splita, u neko mjesto dovoljno veliko da ima vrtić, škole, logopeda, rehabilitatore itd? Pa da ne morate dva-tri puta dnevno u Split.
    A da nije na potezu Trogir- Split- Omiš pa da je ljeti pakao od čekanja u koloni.
    Sad bubam napamet, ali padaju mi na pamet Dugopolje, Sinj i slično. Brzo ste u Splitu za posao, nisu tolike gužve, a pretpostavljam da ima i rehabilitacije, vrtića i škola sigurno ima. Ne znam kakve su cijene, ali sumnjam da je skupo kao u Splitu.

Također, poznajem neke obitelji koje žive npr. u Vrbovcu, Zelini itd., jedan od supružnika radi u Zagrebu, djeca idu u Zagreb u školu/fax. Za novac koji u Zagrebu nije dovoljan za ništa, tamo su kupili kuće. U Zagrebu imaju iznajmljen mali stančić ili sobu čak, u kojem su kad zatreba preko tjedna. Jeftinije im je i lakše nego stalno putovati, a i neće trajati vječno.

Treba razmišljati izvan okvira .

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Citiraj Dota prvotno napisa Vidi poruku
    A je li neka od mogućnosti otići dalje od Splita, u neko mjesto dovoljno veliko da ima vrtić, škole, logopeda, rehabilitatore itd? Pa da ne morate dva-tri puta dnevno u Split.
    A da nije na potezu Trogir- Split- Omiš pa da je ljeti pakao od čekanja u koloni.
    Sad bubam napamet, ali padaju mi na pamet Dugopolje, Sinj i slično. Brzo ste u Splitu za posao, nisu tolike gužve, a pretpostavljam da ima i rehabilitacije, vrtića i škola sigurno ima. Ne znam kakve su cijene, ali sumnjam da je skupo kao u Splitu.

Također, poznajem neke obitelji koje žive npr. u Vrbovcu, Zelini itd., jedan od supružnika radi u Zagrebu, djeca idu u Zagreb u školu/fax. Za novac koji u Zagrebu nije dovoljan za ništa, tamo su kupili kuće. U Zagrebu imaju iznajmljen mali stančić ili sobu čak, u kojem su kad zatreba preko tjedna. Jeftinije im je i lakše nego stalno putovati, a i neće trajati vječno.

Treba razmišljati izvan okvira .
    Dugopolje nema ništa od toga, Sinj vjerojatno ima kojin privatni kabinet, ali ništa za upadanje u gužve ne znači jer svi moraju preko Solina.
    Ma ja sam ljeti na poslu od 7 ujutro do 3 popodne, onda idem doma otuširat se i prileći i na poslu sam opet od 8 navečer do minimalno ponoći.
    Dobro zimi imam puno više lufta i puno manje radim, ali gužve su ljeti.
    Možda jedino da u toj pauzi idem u svekrve, primila bi me valjda na tuš i ležarinu

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Citiraj naplavomzalu prvotno napisa Vidi poruku
    Možda jedino da u toj pauzi idem u svekrve, primila bi me valjda na tuš i ležarinu

Humor liječi.
    Čestitam ti na tvom duhu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •