Stranica 5 od 8 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 358

Tema: Perimenopauza

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Cicatridina i Hyaloitd. su mi super, i tu je bitna redovna primjena. Za cicatridinu je sad onaj vrag...defektura, ko i za pola lijekova, valjda zbog dugova drzave prema veledrogerijama. Bitno da je izvrsnik rimac dobio lovu za robotice, i lauc za glikane.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 15.09.2023. at 14:58

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Za prodavat maglu kako eto...sasusili se, al glikanska dob - ludilo..Meni ona vaga masnoca itd. pokazala 38 god, veselje za narod.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mene najviše smeta suha koža. Savjet ginekologice je riblje ulje i D vitamin. Pa to sad pobožno pijem. I svakodnevni piling cijelog tijela na suho četkom s prirodnim čekinjama, kratko tuširanje i mazanje nekim losionom.
    A za oči u sezoni ambrozije nema puno pomoći, ni kemija na svim frontovima ne pomaže.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Jeste primijetile da su vam počele smetati neke vrste hrane i pića u ovim godinama, primjerice kava (u vidu nekog neobičnog osjećaja, mala slabost ili tako nešto).

A i pojedina hrana mi puno teže pada na želudac nego prije, kao i kad se prejedem (to mi prije nije bio problem). Uvijek mi je bilo čudno kad bi neke "starije" ženi rekle da ne vole slatko, a sad sam i ja na tom putu. Uf

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nažalost, slatko mi još uvijek paše .

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj lonni prvotno napisa Vidi poruku
    Jeste primijetile da su vam počele smetati neke vrste hrane i pića u ovim godinama, primjerice kava (u vidu nekog neobičnog osjećaja, mala slabost ili tako nešto).

A i pojedina hrana mi puno teže pada na želudac nego prije, kao i kad se prejedem (to mi prije nije bio problem). Uvijek mi je bilo čudno kad bi neke "starije" ženi rekle da ne vole slatko, a sad sam i ja na tom putu. Uf
    Ajme, sori, umirem od lola..Da "jesam li primijetila". Bye bye dinstani luk, to je tako....'diskretno' da imam osjecaj, koji put, da mu neko noz zabija. Dg kronicni erozivni gastritis, i zeludac ostario, prije sam mogla kamenje..Byw bye i voltareni, pijem neke analgetike primjerene gastriticarima. Bye bye i teske i obilate vecere i jelo po rwstoranima bez razgovora ko da narucuje sally u filmu kad je harry sreo sally....stavljate li cesnjak, luk, rajcicu, jel dinstano, jel bilo.u pacu itd.

Mogu slatko zasad, fik secer kaze da ne mogu.

Negdje u 48 sam imala napade svraba po cijelom tijelu, cudom se cudila sta je to. Odg: starost. Moram se namazat eucerinom za hypo kozu 10.min unutar susenja i to religiozno redovito radit..pa sam ko mlada, tj nemam napada svraba do krvi kao.da me nakon tusiranja napada nevidljivi roj osa.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 16.09.2023. at 14:06

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

fik=dok.

Ukratko.. sve ovo sto opisujete je sasvim b.o., primjereno dobi i anamnezi. Ja to vise i ne primjecujem, a zivot mi je lijep i unatoc pazenju na x stvari, ni izdaleka dolina suza i jada, bas gustam.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 16.09.2023. at 14:08

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dakle, ja imam 53, znaci dalje sam doputovala na tom putu od vecine tu (osim, mislim, peterlin jedine). Have a safe journey, girls, mozete vi to!

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa Vidi poruku
    Nažalost, slatko mi još uvijek paše .
    uživaj dok možeš

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme, sori, umirem od lola..Da "jesam li primijetila". Bye bye dinstani luk, to je tako....'diskretno' da imam osjecaj, koji put, da mu neko noz zabija. Dg kronicni erozivni gastritis, i zeludac ostario, prije sam mogla kamenje..Byw bye i voltareni, pijem neke analgetike primjerene gastriticarima. Bye bye i teske i obilate vecere i jelo po rwstoranima bez razgovora ko da narucuje sally u filmu kad je harry sreo sally....stavljate li cesnjak, luk, rajcicu, jel dinstano, jel bilo.u pacu itd.

Mogu slatko zasad, fik secer kaze da ne mogu.

Negdje u 48 sam imala napade svraba po cijelom tijelu, cudom se cudila sta je to. Odg: starost. Moram se namazat eucerinom za hypo kozu 10.min unutar susenja i to religiozno redovito radit..pa sam ko mlada, tj nemam napada svraba do krvi kao.da me nakon tusiranja napada nevidljivi roj osa.
    Mene nakno pranja kose vlasište svrbi, češem se kao da imam uši.

hvala na ohrabrenju!
    Posljednje uređivanje od lonni : 16.09.2023. at 14:47

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

O Bože danas na cugi počele dvije o loncima i boleščurama, a hebate reko šta je ovo ko babci ste a mladje od menei ove jedne moje (bile nas 4).

Reko da razbijem te dosadne priče : D.jebate imaš odlične cice! odma se tema promijenila. Živnule su.

Ja zasad nemam nikakve znakove ni tegobe dapače u formi života sam. Računam na tatinu genetiku, on i s 87god izgleda ko zmaj,vježba svako jutro, planinari. S djecom radi zadatke iz mat i fizike za natjecanja. Ono baš je fit.
    Srećom sam na njega povukla.
    Ina33 bravoo za tu vagu i mladju dob

I meni moj Garmin stalno govori da sam u 1%ljudi moje dobi.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 16.09.2023. at 16:16

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Meni koža oduvijek suha, al moram priznat da sam ljenguza s mazanjem. Teška ljenguza.
    Samo se ljeti mažem uljem.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Lili, ako te pocne tako ludjacki svrbit, pocet ces pazit. I ja sam bila ljeguza, al kad sam jednom zabrijala da me jedu u aparrmanu stjenice, pa sam shvatila zasto se stalno svrbim i trzam, pocela sam bas redovito i meni pomaze makbut taj osjecaj nepodnosljuvog svraba, a vizualno je sve isto - tanka i suha. Samo sto sam sad dioptrija plus pa, bez cvika, gledam se ko kroz mobitelski filter lijepo mutno i sva sam si zgodna i dobrodrzeca.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 16.09.2023. at 17:29

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

umireeem na mutno vidjenje same sebe

Ma da šta ću se nego mazat(kad budem morala),ja ne podnosim da mi išta smeta, ni najmanja sitnica. Poludim i odmah tražim rješenje da to riješim.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 16.09.2023. at 19:24

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jos jedan simpt, da ne bi bilo dogadja li se ovo ikome, o boze: opadanje kose. Vidim si tjeme i kozu glave. Novi osjecaj, al i to je normalno, za neke. Losioncici, vitamuncici, losion s estrogenom - ofc da je placebo, ne mozes izvana skrpat sto je sistemski i dolazi iznutra. Imam stilizirano siske malo vise, ne bas ko ja klaudije zurka...al ono..za pokrit te neke dijelove dobro dodje. Trik su mi odale 80 godisnjakinke cijoj sam se "gustoj kosi" divila i koje imaju super moderne zurke. Nije (za)sad bas tako da bi netko rekao ajme grozno i primijetio, al ja vidim. Pusa svima!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 19.09.2023. at 15:15

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Da preveniram pitanja: b i d pijem, stitna u redu. Starenje normal.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Uz redovne kontrole gino i prsiju, sa opadanjem estrogena masnoce u krvi postaju issue pa, s ulaskom u neku pristojnu dob, treba razmotrit statine ako ste u riziku. Srcani i mozdani za zene nekako prolaze ispod radara.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Jos jedan simpt, da ne bi bilo dogadja li se ovo ikome, o boze: opadanje kose. Vidim si tjeme i kozu glave. Novi osjecaj, al i to je normalno, za neke. Losioncici, vitamuncici, losion s estrogenom - ofc da je placebo, ne mozes izvana skrpat sto je sistemski i dolazi iznutra. Imam stilizirano siske malo vise, ne bas ko ja klaudije zurka...al ono..za pokrit te neke dijelove dobro dodje. Trik su mi odale 80 godisnjakinke cijoj sam se "gustoj kosi" divila i koje imaju super moderne zurke. Nije (za)sad bas tako da bi netko rekao ajme grozno i primijetio, al ja vidim. Pusa svima!
    Dobrodosla u klub! Meni lubanja svijetli kroz kosu kao zarulja od 1000W i bojim se da tu nema pomoci. Kaze kolegica da se ofarbam, ali bojim se da bi tamna boja kose samo pogorsala situaciju na vise razina:
    - ispadanje kose bi se pogorsalo (tesko podnosim farbanje)
    - bojim se da bi farbanje dodatno istanjilo ionako sve tanje vlasi
    - trebala bi se farbati svaka 3 tjedna jer mi rastu sijede

Eh, stvarno bi trebalo krenuti uzimati neke vitamine i minerale. I ginko

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Peterlin, mene čudi da ne uzimaš neke suplemente (vitamine, minerale..) Hrana nam je osiromašena, ako se tome doda i neka fizička aktivnost, zaista je vrlo teško unijeti samo prehranom sve potrebno organizmu.

Ja isto imam tanku kosu cijeli život al je ima dosta. Kćerka me nagovorila da stavljam češće masku na kosu (ona je sva u fazi lickanja) i kosa zaista izgleda preporodjeno, ko da je "nahranjena". Ja sam malo lijena za ta lickanja, al možda da probaš. Isto mi vrijedi za masku za lice, baš ga nahrani vidljivo, zdravo blista poslije.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ma uzimam, ali ne namjenske za kosu. Uzimam magnezij redovito, a multivitamine i ulje crnog kima povremeno. Uzimam kapsule juke zimi, protiv bolova u zglobovima. Nokte povremeno namažem uljem m koje mi se nađe pri ruci, argan ili konopljino. Povremeno zimi D vitamin i B kompleks ako me uhvati išijas itd.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 19.09.2023. at 17:14

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Za kosu povremeno regenerator s arganovim uljem i to je to. Veći mi je problem koža koja je suha i koju moram mazati, htjela nehtjela.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Znate sto mislim o suplementima, pilule za lilule, al kog veseli... Kad bude stani-pani (nije jos) osisat cu se na nacin koji mimimizira svjetlocelu. Nek mi to bude najveci starenje-related problem. Lickanje i trackanje kose koja je kod mene izuzetno masna. .a jednostavnije onda (meni) ko Dolly Parton introdjusat perike, pa bog te veselio.Bojam se u plavo, godinama, al svejedno se prosijava.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 19.09.2023. at 18:21

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sa suplementicima i losioncicima sam se igrala gpd dana, al kako nisam sklona vidit sto nema, a vidila sam 0 effect, radje ubodem neku audio knjigu za tu lovu il nesto drugo. Sve je to put prihvacanja.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jednostavno treba slusat ovu pro age ekipu, od emme thompson do andir mcdowell iz svijeta celebrityja. Dodje ti smijesno s cim se zamajavamo. Al, to je mudrost 50-tih, ne moze se ubrzat dolazal u ti fazu, al ta faza je bas cool.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Normalizacija zenskog starenja je drustv proces, ovako ispada neka enigma, pa se jadna svaka, kad joj se pocne dogadjat nesto iz tog prirodnog spektra, dodje jadat jer misli da je jedina (jer svi o tome sute).

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Normalizacija zenskog starenja je drustv proces, ovako ispada neka enigma, pa se jadna svaka, kad joj se pocne dogadjat nesto iz tog prirodnog spektra, dodje jadat jer misli da je jedina (jer svi o tome sute).
    Baš tako. Ja se ne opterećujem izgledom, ali mi je bitno kako se osjećam. Ako mi je koža suha, to me smeta jer zateže, pa koristim kreme i losione koji mi padnu šaka. Volim bademovo ulje u njima. Razvikane marke mi se nisu pokazale boljima od npr Q10 jeftinjare iz Lidla, pa si to povremeno kupim. Bitno mi je da se u svom tijelu osjećam ugodno.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Apsolutno se slazem! Go, mature ladies .

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam htjela pustiti sijedu kosu (sa 45) pa su me odgovorili ...

da sam svuda jednakomjerno sijeda, prestala bih se farbati, ne bih se uopće ustručavala ...
    samo i sijedu kosu treba održavati... ima prekrasnih sjedokosih žena
    (inače, sve više razumijem starije žene koje se ošišaju na kratko i stave minivalfakat mi je dosta pranja, uvijača, viklera, pegli za kosu itd. samo da ja to napravim onda bih više naginjala Barici s placamoram se malo još strpiti dok MM ne počne puštat škembu, pa ću onda i ja šišat kosu)

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

To tlacenje, ugl. zenske ekipe, s 'nije ti jos vrijeme' je poseban odvojak teme o prihvacanju starenja i pusha industrije. Zena sa sijedim izrastom - jooo, zapustila se, neuredna. Muski koji farba sjedine - redikul, kompleksas.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 19.09.2023. at 20:16

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, ali i muški sa sjedom kosom su šarmantni, a mi smo stare

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Tlacenje festivala u Cannesu da stare zene moraju nabadat u stiklama jer je to znak postovanja? Primjera tog antiage ludila je bezbroj.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 19.09.2023. at 20:19

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    da, ali i muški sa sjedom kosom su šarmantni, a mi smo stare
    Jes, debilana koja nema nikakvo uporiste u racionalnom. Ima poznati primjer merryl streep koja je, s tipa 40, bila 'prestara' ko romanticna partnerica eastwoodu sa 60. Vremena se ipak mijenjaju.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 19.09.2023. at 20:20

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Uh ja sam na pragu okruglih 50.
    Glavni simptomi: bore, vid progresivno sve lošiji, slijedih sve više.
    Kile imaju tendenciju lakog nakupljanja i teškog gubljenja.
    I da, dinstani luk u minimalnim količinama. Prošlo ljeto sam doslovce htjela plakati kako mi je bilo zlo nakon nekog prefinog cobanca i prefine pizze s tunom i lukom. Grah i ostale grahorice su mi isto na crnoj listi osim ak pozelim da ljudi pomisle da sam se odlucila za trudnocu u kasnoj zivotnoj dobi

Ostalo se osjećam ok, godine su samo broj. Kupujem odjecu u dućanima za mlade - bar nesto

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Dakle, ja imam 53, znaci dalje sam doputovala na tom putu od vecine tu (osim, mislim, peterlin jedine). Have a safe journey, girls, mozete vi to!
    Krivo misliš.

Sent from my iPhone using Tapatalk

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Je ima nas više
    Vaga mi je podešena na 38!

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam se požalila psihij.na navale vručine,loše spavanje i buđenje u znoju misleci ajd možda je psih.naravi.Žena me poslala na sve moguce pretrage.Kod ginica idem 2x godisnje,pa cu vidjeti kaj ce mi on reci.Najgora mi je ta zaboravljivost,krenem u dućan i onda stanem ko budala i nemrem se sjetit po kaj sam došla.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Kosa? Meni ne ispada. Imam je previše. Sad je duga do ramena i to sam jedva frizerku nagovorila da ošiša. To je sad neki dugi bob ili lob. Farbam se u plavo jer sam skroz sijeda. Većinu vremena ju nosim svezanu jer valunzi.
    Osim valunga i spuštenog lica nemam drugih simptoma.
    I ne vidim niš, ali to već neko vreme.
    Htjela sam ići na blefaroplastiku prije ljeta, ali kad sam na yt vidjela kak to izgleda, odustala sam. Kći me špotala da sam to trebala gledati poslije zahvata.
    Uopće se više ne šminkam jer em ne vidim iako mi je kçi nabavila neke smiješne očale na jedno oko za šminkanje, em imam prespuštene kapke za sjenilo ili maskaru, a zbog valunga puder ne dolazi u obzir.
    Mažem se po licu i tijelu puno i s više toga. Volim te mackalice i stalno otkrivam nove.
    Bora baš i nemam. Samo smijalice. Ali se cijelo lice spustilo za 2-3 cm i izgledam umorno. Intezivno razmišljam o liftingu, ali ne još i budući da kći, koja je pri kraju fakulteta, razmišlja o estetskoj i rekonstruktivnoj kirurgiji kao specijalizaciji, možda dočekam da me ona preuredi. Samo će trebati rezervnih dijelova.
    Zdravstveno sam puno bolje nego prije, ali uistinu slušam doktore i trošim puno lijekova. Između ostalog i statine o kojima Ina piše.
    Kaže moja dijabetologica da nakon 50. bismo svi trebali na remont i to je istina.
    Zube sam sredila lani i to sa veeelikim radovima: implantati i krunice. Izgubljene zube sam nadomjestila implantatima i na to su išle krunice. Sad je cijelo zubalo pod krunicama i jako sam zadovoljna napravljenim. Bilo je grdo, bolno i trajalo je, ali se isplatilo. Sad je to i estetski i funkcionalno savršeno. Preporučujem od srca svima, ali nije za nestrpljive.
    Vježbam redovito u teretani. Trčim na traci. Planinarim vikendom…fizički sam u solidnoj formi. Kilaža već neko vrijeme ista, ali se jako promijenio omjer mišićnog i masnog tkiva u korist mišićnog. To znam zato jer zbog dijabetesa jednom mjesečno idem kod nutricionistice koja me mjeri i prati. I to preporučujem od srca za sve one koji ne znaju kako i što bi jeli.
    Ginekološki sam za sada ok. Na nedavnoj mamografiji su nekaj suspektno našli pa idem u utorak na uzv dojke da to provjerimo. Kome treba brzo uzv dojke na uputnicu ; ja sam u OB Zabok dobila termin za deset dana i to popodnevni da ne izlazim s posla. Sestra je divna. S njom se može sve dogovoriti. Preporučujem!

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj filip prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam se požalila psihij.na navale vručine,loše spavanje i buđenje u znoju misleci ajd možda je psih.naravi.Žena me poslala na sve moguce pretrage.Kod ginica idem 2x godisnje,pa cu vidjeti kaj ce mi on reci.Najgora mi je ta zaboravljivost,krenem u dućan i onda stanem ko budala i nemrem se sjetit po kaj sam došla.
    To ti je sve normalno.
    U nedjelju sam bila sa kćeri u restoranu na ručku i konobarica uzima narudžbu.
    Čujem ju, vidim, znam što želim jesti i ne mogu izgovoriti. Ja sam totalno zablokirala. Uvijek jedem isto. Ribu. Brancin. I nisam se mogla sjetiti i to izgovoriti. Samo sam gledala ispred sebe.
    Kad je konobarica otišla, sjetila sam se.
    Na poslu sve, ali sve pišem.
    Imam dva rokovnika. Jedan u torbi za privatno i poslovno i jedan u uredu za samo poslovno. Da netko vidi moje bilješke mislio bi da sam luda. Sve živo pišem i puno puta do sada se potvrdilo da je to ispravna odluka.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Da preveniram pitanja: b i d pijem
    Znate sto mislim o suplementima, pilule za lilule, al kog veseli...
    pa zašto ih onda uzimaš? Samo pitam.

Ja recimo bez Mg i Omega 3 znatno lošije funkcioniram. Omegu nikako ne mogu nadomjestit tolikom količinom ribe, a Mg iz organizma crpim ko luda zbog svojih fizičkih napora.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 20.09.2023. at 07:50

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja sam 45, fizički dosta mladolika, kilaža godinama ista
    lice se počinje mijenjati, do sada nisam imala bora nemam ih baš ni sada ali se gubi tonus lica
    ali ja iz dubine sebe nekako s lakoćom prihvaćam promjene, na dubljoj razini me ne dira već sam radoznala
    promatarm se kao u nekom filmu i volim mentalno bilježiti svaku novu okolnost

od onoga što me smeta to je slabljenje vida, upravo sam iskeširala par tisuća kn za naočale
    dioptrijske, jedne za daljinu, jedne za blizinu s premazom zbog buljenja u ekran što mi užasno iritira oči...
    Apropos sijedih imam ih naprijed tek nekoliko, izgledaju neuredno jer strše kao neki zasebni entitet, onako kao da nemaju veze s ostatkom kose, glave, mene...
    Ofarbam s esvakih pola godine jer sam zadnjih 5 godina pustila svoju prirodnu boju koja mi najbolje stoji a trenutno imam i neke stare pramenove
    danas idem frizeru pa ću se posavjetovati oko toga, mislim da ću šiške staviti i eventualno koji pramenčić nabaciti da izjednačim boju

inače, da mi je sva kosa sijeda rado bih isfurala tu prednost, ima mrak žena s tom sijedom kosom
    nedavno sam ispred Harisse u centru vidjela jednu gospođu od kojih 60-70 godina, tako fascinantnu da sam se pravo zabuljila
    nosi potpuno sijedi ravni bob, bordo šminku, srebrni nakit, sva u crnom, vitalna, nasmijana, živog pogleda...
    predivna žena, ta energija i stav kojim je prigrlila svoje godine i kako to frajerski nosi mi je divno!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Flopi, krasno si sve to sročila, bravo za stav, a i promatranje drugih oko sebe.

Ti meni izgledaš zaista puno mladje, curetak što bi ja rekla

Ja se isto uopće ne užasavam starenja, to je prirodno i normalno. Nekoga majka Priroda pomazi više, nekoga manje, netko živi posvećeniji svom zdravlju, netko manje. A opet pravila nema, kao ni garancije kako će tko proći.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 20.09.2023. at 12:39

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

A da nekome bude bas koma a nekome ne, baš pod zadnje smekam te starije ljude koji stare nekako mirno i lijepo...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Znate sto mislim o suplementima, pilule za lilule, al kog veseli... Kad bude stani-pani (nije jos) osisat cu se na nacin koji mimimizira svjetlocelu. Nek mi to bude najveci starenje-related problem. Lickanje i trackanje kose koja je kod mene izuzetno masna. .a jednostavnije onda (meni) ko Dolly Parton introdjusat perike, pa bog te veselio.Bojam se u plavo, godinama, al svejedno se prosijava.
    Prijedlog frizure: https://encrypted-tbn1.gstatic.com/l...rq3cNInBf9-muQ

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    A da nekome bude bas koma a nekome ne, baš pod zadnje smekam te starije ljude koji stare nekako mirno i lijepo...
    A bome ih ima puno i s raznim boleščurama, to kad čovjeka spopadne odmah se odrazi na sve, vanjski izgled, energiju kojom čovjek zrači...

I ja volim vidjet kad netko lijepo stari i uživa na drugačiji način...Svako doba nosi svoje.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Na kraju ispada da je u starijoj dobi bitno jedino zdravlje i to je istina.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pitala me nekidan prijateljica da kako ja s postmenopauzom, da stalno čita o svim mogućim tegobama, a ja joj se ne činim baš toliko loše. Išla sam i ja malo dodatno čitat, i bome lagano padaš u depresiju kako se simptomi u tekstu nižu
    Ja sam točno dvije godine u postmenopauzi, i dobro sam. Imala sam godinu dana valunge, ali blaže, bez znojenja i ne noću. Primjećujem promjene u izgledu lica i ne mogu reć da mi nije žao, ali ono, lako za to. Malo osjetljivija rodnica, to je zapravo već nekoliko godina, pa smo bili pažljiviji u seksu, da bismo tek ovog ljeta kupili prvi put lubrikant i sad slavimo novu mladost :D
    I to je to.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ovu frizuru s prirodno sjedim lasima ima moja OŠ kolegica

Ja imam slično s prirodno prošaranim ( ) ipak je moja kudravija
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 20.09.2023. at 16:52

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja imam takvu frizuru ali još nisam sasvim sijeda nego šarena. Pramenovi majke prirode. Oko ušiju i čelo sijedi, a na tjemenu i potiljku još ima tragova moje prirodne kestenjaste.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Tanči daj kontakt nutricionistice, može i na pp ako ne želiš ovdje.
    Ja sam imala valjda sve moguće što je ikoja ovdje napisala plus dodatno.
    Sad sam se sjetila jednog simptoma koji me nekoliko godina mučio, a to je svrbež bradavica, nenormalna,pogotovo noću, do krvi bih ja to izgrebala. Rekli su mi da je seboroični. Kako sam počela uzimati hormone preko noći je nestalo,a bilo je nepodnošljivo.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Na kraju ispada da je u starijoj dobi bitno jedino zdravlje i to je istina.
    ma bitno je u svakoj!

meni su se simptomi povukli u odnosu na ljeto kad mi je bilo koma
    a ne razumijem zašto, jer se nije ništa bitno promijenilo
    osim upola manjeg poslovnog stresa
    uglavnom, od simptoma koje navodite, ovaj sa svrabom se i meni dešava ali samo povremeno
    ali ništa me to ne smeta dok god noću mogu spavati bez trzanja, znojenja i stoputa buđenja

Stranica 5 od 8 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •