Pokazuje rezultate 1 do 50 od 358

Tema: Perimenopauza

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj lonni prvotno napisa Vidi poruku
    Jeste primijetile da su vam počele smetati neke vrste hrane i pića u ovim godinama, primjerice kava (u vidu nekog neobičnog osjećaja, mala slabost ili tako nešto).

A i pojedina hrana mi puno teže pada na želudac nego prije, kao i kad se prejedem (to mi prije nije bio problem). Uvijek mi je bilo čudno kad bi neke "starije" ženi rekle da ne vole slatko, a sad sam i ja na tom putu. Uf
    Ajme, sori, umirem od lola..Da "jesam li primijetila". Bye bye dinstani luk, to je tako....'diskretno' da imam osjecaj, koji put, da mu neko noz zabija. Dg kronicni erozivni gastritis, i zeludac ostario, prije sam mogla kamenje..Byw bye i voltareni, pijem neke analgetike primjerene gastriticarima. Bye bye i teske i obilate vecere i jelo po rwstoranima bez razgovora ko da narucuje sally u filmu kad je harry sreo sally....stavljate li cesnjak, luk, rajcicu, jel dinstano, jel bilo.u pacu itd.

Mogu slatko zasad, fik secer kaze da ne mogu.

Negdje u 48 sam imala napade svraba po cijelom tijelu, cudom se cudila sta je to. Odg: starost. Moram se namazat eucerinom za hypo kozu 10.min unutar susenja i to religiozno redovito radit..pa sam ko mlada, tj nemam napada svraba do krvi kao.da me nakon tusiranja napada nevidljivi roj osa.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 16.09.2023. at 14:06

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •