Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6759

Tema: Što danas kuhate /39.dio/

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    11,617

    Početno

    Ma moze skoro svaki. To se zove hladma fermentacija i jako je rasprostranjena.
    Jednom je J. Oliver na tvu rekao da propuh ubija germu. Kosjenka, morala bi pod poklopcem drzati vani tijesto, i to u hladu.

  2. #2
    flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010
    Postovi
    6,529

    Početno

    nisam probala kruh u air frayeru
    netko ima iskustva s tim?

  3. #3
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007
    Postovi
    5,055

    Početno

    Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Ma moze skoro svaki. To se zove hladma fermentacija i jako je rasprostranjena.
    Jednom je J. Oliver na tvu rekao da propuh ubija germu. Kosjenka, morala bi pod poklopcem drzati vani tijesto, i to u hladu.
    Nego šta, baka kad je krofne radila kuhinjska vrata nismo otvarali
    Obično i stavim poklopac, imam neke zdijele baš za dizanje tijesta spoklopcem .

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •