Pokazuje rezultate 1 do 50 od 697

Tema: Porod - sigurna ili nesigurna rabota?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj white_musk prvotno napisa Vidi poruku
    Zato ja na našem forumu, gdje sam modertor na porodima, brišem takvu podršku.
    Ubijte me! :D
    Rađe vi mene, nego mama uz našu svesrdnu podršku dijete.
    Onda pretpostavljam da bi bilo fer brisati pitanja i priče onih koji su imale takva iskustva ili žele informaciju?
    Nisam bila na vašem forumu tako da ne znam...
    Posljednje uređivanje od sirius : 07.02.2010. at 17:04

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Onda pretpostavljam da bi bilo fer brisati pitanja i priče onih koji su imale takva iskustva ili žele informaciju?
    Nisam bila na vašem forumu tako da ne znam...
    Ovako:
    pitanje se može postaviti, bilo kakvo.
    Stvar je u odgovoru.
    Stručni odgovor je uvijek poželjan, naročito onaj koji je potkrijepljen stručnim mišljenjem ili pisanim tragom.
    Isto tako, jako su poželjna i iskustva, tj. savjeti od mame mami, ALI ne tolerišem:
    -pružanje podrške za nešto što je opasno i što se kosi sa zakonima države u kojoj živim
    (ako žele, mogu na pp ili neki drugi forum)
    -aplaudiranje na nebuloze koje radi neko ko nije u stanju da sagleda u koliku opasnost dovodi sebe i dijete
    -aplauz za nešto čemu će se kasnije ismijavat
    -korištenje pridjeva "hrabri" za nedogovorni postupak
    -budući da su kod nas ljekari pokazali volju za suradnju sa našim timom za humanizaciju poroda, kod nas se doktori "ne nabijaju na kolac", nego pokušavamo da utičemo na stvaranje klime između porodilja i ljekara i babica), koja će biti, za početak, prihvatljiva za obje strane. Cilj nam je da ta klima postane ugodna.
    -kao Udruženje smo se odmah ogradili od svih nagovaranja koja su poasna po zdravlje pojedinca i takva pisanja redovno sankcioniramo

Kad bih htjela da to pogledam na jedan perfidan ančin onda bih to nazvala autokratijom, ali ja to gledam srcem pa ga nazivam odgovornim ponašanjem, jer ja neću da bilo ko ponese nešto sa našeg foruma ( barem moje moderatorske oblasti) što bi nekad moglo da bude opasno,a što se moglo i spriječiti.
    nisam ja od tog kova, da se vadim na ono:pa valjda ste sve normalne.
    Mislim da nikad neću morati za tom izjavom ni da posegnem.

Ali mi smo Bosanci. Kod nas je sve drugačije od ostatka svijeta

I da, kod nas ne moraš izvinjavat ako želiš stavit srce ili smajlija, zato što znaš da ima neko ko je alergičan na dobro raspoloženje i ekspresiju istog. kod nas možeš staviti šta hoćeš, kad hoćeš i koliko hoćeš, jer je to tvoja stvar i niko je ne pokušava protumaćiti niti se snebiva nad istim.
    Mislim ko sam ja da mi se neko ispričava što je stavio srce?

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj white_musk prvotno napisa Vidi poruku
    Ovako:
    pitanje se može postaviti, bilo kakvo.
    Stvar je u odgovoru.
    Stručni odgovor je uvijek poželjan, naročito onaj koji je potkrijepljen stručnim mišljenjem ili pisanim tragom.
    Isto tako, jako su poželjna i iskustva, tj. savjeti od mame mami, ALI ne tolerišem:
    -pružanje podrške za nešto što je opasno i što se kosi sa zakonima države u kojoj živim
    (ako žele, mogu na pp ili neki drugi forum)
    -aplaudiranje na nebuloze koje radi neko ko nije u stanju da sagleda u koliku opasnost dovodi sebe i dijete
    -aplauz za nešto čemu će se kasnije ismijavat
    -korištenje pridjeva "hrabri" za nedogovorni postupak
    -budući da su kod nas ljekari pokazali volju za suradnju sa našim timom za humanizaciju poroda, kod nas se doktori "ne nabijaju na kolac", nego pokušavamo da utičemo na stvaranje klime između porodilja i ljekara i babica), koja će biti, za početak, prihvatljiva za obje strane. Cilj nam je da ta klima postane ugodna.
    -kao Udruženje smo se odmah ogradili od svih nagovaranja koja su poasna po zdravlje pojedinca i takva pisanja redovno sankcioniramo

sto radis na svojem podforumu kad zena najavi da se narucuje na indukciju ili CR bez indikacije, reagiras li jednako?

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    sto radis na svojem podforumu kad zena najavi da se narucuje na indukciju ili CR bez indikacije, reagiras li jednako?
    Da. Isto tako.
    Ako nema nekog stručnog, provjerenog savjeta, neće dobit nikakv, ali će dobit savjet kojem ljekaru da se javi.

Mislim, mi smo dosta mladi forum i tek smo na početku, ali početak je jako bitan, jer tad s emože spriječiti nešto što se kasnije mukom pokušava ispraviti.

Uostalom, nisam ja ničija mama i ne mogu ja nikoga učiti šta treba da radi u svom životu.
    Mogu dati inforamcijui ,ako postoji interes, savjet, ali za više, mislim da nema potrebe

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Nemam snage i volje više pisati, ima ovdje puno pametnih razmišljanja,

krumpiric numero uno,

krumpiric go on!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •