taca70 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz sve snage. Mooožda slučajno nakon transfera, dok odmarate u bijeloj sobi bude kakva dobra atmosfera da se pokupe parafi od prognanika na jednu veću razglednicu. Ja sam jednom (od 4 puta) imala super ekipu, ali su sve bile Slovenke osim mene. Tada smo bile 100% ženska ekipa, muški su bili vani. Kad su većinom Hrvati, oni se znaju stisnuti, svaki par za sebe, i nema međusobne komunikacije.
Inače, što mi smeta u tim hrvatskim kombinacijama, što muški sjede u toj sobi za odmor i onda se žene idu presvlačiti u WC, uz tako krasan prostor. WC je prilično mali, prolazan prema susjednoj bolesničkoj sobi, u njemu stoji i prljavi veš i OK je prije transfera tamo se ići presvlačiti, ali nakon transfera, nema potrebe za takvom gimnastikom. Ja sam probala intervenirati zadnji put kad je jedna cura krenula presvlačiti se u WC nakon transfera, da neka ne ide tamo, nego da se komotno presvuče tu na foteljama, da će muški sigurno izići. Ona je sramežljivo rekla da nema veze, da može ona i tamo i samo je MM izišao, ostali su mutavo, bez komentara ostali sjediti. Odmah iza nje su još dvije cure šutke otišle se presvući u taj fuj WC. Ja sam bez uzrujavanja odlučila presvući se na foteljama, bili oni unutra ili ne (mislim da tko god se bavio sportom nema problema s tim), ali su i tako svi kad su se žene obukle otišli pa sam sama ostala.
Sad mogu reći nakon 4 transfera, da je to česta praksa. Samo to jednom kada smo bile Slovenke i ja, samo tada su muški pristojno izišli i pustili nas da se komotno na foteljama presvučemo.