]Zdenka2 hvala, tvoje su mii riječi donjele mir........ cure hvala, ne ne ljutim se na vas, znala sam kakve posljedice i odgovore može izazvati ovo što sam napisala, ali željela sam to, htjela sam to podjeliti s nekim pa makr me krivo shvatili ili osudili-istina oslobađa, a ja sam htjela izreći tu ružnu istinu koja živi u meni, upravo zato da je pobjedim.......
Netko je napisao da osuđujem Boga- jednostavno bogohulim- zašto uvijek mi katolici imamo osjećaj krivnje i grijeha ako nešto što ne shvaćamo pitamo Boga, pa makar i ružno, nije li on dobri Otac koji nas sve razumije?
Na Međugorje se nisam zakačila, jednostavno ono je dio mene, tamo sam jedno vrijeme živjela, od početka ukazanja idem onamo, a i vidioci su spavali u mojoj kući i imali ukazanja- što je naravno totalno nebitno za vjeru u Boga.....ja sam samo proročanstva jednog pogana, pa Otkrivenje iz Biblije, i Tajne koje Gospa daje vidiocima samo spojila i shvatila da se u jednoj točci i to vremenskoj podudaraju....upravo zbog toga što sam odgajana da je Bog ljubav i što sam ga nakon dugo vremena kroz svoj život počela tako doživljavati šokirala sam se na jedno pitanje vidjelice Mirjane Gospi; zašto je Bog tako okrutan ( to je pitala nakon to joj je Gospa opisala jednu Tajnu), a Gospa je rekla; da Bog više ne može trpjeti ove uvrede koje mu se nanose- no sve da to i nije istina imamo Apokalipsu u Bibliji koja nagovješta buduće dane, i koja mene kao vjernika nikada nije ostavljala ravnodušnim, i upravo zbog riječi iz Otkrivenja, mislim da bi trebali vjerovati u ukazanja i u Tajne o kojima Gospa govori..no dobro
Žao mi je što je netko tu shvati da je meni žao samo što će moja krv stradati a ne krv i tuđe djece, jako mi je žao što se to krivo shvatilo, ja sam govorila u prvom licu jer sam govorila o svojim strahovima i previranjima i mome djetetu, ako nisi primjetila napisala sam i mislila na svu djecu, na sve majke, citirati ću sebe;Neznam kod kojeg svečenika da odem, fra.Smiljana, Zvijezdana....što god da kažu do mene je.......možda kod Ivančića......jer neznam kako da ovo ispovjedim, svečenik će reći to nije ispovjed.......može preporuka.hvala vam od srca svima na vašim riječima...znam da ste se zgrozile nad njima....ali ja jednostavno ne mogu biti lažna i licemjerna..ono što živim to se i vidi na meni, jer istina oslobađada krv nevina ne teče- zašto djeca-oni su bez grijeha i ne moraju mučeništvom zaslužiti Raj-Zašto????????