Drage cure, u široj obitelji jedna draga mlada osoba je otišla u komunu cenacolo. Vjerujem da će zbog toga što je odluku donjela smireno, bez neke fizičke ovisnosti i svojevoljno postići ono zbog čega je tamo otišla, a to je naći nadu, životnu radost i steći radne navike. Preporučujem svojeg rođaka vašim molitvama i kvotam poruku za Rujan sestre Elvire osnivačice Zajednice.
http://www.comunitacenacolo.it/viewp...keypagina=3052
"Ovdje sam sa svim svojim ljudskim slabostima, ali srca prepuna ljubavi. U životu sam shvatila da je ljubav sve, uvijek i usprkos svemu. Pa i kad se zbog mnogih teškoća osjećamo slabo, pustimo da
ljubav živi u nama, s nama i oko nas. Djeca smo jednog Oca koji je izvor ljubavi: Bog je Ljubav! I kako bi nam rekao da Ljubav nije ni misao, ni ideja, ni samo osjećaj, nego konkretan čin, stvaran dar, Bog se objavio u čovještvu Isusa, svoga sina, jednoga od nas: mi smo Ljubav vidjeli u “krvi i mesu”, slušali je i susreli; Ljubav je život Božji koji nam se darovao u Isusu. Često mi neki mladići kažu: “Elvira, uvijek govoriš da si susrela Isusa, ali ja ga nisam nikad vidio!” A ja mu odgovorim: “Sjeti se kakav si bio kad si došao u Zajednicu: ustrašen, kukavan, ispunjen zlom, koje ti je ugasilo oči. Tada si
želio umrijeti, a pogledaj se sada: znaš se smiješiti, služiti druge,
tvoje oči sjaje jer je Isus u tebi, One te promijenio. Ti si novo
stvorenje u Kristu i On je živ u tebi!” "