Stranica 22 od 75 PrviPrvi ... 1220212223243272 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,051 do 1,100 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

krol avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Evo ako ne smeta da se ukljuci i jedno musko.
    Prvo bih da vam se svima zahvalim na ovim postovima jer bez njih bi ja i moja supruga lutali kao guske u magli.
    Inace iz Banja Luke smo,cetrdesetogodisnjaci,14 godina u braku i bez djece iako smo po doktorima obadvoje potpuno zdravi i jedina preostala nada nam je taj Maribor.Pokusavali smo i u Banj Luci kod dr Sibincic i na raznim stranama pa ili nije uspjelo ili plod ne ozivi.Cekali smo godinu dana na nihov poziv,supruga vec neko vrijeme prima Decapeptyl(tu ja glumim bolnicara i sa uzitkom je bocam) a od danas i 4 ampule Menopura iliti 300 jedinica.Narucena je na ultrazvuk 16.11. u bolinici u Mariboru pa puni nade idemo tamo.Zelio sam samo da vam se zahvalim na ovako detaljnim postovima,savjtima i iskustvima a i svaki savjet je dobrodosao.Imam utisak da nekima od vas komotno mogu dati diplome dr.Hvala vam jos jdnom.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj delfin prvotno napisa Vidi poruku
    Znači ti svoje nisi odstranila iako je dr. V. sugerirao?
    Nisam odstranila, jer me se nitko ne usudi operirati, ni ja nisam za OP, a ni prof. V. Koliko sam skužilo hydrosalpinx je problematične veličine kada ga se može vidjeti na UZV, tako da...

Krol, dobro došao! SRETNO!

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Krol dobrodošao i svaka čast na inicijativi! Sretno i tebi i TŽ i javi nam novosti!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj delfin prvotno napisa Vidi poruku
    ina33, Imam plan- odraditi prvi stimulirani u siječnju u Vinogradskoj, a u međuvremenu dogovorit termin za laparo u veljači( ako ivf ne uspije) i taman do lipnja prođu četiri mjeseca pa mogu u postupak. Sve sam isplanirala,još sam da do tada ne postanem luda žena - i bit će super!
    Delfin, imaš ambiociozan plan, ne znam koliko je izvedivo - i laparo, i u siječnju prvi stimulirani Vg, pa onda MB u 06.-me (to ti znači da počinješ s antibebi već u travnju).... Prije je MB preporučao 6 mjeseci pauze od hormona (između dva stimulirana), ali ne znam je li više tako striktan, mislim da je i 4 OK, plus što ćeš imat benefit vidjet kako reagiraš jer je ići u prvi IVF u MB relativno riskantno - skupo je, a to je tek onda "probna vožnja" ako te nitko dosad nije stimulirao. Kad bi onda išla na laparo - između laparo i nekog pokušaja treba ti barem 3 mjeseca oporavka ako će bit radna, tj. ako će ti vadit jajovod, a sad je već 11. mjesec....

Ajde, samo neka je akcija, a ne čekanje... Po meni, ključno je vidjet što s tim jajovodom, a dodatni benefit ako stigneš još odraditi i IVF u VG.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Krol, dobrodošao, konačno ste na pravom mjestu, jer BIH nije mjesto za MPO, na žalost...

mrvica7 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

evo da vam se javim...od 7 js, ipak ih je 6 bilo zrelih, a od tih 6 dobili smo jednog, ali vrijednog i jako snažnog i samo se nadamo da će se uspjeti "uloviti"...jednostavno se nisu js oplodile, ali najbitnije nam je da ima plivača koje je dr. zamrznuo ...ako slučajno ovaj put ne uspije ili ako odlučimo da imamo još djece, dr. će mi propisati ipak jaču terapiju da bi dobili kvalitetnije js...
    u subotu smo radili punkciju a u utorak je bio transfer...
    inače, mi smo jako zadovoljni sa dr.Rešom, jednostavan je, praktičan i iskren, nema muljanja kod njega i to nam se sviđa...
    sad smo u čekanju i nadanju ....

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

dobili termin, 15.45. i mi smo planirali kupiti ljekove kod njih. ajde cure javljajte novosti vezano za to

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam si kupila 3 amp. Gonala, da imam za taj prvi dan, a ostatak ću u Filipovićevoj u Zagorskoj ulici jer su tamo najjeftiniji-190 kn za keš.
    Danas boooockkaaaaaanjeeeeeeeee!!

Mrvice sretno!
    Posljednje uređivanje od zedra : 10.11.2010. at 12:14

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

loks kao što sam ranije napisala u Sloveniji su gonali dosta skuplji nego kod nas. Kao što je zadra napomenula u ljekarni filipović su 190 kn za gotovinu, a dobra stvar je i ta što daju na american karticu na rate. Onda ti je 196 kn jedan. Mislim da je ljudima dosta teško iskeširat 4-5 tisuća pa je super to što može na rate. A u Sloveniji ti je jedan gonal mislim 32 eura.Znaći oko 230 kuna. Ipak je to 40 kuna razlika a na neku veću količinu skupi se, barem za cestarinu ako ništa drugo

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

loks koji datum?

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa Vidi poruku
    loks kao što sam ranije napisala u Sloveniji su gonali dosta skuplji nego kod nas. Kao što je zadra napomenula u ljekarni filipović su 190 kn za gotovinu, a dobra stvar je i ta što daju na american karticu na rate. Onda ti je 196 kn jedan. Mislim da je ljudima dosta teško iskeširat 4-5 tisuća pa je super to što može na rate. A u Sloveniji ti je jedan gonal mislim 32 eura.Znaći oko 230 kuna. Ipak je to 40 kuna razlika a na neku veću količinu skupi se, barem za cestarinu ako ništa drugo
    u kojoj si ti fazi? Ti si prije nas koji danas pocinjemo supresiju?

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

gabi25 ne mogu ti poslat pp...isprazni
    i mi imamo 10 komada gonala za početak - HVALA DRAGIM FORUMAŠICAMA - a najviše sam htjela ostatak tamo kupiti zbog pena kojeg kod nas nema
    zedra rekla mi je gospođa u zagorskoj da mi mogu poslat poštom gonale ukoliko mi budu trebali pa da li slučajno mogu tebe kontaktirat ako budem trebala od njih gonale? pretpostavljam da ćemo se viđat na uzv-ima...

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

amyx hvala za info, slažem se i znam za tu cijenu od 190 kn i super je nego kao što sam već napisala htjela sam tamo kupit samo zbog pena
    aneri 22.11.

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Looks, mozes naravno, jedino ne znam kako ćemo preko granice prenijeti tu kolicinu? ti se javi pa ćemo se dogovoriti sve..

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj zedra prvotno napisa Vidi poruku
    u kojoj si ti fazi? Ti si prije nas koji danas pocinjemo supresiju?
    Ja sutra imam punkciju...

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sutra imam punkciju...
    ~~~~~~~za puno dobrih stanica! A kakva ti je stimulacija bila? Dugi protokol?

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

U kolovozu smo krenuli sa dugim protokolom, dakle, antibebi, supresija decapeptyl, menopur...ali reakcija nikakva što me jako začudilo jer saam u HR reagirala sa brdom stanica i HS, a tu ništa. tako da smo prekinuli postupak i odmorili jedan ciklus pa krenuli opet sa kratkim protokolom. Gonali + cetrotide. Gonal od drugog dana ciklusa (2 kom) i cetrotide od šestog dana ciklusa. Gonala sam primila ukupno 24 i 7 cetrotida. folikula ima puno a koliko ima js vidjet čemo sutra...nadam se najboljem

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

zedra joj valjda nisam dobro postavila pitanje. mislila sam kao viđat ćemo se na uzv pa upoznat ćemo se i utoliko olakšat komunikaciju. a jedino možda ako bude trebalo sam mislila da te obvezujem da mi gonale podigneš u Zg i pošalješ poštom u Pu. ne bi te tražila da mi ih u Mb nosiš...sorry još jednom
    amyx sretno sutra

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

loks ispraznila
    Ja planiram kupiti 2 PEN-a i to je razlog zašto ću ih kupovati u Mb jer sam čula da ih kod nas nema.
    amyx sretno sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj kety28 prvotno napisa Vidi poruku
    meni je nekako dobro ispalo što sam kupila ljekove kod nas jer smo bili naručeni na uvz u 18 h a kako je bila gužva na red smo sigli oko pola 8 a ljekarna radi do 19 h .
    Hvala za info-budemo naglasili da nemamo lijekove i da ljekarna radi do 7!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure, bok!

spremam se u MB i lijepo bih molila ako netko ima malo vremena pa da me apdejta s najsvježijim informacijama.
    dakle, zanima me koliko se u prosjeku čeka na prve konzultacije, a koliko na postupak?
    te na koji broj zovem zbog prvih konzultacija?

Hvala.

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

nemoguća, ceka ti se na postupak oko godinu dana od prvog kontakta, a za konzultacije oko 2 mjeseca.. oni brojevi od posta od Ine33 s pocetka su relevantni i sada...
    sretno

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala!
    sretno i svima vama!

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

molim vas dali netko zna jel primaju kreditne kartice ljekarne u Mariboru ( diners ) ... hvala

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nisam sto posto sigurna, ali mislim da ne, MM je uvijek pripremao cash.

anaea40 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

U ljekarni kraj UKC Mb primaju Mastercard, to znam sa sigurnošću.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I ljekarna na Novoj Vasi (gdje je priv. ambulanta dr. V.) prima kartice, kreditne i maestro. Općenito mislim da ljekarne u SLO normalno primaju kartice, kao i naše.
    Posljednje uređivanje od Charlie : 11.11.2010. at 10:32

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sori, u brizini sam previdjela da se pitanje ne odnosi na bolnicu...
    Posljednje uređivanje od ina33 : 11.11.2010. at 17:10

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Cure hvala na informacijama , sutra putujemo za Maribor šaljem vam veliki pozdrav i sretno .

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

kety28 sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja sam danas samoinicijativno otišla na još jedan uzv prije Maribora, i trenutno stanje na 6dc je 5 vidljivih folikula na desnom jajniku od 5mm i 3 na lijevom od 4mm. Sluznica 3mm.

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Kety28, sretno sutra i javi kako je prošlo.

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Aneri, to je odlicno. Iako je bolje ne ici ranije jer se mozete samo bezveze zabrinuti...

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Krol dobro dosao i srecno.....Idete na pravo mjesto. Ja sam bila u maju u MB, prvi pokusaj i beba napreduje. Inace vasih sam godina. Srecno!

Iva15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja sam bila na konzultacijama u 3-em mjesecu, poslala nalaze koje su tražili u 9-tom (da budu sviježi) i sad čekam... ajme kako je to ubitačno, ništa se ne dešava i imam osjećaj ko da su me zaboravili. Nažalost vidim da je ta komunikacija sa njima najveći problem i da bi svi voljeli dobit više informacija. Ali na kraju sve krene svojim tokom pa se nadam da će tako biti i kod nas

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

IvA a kad si poslala upit i nalaze za termin, jel na konzultacijama ili ranije, ako si tek u 3 mj. onda 2 mj. prije će te kontaktirati.
    Puno sreće svima

Iva15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Na konzultacijama su mi dali popis koje nalaze im trebam još dostavit i to sam poslala u 9-tom mjesecu. Znam da treba čekat da prođe godina dana, ali... nestrpljiva sam
    Sretno svima, nadam se da ću vam se i ja brzo pridružit.

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nešto nam je tmurno na ovom našem pdf..
    hajmo, slovenke koje ste sad u postupcima, punkcijama, transferima, malo izvještaja za nas koje smo u niskom startu da nas osokolite!
    ~~~~~svima za puno uspjeha, js, bebica....kiss

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Zedra, u tom ritmu da javim da upravo krećem u Maribor!

Javim se kad stignem kući.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

hej drage moje...moje bockanje teče ok, jučer pala 5 injekcija dipherelina i za sada je sve ok. nikakve nuspojave...barem se meni tako čini, treba pitat mm i susjede šta oni kažu, al mislim da sam podnošljiva (obzirom na kemiju koja trenutno struji mojim tijelom). jedva čekam 22. i taj prvi uzv pa možda koga i upoznam...

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Pitanje za cure koje su završile s postupkom u Mb... koliko ste platile sve ukupno (bez ljekova naravno) ?

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Eur 2.200,00 cca (uključuje utz,icsi,kultivacija do blastica)...nadam se da ja od pomoći

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Pitanje za cure koje su završile s postupkom u Mb... koliko ste platile sve ukupno (bez ljekova naravno) ?
    Mi smo platili ukupni 1780 EUR. nije bilo zamrznutih embrija, išli smo do blastica i u ovu cijenu su uključena dva UZV urađena u bolnici (2 UZV *80 EUR=160 EUR). Ukoliko ima zamrznutih embrija mislim da se plaća još dodatnih 250 EUR-a.

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Amyx, u kojoj ste vi fazi?

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

u četvrtak bili na punkciji a sutra idemo vidjeti hoće li biti transfera ili sve ide na zamrzavanje zbog HS

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj rozalija prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo platili ukupni 1780 EUR. nije bilo zamrznutih embrija, išli smo do blastica i u ovu cijenu su uključena dva UZV urađena u bolnici (2 UZV *80 EUR=160 EUR). Ukoliko ima zamrznutih embrija mislim da se plaća još dodatnih 250 EUR-a.
    Mi smo platili tu negdje kao i rozalija: 1735 €. Takodjer 2 UZ u bolnici i islo se na blastociste. Zapravo nas je taj racun iznenadio i to zato sto je bio manji nego sto smo racunali. Na njemu recimo nije bilo posebno specificirana kultivacija zametaka do blastocista, sto kao stavka posebno stoji u cijeniku...

u četvrtak bili na punkciji a sutra idemo vidjeti hoće li biti transfera ili sve ide na zamrzavanje zbog HS
    Sretno sutra i zelim ti da se HS vec sada smiri pa da ne bude odgode transfera.

Javi nam molim te i koliko si na kraju imala embrija 5. dan te od koliko JS.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

javim sve sutra popodne

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Upravo sam zavrsila transfer i sve skupa platila 1.838,04 eura, uracunata dva UZV, anestezija, i embriji vraceni 3. dan.
    Samnom je bila jos jedna cura ona je imala blaste i platila je oko 2.100 eura. Zamrzavanje je oko 250,00 eura.
    Moje iskustvo u MB je super, nemam nikakvih zamerki, a nadam se da ce i rezultat biti odlican.
    Srecno svima u postupcima.

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj pimbli prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo sam zavrsila transfer i sve skupa platila 1.838,04 eura, uracunata dva UZV, anestezija, i embriji vraceni 3. dan.
    Samnom je bila jos jedna cura ona je imala blaste i platila je oko 2.100 eura. Zamrzavanje je oko 250,00 eura.
    Moje iskustvo u MB je super, nemam nikakvih zamerki, a nadam se da ce i rezultat biti odlican.
    Srecno svima u postupcima.
    Pimbli, ako ti nije bad, reci nam koliko si imala JS, koliko embrija. I koja dijagnoza je? Kakva je bila stimulacija?

~~~~~~~~~za uspjeh!!

dudadudaduda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mi smo platili 1,838.04eura ,treći dan smo imali transfer ,a ostatak su ostavili do 5 dana i imamo 6 smrzlića ,a platili smo samo toliko koliko sam napisala ,ni na papiru ne piše ništa za zamrzavanje ,kako su oni mogli znati dali će biti za zamrzavanje da naplate ,a i kako bi naplatili kad se još ništa nije znalo trećeg dana.Možda ćemo mi to platiti kad budemo išli na et.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •