Evo ako ne smeta da se ukljuci i jedno musko.
Prvo bih da vam se svima zahvalim na ovim postovima jer bez njih bi ja i moja supruga lutali kao guske u magli.
Inace iz Banja Luke smo,cetrdesetogodisnjaci,14 godina u braku i bez djece iako smo po doktorima obadvoje potpuno zdravi i jedina preostala nada nam je taj Maribor.Pokusavali smo i u Banj Luci kod dr Sibincic i na raznim stranama pa ili nije uspjelo ili plod ne ozivi.Cekali smo godinu dana na nihov poziv,supruga vec neko vrijeme prima Decapeptyl(tu ja glumim bolnicara i sa uzitkom je bocam) a od danas i 4 ampule Menopura iliti 300 jedinica.Narucena je na ultrazvuk 16.11. u bolinici u Mariboru pa puni nade idemo tamo.Zelio sam samo da vam se zahvalim na ovako detaljnim postovima,savjtima i iskustvima a i svaki savjet je dobrodosao.Imam utisak da nekima od vas komotno mogu dati diplome dr.Hvala vam jos jdnom.

Hvala vam jos jdnom.

i samo se nadamo da će se uspjeti "uloviti"...jednostavno se nisu js oplodile, ali najbitnije nam je da ima plivača koje je dr. zamrznuo
...ako slučajno ovaj put ne uspije ili ako odlučimo da imamo još djece, dr. će mi propisati ipak jaču terapiju da bi dobili kvalitetnije js...
....

šta oni kažu, al mislim da sam podnošljiva (obzirom na kemiju koja trenutno struji mojim tijelom). jedva čekam 22. i taj prvi uzv pa možda koga i upoznam...