Citiraj Zubic vila prvotno napisa Vidi poruku
Nije uopće bitno da li je svećenik koji bi predavao spolni odgoj zapravo djevac, ili ima potajno ženu sa strane ili ne znam šta. Isto kao što nije bitno da li je profesor koji to predaje gay, nema iskustva ili mijenja žene kao šlape. Pa nećemo valjda dati nekome da široke mase djece obrazuje po svom nahođenju i izboru. Bitno se složiti oko informacija koje treba prenijeti (a ovo što rosa govori pokazuje očito da treba) i onda odlučiti tko je za to obrazovan. A to sigurno nije ni svećenik, ni profesor hrvatskog ili fizike. Radi se o biološkim, psihološkim i medicinski činjenicama. Kao što nam tehnički ne predaje profesorica glazbenog tako valjda trebamo imati iste kriterije i kod ovako važnog predmeta. Ili za pričati o Mozartu u obrazovnom sustavu trebaš biti prof. glazbenog, a za pričati o spolnom odnosu i ljudskoj anatomiji možeš biti bilo što?

ja te potpisujem....ali pozvala sam se na ono prije kad su cure spominjale prof.matematike, ili vjeroučitelja...da i je bitno i na koji način taj prof. sve prezentira...a ovo je delikatna situacija, jer većina ljudi polazi iz vlastitoga iskustva...ne znam kako bi prof. moga biti iznad toga, kada je to predmet "iz života"