Stranica 11 od 65 PrviPrvi ... 9101112132161 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 501 do 550 od 3229

Tema: inseminacija

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    A najključnija stvar je da ti u glavi posložiš čim prije IVF .
    valjda mi za to trebaju te inseminacije

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nemaš frke. Ja sam inseminacije radila...pred 9 godina pa se ne sjećam dobro (smajlić starac s bradom i štapom). Pitaj dr.-a što preporuča. NAJNOVIJA stremljenja, tipa u Mariboru, koji je meni Bog i batina, je da niti nakon embriotransfera, ako je zamrznuti embrij, nema utrogestana jer postoje neki članci da je progesteron u obliku utrogestana potreban samo ako dolazi do punkcije folikula, a da je progestoronska insuficijencija i taj defekt lutealne faze u biti rijetkost... Ali, pitaj svog dr-a.

E, da. Preko utrogestana mnogo žena ne procuri pa kako ćeš znati jesi li trudna ili ne.. kad trebaš radit test.. da se bezveze ne kljukaš terapijom jer ti može nabildat endometrij i cementiravat ga pa menga može bit ful bolna, dok se to sve nadebljalo ne oljušti...

Dogovori hodogram s doktorom, najbolje ti je tako, svaka klinika ima svoj neki red vožnje i način, a vidim da je taj tvoj OK, čim te vodi prema IVF-u, to je ispravno za tebe, reče ti ja laik.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj spodoba prvotno napisa Vidi poruku
    valjda mi za to trebaju te inseminacije
    Da, upravo zato ! Ako dođe do iznenađenja - super. Vjerujem da je to tebi u glavi teže prelomit s obzirom da je sekundarni sterelitet. Puno nas IVF-mama isto zabrije da će sad druga trtudnoća piece of cake i to prirodno, to ostaje kao ultimate fantasy... nekima se i ostvari. Ajde, samo hrabro i veselo i uz dozu humora !

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Da, upravo zato ! Ako dođe do iznenađenja - super. Vjerujem da je to tebi u glavi teže prelomit s obzirom da je sekundarni sterelitet. Puno nas IVF-mama isto zabrije da će sad druga trtudnoća piece of cake i to prirodno, to ostaje kao ultimate fantasy... nekima se i ostvari. Ajde, samo hrabro i veselo i uz dozu humora !
    ma gle..nasa malicka je nastala uz klomice..bez utrica u drugom dijelu..itd..cak ovaj MPO gyn kaze da ta trudnoca nema veze s klomicima, da bi se i bez njih desila.
    druga trudnoca je nastala 6mj nakon poroda, a dojila sam svako dva sata dan i noc...dakle spontano.
    naravno da mi treba vremena i prihvatiti da treca nece doci samo tako..razmes? ajme bas sam neka zbunjena..ne mogu se vise ni na posao koncentrirati..

Nemaš frke. Ja sam inseminacije radila...pred 9 godina pa se ne sjećam dobro (smajlić starac s bradom i štapom). Pitaj dr.-a što preporuča. NAJNOVIJA stremljenja, tipa u Mariboru, koji je meni Bog i batina, je da niti nakon embriotransfera, ako je zamrznuti embrij, nema utrogestana jer postoje neki članci da je progesteron u obliku utrogestana potreban samo ako dolazi do punkcije folikula, a da je progestoronska insuficijencija i taj defekt lutealne faze u biti rijetkost... Ali, pitaj svog dr-a.

E, da. Preko utrogestana mnogo žena ne procuri pa kako ćeš znati jesi li trudna ili ne.. kad trebaš radit test.. da se bezveze ne kljukaš terapijom jer ti može nabildat endometrij i cementiravat ga pa menga može bit ful bolna, dok se to sve nadebljalo ne oljušti...

Dogovori hodogram s doktorom, najbolje ti je tako, svaka klinika ima svoj neki red vožnje i način, a vidim da je taj tvoj OK, čim te vodi prema IVF-u, to je ispravno za tebe, reče ti ja laik.
    prije pola godine sam imala tri clomifenska ciklusa s utricima. tada sam radila test najranije na 13DPO..ponovila ga na 14DPO i tek tada se rjesavala utrica. menge nisu bile bolne...ma uopce nemam vise PMS i menstruacijskih problema...
    meni je progesteron bez utrica bas ful nizak..cak i 3.5..tako nekako...
    a ona progesteron vrijednost 17-oh progesteron je ok.. ne znam..

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sve kužim. Dogovori onda s dr. utriće, ne mogu ti štetit, znam da te ja možda zbunjuje, ja tako često ljude ispreskačem i koji put sam ja tako imala dojam da neko mene, neke bi poslušala, neke ne, to ti je sve, of kors, bez obaveza - ti pitaš, ja ili neko drugi odgovaramo, bez pravdanja itd. Sretno !
    Posljednje uređivanje od ina33 : 06.10.2010. at 16:22

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Sve kužim. Dogovori onda s dr. utriće, ne mogu ti štetit, znam da te ja možda zbunjuje, ja tako često ljude ispreskačem i koji put sam ja tako imala dojam da neko mene, neke bi poslušala, neke ne, to ti je sve, of kors, bez obaveza - ti pitaš, ja ili neko drugi odgovaramo, bez pravdanja itd. Sretno !
    ma ja ti progesteron trebam kao zedan vode :D
    to znam na osnovu hormonskih analiza s ili bez dodatnim uzimanjem progesterona..ali isto tako zbog endometrioze mi ne bude stetilo...ona bas ne voli gestagene

eh da, u info flyeru stoji da abstinacija treba biti tri dana..kod nas ce biti dva...jer da se nismo keksali bi spermici bili stariji od deset dana..ili tako nekako. pa smo se odlucili na ovu prvu soluciju.
    lh trakica jos nije pozitivna..tek se crtica nazire. pretpostavljam da bi sutra bila ful pozitivna i da ce O u subotu..dakle 10.dc

eh da..jos nesto da pitam. ovdje mi daju istovremeno stopericu i prave inseminaciju...kako je u hr?

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

radila sam dvije inseminacije,prvo sam dobila štopericu i 36 h nakon toga je rađen AIH...
    A što se tiče utrića...meni je progesteron 21.dc 0,69, i nakon inseminacije sam koristila utriće 3x2.

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    radila sam dvije inseminacije,prvo sam dobila štopericu i 36 h nakon toga je rađen AIH...
    A što se tiče utrića...meni je progesteron 21.dc 0,69, i nakon inseminacije sam koristila utriće 3x2.
    hvala ti..
    ocito ovi mpo-vci zele da spermici sacekaju jajasce...

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

da,vjerojatno im je to cilj...
    a kod nas još preporučuju kućnu radinost nakon aih-a..

OCUDITE avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Imam pitanje:
    men. mi kasni 1 dan, ali sam uvjerena da nije zbog uspiješne inseminacije nego zbog utrića (vaginalno) jer me prsa manje bole baš kao i svaki ciklus pred menstruaciju. Dr. mi nije ništa rekao osim da se javim ako dobijem men. i ako ne dobijem. Da li se može procuriti preko utrića ili da još čekam par dana i koristim ih? Osjećam da nisam trudna i htjela bih prestati s utrogestanima.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ocudite, pa kad su ti rekli da napraviš test ili/i betu? S negativnim nalazima terapija s utrićima se prekida, a s pozitivnim se nastavlja...

OCUDITE avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

A nije mi rekao...
    napraviću ja ujutro test.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Zaboravila sam napisati da većina procuri 2-3 dana nakon prestanka s utrićima, neko procuri i pod utrićima.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

niti meni nikad nisu rekli da napravim test niti betu...uvijek bi čekala da procurim, nisam ni razmišljala da zbog utrića možda ne mogu procurit...eee koliko malo neki doktori pričaju...još jednom RODI!!!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma, vjerojatno bi ti kad tad došla menga i preko utrića, ne mogu sad to oni valjda cementiravat vječno, pojavilo bi se roskasto... Ali, čemu mučenje? Ako ništa - napravit test, jednostavnije je i jeftinije, ako se plaća privatno.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Meni su kad sam isla na AIH u Vinogradsku rekli za 2 tjedna izvadit betu ako je pozitivna nastavit s utricima,ako je negativna prekinut i u slucaju prijevremenog krvarenja unutar tih 2 tjedna prekinut utrice. Ocudite izvadi betu pa ces bit sigurna.Saljem vibrice da uspije

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Pozdrav cure....prvo da vam pozelim da vam inseminacije uspiju a drugo da vas pitam:
    Naimeu ponedljak sam bila u Mariboru( jer nemam povjerenja u nase doktore i BiH) i poceli smo sa stimulacijom.Dobila sam Gonal F od 75 jer na klomifen nisam reagovala.Uglavnom treba da ga dajem sedam dana,pa onda na UZV.Nakon toga(u sledeci ponedeljak ponovo MAribor) pa ce vidjeti od razvoja situacije dali idem na inseminaciju ili ne.Dali je neko imao slicnu terapiju????

Ja PCOS-na klomifen ne reagujem,sekundarna amenoreja,povisen secer
    MM-sve 5

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Mislim da moras se obratit u potpomognuta u Sloveniji tamo curke znaju kako ide protokol

Barbarellaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

MM i ja bi izgleda trebali na inseminaciju...po njima loši/nekvalitetni spermiji oplode jajnu stanicu i zato dolazi do spontanih...
    zanima me jel rade inseminaciju u poliklinici Vrčića (Hilarus) ili on šalje u Petrovu? ako je netko išao u polikliniku IVF bila bih zahvalna na komentaru.
    hvala na odgovoru

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

MM i ja bi izgleda trebali na inseminaciju...po njima loši/nekvalitetni spermiji oplode jajnu stanicu i zato dolazi do spontanih...
    zanima me jel rade inseminaciju u poliklinici Vrčića (Hilarus) ili on šalje u Petrovu? ako je netko išao u polikliniku IVF bila bih zahvalna na komentaru.
    hvala na odgovoru

Pozdrav svima i Barbarellaa,
    Mi imamo isti problem, MM ima loš nalaz(od 4-9miliona po mililitru). Do sada smo imali jednu pravu trudnoću i jednu biokemijsku. Teško za podnjeti. Bila sam na VV ali sada je malo "čudno" tamo. Nema dr.L. Pitam se gdje da idemo? Dr. na Vuku Vrhovcu uopće ne želi čuti za inseminaciju!??? Predlaže da i dalje pokušavamo sami????Sada radim pretrage, jer za prirodno nisam raspoložena. O IVF dr. ni za ćuti????Prije trudnoće prve predlagao isključivo IVF???? Totalno sam u zbunjoli. Javite ako nešto znate. Molim za savjet.

Barbarellaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

MM nije radio spermogram i po Petrovoj bolnici (dr Trutin) mi bi trebali samo napraviti kariogram i onda ako bude okej ić na inseminaciju...mislim tu žene vade hormone štitnjače, muški spermiograme i što sve ne a ja bih trebala po Petrovoj opet ić na blef - zatrudnim - okej - spontani - a pokušat ćemo ponovno...

Ne znam kakva vam je situacija ali ja bih na vašem mjestu išla u polikliniku IVF (Šimunić) jer je ipak on stručnjak.

Baš mu i na stranici piše da se bave ponavljanim pobačajima i da rade i imunološke pretrage.

Mi smo odlučili ići kod njega jer želim napraviti sve pretrage a onda na inseminaciju ili na IVF.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

cure, sto se imunoloskih pretraga i dr-a koji pridaju paznju imunologiji tice, mislim da bi vam svatko tko je imalo duze u ovoj prici i tko se raspitao svakako preporucio dr. Radoncica iz poliklinike Vili.

sretno!

Barbarellaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

sad ću ga malo proguglat)mm je već lud hehe...čujemo za nekog ginekologa pa ga ja guglam par dana onda kad se taman odlučim onda nam netko kaže - a zašto ne bi išli kod...? i onda opet ispočetka hehe

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

imam pitanjce curke..
    danas oko 10.30 mi je radjen ultrazvuk i folikel je na 11dc vec 20mm!!!
    hormoni:
    LH 15
    Progesteron 0.9
    E2 241
    dakle u normi.

veceras sam radila LH test koji reagira na 10 UI i 20UI. obadva su negativna. dakle peak je danas vec bio.
    eh sad, AIH bi trebala raditi sutra oko 10.00 i sad se bojim da ne fulam ovulaciju. ako je danas O (folikel je bio onako nepravilan, moze biti da vec pocinje pucati),ona vjerovatno stanica nece prezivjeti do sutra.
    sto biste napravile, da se poseksamo (spermio je normalan) za svaki slucaj..jednostavno mi je panika da fulamo jajnu stanicu...
    ili?
    hvala

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    cure, sto se imunoloskih pretraga i dr-a koji pridaju paznju imunologiji tice, mislim da bi vam svatko tko je imalo duze u ovoj prici i tko se raspitao svakako preporucio dr. Radoncica iz poliklinike Vili.

sretno!
    Istina, čula sam za polikliniku Vili, hvala na informaciji. Da li netko zna što je sa dr. Lučingerom odnosno gdje je sada?

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Za polikliniku IVF sam čula i bili smo tamo na pregledu(samo spermiogram) moja ginekologica ni je rekla da IVF rade potpomognutu oplodnju ali da im nije baš uspješnost jača strana.

Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno

Evo meni se polako bliži moj prvi AIH pa imam pitanje Od jučer sam na Femari 2 dnevno, doktor mi je rekao da dođem u pon. s uputnicom za AIH. Znači u pon. bude mi prva folikulometrija? Inače imam dosta visoki testosteron, da li je koja od vas imala taj slučaj?

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj spodoba prvotno napisa Vidi poruku
    imam pitanjce curke..
    danas oko 10.30 mi je radjen ultrazvuk i folikel je na 11dc vec 20mm!!!
    hormoni:
    LH 15
    Progesteron 0.9
    E2 241
    dakle u normi.

veceras sam radila LH test koji reagira na 10 UI i 20UI. obadva su negativna. dakle peak je danas vec bio.
    eh sad, AIH bi trebala raditi sutra oko 10.00 i sad se bojim da ne fulam ovulaciju. ako je danas O (folikel je bio onako nepravilan, moze biti da vec pocinje pucati),ona vjerovatno stanica nece prezivjeti do sutra.
    sto biste napravile, da se poseksamo (spermio je normalan) za svaki slucaj..jednostavno mi je panika da fulamo jajnu stanicu...
    ili?
    hvala
    ja preporučam akciju uvijek!nemože škoditi!i da noge gore!

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj NINA30 prvotno napisa Vidi poruku
    ja preporučam akciju uvijek!nemože škoditi!i da noge gore!
    da izvijestim, radila sam inseminaciju i taj isti dan smo imali akciju, nakon sve svijeca..haha
    folikel jos nije bio u potpunosti prsnuo, ali po obliku se vidjelo da ce ovulacija biti taj isti dan.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure, idem na svoj prvi AIH uskoro. Obavila sam potrebne pretrage potrebne za to plus hsg (prohodni jajovodi). Moj mm - teratozoospermia. Dobila sam protokol, iako ću morati pitati doktora da mi pojasni. Ide ovako: 3-7 dc Klomifen, pa dva dana pauza, 11-12 (po dvije ampule Gonala) i 12 dc uzv. Jel to malo prekasno? i zašto pauza ova između? I da li je to "blaži protokol" ili kakav.

Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno

Evo mene s 1. AIH-a zanima me da li je bolje Utrogestane uzimati vaginalno ili mogu popiti?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

bolje je vaginalno kad god si u prilici

Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno

Puno hvala Pinky

MajaPOP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Moji i nalazi m su svi OK, danas sam bila na kontroli (7 dan nakon pocetka krvarenja u 3. biohemijskoj koja zavrsi tuzno kao i prve dvije), znaci sve moguce sto se treba raditi (kariotip, cross match, hormoni, spermiogram, trombofilije, antitijela raznorazna, imulogija kompletna, cak su trazili i test na hepatitis C npr, zausnjake, toxoplazmu, brucelu i sve sto im je palo na pamet) je OK. TSH mi je 3, no dr kaze da to nije visoko, u granicama je i ne bi trebalo predstavljati problem... + da bi jedino trebalo raditi morfologiju spermatozoida, no posto cemo u februaru (kao treba proci 2 mjeseca poslije biohemijske, da uterus "odmori") raditi inseminaciju, kako bih izbjegla ovu torturu sa biohemijskim, onda ce ujedno imati kompletan uvid i u morfologiju spermatozoida i tom prilikom izabrati najbolje...
    Kao pripremu mi je rekla da pijem bebi aspirin (zbog poboljsanja mikrocirkulacije), folan i jedem sto vise ananasa jer on u sebi ima neki sastojak koji je povoljan za uterus (ne mogu se sjetiti sta konkretno, no preporucuje ga u sto vecim kolicinama).
    Taj ciklus u kojem cemo raditi inseminaciju (ako u januaru ne dodje spontano do trudnoce) ce me malo stimulisati klomifenom, pregnila da folikuli puknu i inseminacija... i to je njihova preporuka...
    Ima li iko komentar na ovo/slicna iskustva sa inseminacijom, spontanu USPJESNU trudnocu poslije 3. biohemijske...molim za savjet!
    Hvala svima unaprijed!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ima li neka čekalica bete a da je bila na inseminaciji?

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

da malo usporedimo iskustva/simptome i budemo si podrška

Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno

Evo Jesen82 ja sam bila na inseminaciji 17.11. i čekamo betu 1.12.
    Kad si ti imala inseminaciju?

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Maybe baby prvotno napisa Vidi poruku
    Evo Jesen82 ja sam bila na inseminaciji 17.11. i čekamo betu 1.12.
    Kad si ti imala inseminaciju?
    ja sam imala inseminaciju 20.11 ali doktor rekao beta 6.12

kako se ti osjećaš? ja kao da me šiba pms

Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno

Ja sam zasad ok, prsa su mi osjetljiva ali ja to sve pripisujem utrogestanima...
    Meni je moj MPO dr. rekao da radim betu 1.12., a moja soc. gin. da je najbolje raditi tri tjedna nakon inseminacije, pa sad ti znaj
    Ali ja budem ipak 1.12.
    Želim ti PUNO sreće i da to nije PMS

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja sam zasad ok, prsa su mi osjetljiva ali ja to sve pripisujem utrogestanima...
    Meni je moj MPO dr. rekao da radim betu 1.12., a moja soc. gin. da je najbolje raditi tri tjedna nakon inseminacije, pa sad ti znaj
    Ali ja budem ipak 1.12.
    Želim ti PUNO sreće i da to nije PMS
    ja bila prošlu subotu na inseminaciji, doc rekao sex tu večer i sljedeći dan i onda od ponedjeljak duphastone i 2 tjedna od tog ponedjeljka ići na betu.. zato idem 6.12.

i ja tebi želim puuunnnnnnnnooo sreće!
    Posljednje uređivanje od Jesen82 : 28.11.2010. at 17:49

Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno

Ja sam malo skeptična jer imam malo povišeni testosteron, imala sam stimulaciju s Femarom pa ne znam kolko to pomaže u tome.... A sad budemo vidli. Imala sam dva folikula.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure moje i ja sam na sto muka. Budući da nemam redovite cikluse dr mi dao da pijem duphastone 8 dana. Prekosutra bi trebala dobiti, pa onda na 3 dan ciklusa mi rekao da pijem klomifen po 3 tablete 5 dana. Na prvi dan ciklusa moram nazvati u Rijeku za folikulometriju. Zanima me da li ste imale takav ''tretman'', šta su vam preporučili, koliko ste folikulometrija radile, nakon koliko su vam radili inseminaciju.

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj MANNY prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje i ja sam na sto muka. Budući da nemam redovite cikluse dr mi dao da pijem duphastone 8 dana. Prekosutra bi trebala dobiti, pa onda na 3 dan ciklusa mi rekao da pijem klomifen po 3 tablete 5 dana. Na prvi dan ciklusa moram nazvati u Rijeku za folikulometriju. Zanima me da li ste imale takav ''tretman'', šta su vam preporučili, koliko ste folikulometrija radile, nakon koliko su vam radili inseminaciju.
    Klomifen 3-5 (ili7) dc ti je normalna stimulacija kod AIH-a. Meni je tako bilo sva 3 puta. Zoveš ih 1 dc da te naruče na folikulometriju, najvjerojatnije 6dc u tvom slučaju, a koliko će ih bit i u kojem razmaku ovisi o tvojoj reakciji i rastu folikulića. Kad folikuli budu dovoljno veliki (to dr procijeni) onda ćeš dobit tzv "štopericu" - injekciju ßhcg-a i u roku od 36 sati će ti bit obavljena inseminacija.
    Teško je ovako napamet govorit kad i koliko jer ti to sve ovisi o tvom organizmu, ali ne brini dr će ti sve reć na vrijeme. Sretno

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Imam jedno pitanje, pa ako mi itko bar malo nešto reći (pošto imate više iskustva-a možda i ne). Idem na prvi AIH i sad..prvi UZV biti će 12dc (a to je petak). Doktor kaže da će mi tad dati štopericu pa u roku od 36h će biti inseminacija. A to pada za vikend, a vikendom ne rade (uvjerena sam). Da li se to nekako može kontrolirati do ponedjeljka? Jednostavno ne bih htjela promašiti . Odnosno, koji dan ciklusa obično bude inseminacija? Uhhh, sto pitanja u glavi.

OCUDITE avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Meni je 1.UZV radio 9DC i nije očekivao tako ranu ovulaciju jer je već 11DC na UZV-u vidio da folikul samo što nije prsnuo, pa mi štoperica nije ni trebala. 12Dc je bila inseminacija i bilo me je strah da je ovulacija bila dan prije (LH traka je večer prije pokazala +) Inače rade ti oni vikendom. Oko toga se ne brini.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Toli prvotno napisa Vidi poruku
    Imam jedno pitanje, pa ako mi itko bar malo nešto reći (pošto imate više iskustva-a možda i ne). Idem na prvi AIH i sad..prvi UZV biti će 12dc (a to je petak). Doktor kaže da će mi tad dati štopericu pa u roku od 36h će biti inseminacija. A to pada za vikend, a vikendom ne rade (uvjerena sam). Da li se to nekako može kontrolirati do ponedjeljka? Jednostavno ne bih htjela promašiti . Odnosno, koji dan ciklusa obično bude inseminacija? Uhhh, sto pitanja u glavi.
    a gdje ideš na AIH... inače svi rade za koje ja znam vikendom.. i privatnici i bolnice... pa nije baš lako namjestiti ženski ciklus da ne padne na vikend sretno!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja sam malo skeptična jer imam malo povišeni testosteron, imala sam stimulaciju s Femarom pa ne znam kolko to pomaže u tome.... A sad budemo vidli. Imala sam dva folikula.
    ja sam imala 3 folikula jednaka.. jedan na desnom jajniku i 2 na lijevom

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Jesen82, idem kod privatnika (ne znam da li smijem reći kod kojeg). Uglavnom, neizmjerno ti hvala što si rekla da bi i privatnici trebali raditi vikendom . To bi bilo i u redu , jer kako inače namjestiti ciklus! Hvala ti puno, lakše mi je od nekog čuti mišljenje. Javit ću kako je prošlo. S obzirom da mi je to prvi AIH, nemam velika očekivanja....

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala vam još jednom. Sad sam sigurna da će sve sjesti na svoje mjesto, pa kakav god ishod bio .

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

CRANKY puno ti hvala na informacijama, javim se kad budem saznala nešto više s njihove strane.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •