Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3229

Tema: inseminacija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno

Ja sam malo skeptična jer imam malo povišeni testosteron, imala sam stimulaciju s Femarom pa ne znam kolko to pomaže u tome.... A sad budemo vidli. Imala sam dva folikula.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure moje i ja sam na sto muka. Budući da nemam redovite cikluse dr mi dao da pijem duphastone 8 dana. Prekosutra bi trebala dobiti, pa onda na 3 dan ciklusa mi rekao da pijem klomifen po 3 tablete 5 dana. Na prvi dan ciklusa moram nazvati u Rijeku za folikulometriju. Zanima me da li ste imale takav ''tretman'', šta su vam preporučili, koliko ste folikulometrija radile, nakon koliko su vam radili inseminaciju.

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj MANNY prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje i ja sam na sto muka. Budući da nemam redovite cikluse dr mi dao da pijem duphastone 8 dana. Prekosutra bi trebala dobiti, pa onda na 3 dan ciklusa mi rekao da pijem klomifen po 3 tablete 5 dana. Na prvi dan ciklusa moram nazvati u Rijeku za folikulometriju. Zanima me da li ste imale takav ''tretman'', šta su vam preporučili, koliko ste folikulometrija radile, nakon koliko su vam radili inseminaciju.
    Klomifen 3-5 (ili7) dc ti je normalna stimulacija kod AIH-a. Meni je tako bilo sva 3 puta. Zoveš ih 1 dc da te naruče na folikulometriju, najvjerojatnije 6dc u tvom slučaju, a koliko će ih bit i u kojem razmaku ovisi o tvojoj reakciji i rastu folikulića. Kad folikuli budu dovoljno veliki (to dr procijeni) onda ćeš dobit tzv "štopericu" - injekciju ßhcg-a i u roku od 36 sati će ti bit obavljena inseminacija.
    Teško je ovako napamet govorit kad i koliko jer ti to sve ovisi o tvom organizmu, ali ne brini dr će ti sve reć na vrijeme. Sretno

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Imam jedno pitanje, pa ako mi itko bar malo nešto reći (pošto imate više iskustva-a možda i ne). Idem na prvi AIH i sad..prvi UZV biti će 12dc (a to je petak). Doktor kaže da će mi tad dati štopericu pa u roku od 36h će biti inseminacija. A to pada za vikend, a vikendom ne rade (uvjerena sam). Da li se to nekako može kontrolirati do ponedjeljka? Jednostavno ne bih htjela promašiti . Odnosno, koji dan ciklusa obično bude inseminacija? Uhhh, sto pitanja u glavi.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Toli prvotno napisa Vidi poruku
    Imam jedno pitanje, pa ako mi itko bar malo nešto reći (pošto imate više iskustva-a možda i ne). Idem na prvi AIH i sad..prvi UZV biti će 12dc (a to je petak). Doktor kaže da će mi tad dati štopericu pa u roku od 36h će biti inseminacija. A to pada za vikend, a vikendom ne rade (uvjerena sam). Da li se to nekako može kontrolirati do ponedjeljka? Jednostavno ne bih htjela promašiti . Odnosno, koji dan ciklusa obično bude inseminacija? Uhhh, sto pitanja u glavi.
    a gdje ideš na AIH... inače svi rade za koje ja znam vikendom.. i privatnici i bolnice... pa nije baš lako namjestiti ženski ciklus da ne padne na vikend sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Jesen82, idem kod privatnika (ne znam da li smijem reći kod kojeg). Uglavnom, neizmjerno ti hvala što si rekla da bi i privatnici trebali raditi vikendom . To bi bilo i u redu , jer kako inače namjestiti ciklus! Hvala ti puno, lakše mi je od nekog čuti mišljenje. Javit ću kako je prošlo. S obzirom da mi je to prvi AIH, nemam velika očekivanja....

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Maybe baby prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam malo skeptična jer imam malo povišeni testosteron, imala sam stimulaciju s Femarom pa ne znam kolko to pomaže u tome.... A sad budemo vidli. Imala sam dva folikula.
    ja sam imala 3 folikula jednaka.. jedan na desnom jajniku i 2 na lijevom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •