Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Meni je prearogantno smatrati da je djetetu dovoljno onoliko znanja koliko smo mu mi u stanju prenijeti.
    Umjesto da želimo bolje za djecu, mi ih limitirano našom razinom obrazovanja.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je prearogantno smatrati da je djetetu dovoljno onoliko znanja koliko smo mu mi u stanju prenijeti.
    X

miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Roza,i ostale Okk-ašice s kim si se ti družila kad si bila mala? Najvjerojatnije s ekipom iz ulice, koja je išla u istu školu?

Primjer strašne traume je kada se dijete treba seliti iz škole u školu, pa to je katastrofa....A škole rade po istom programu...Znači nije sve u nastavnom gradivu.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

To uopće nije smisao HS. Roditelji nisu alfa i omega obrazovanja. Postoje sve moguće i nemoguće solucije za pomoć, uključujući i institucije. Meni je bitna komponenta odgoja.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj mendula prvotno napisa Vidi poruku
    To uopće nije smisao HS. Roditelji nisu alfa i omega obrazovanja. Postoje sve moguće i nemoguće solucije za pomoć, uključujući i institucije. Meni je bitna komponenta odgoja.

Znači sad ipak vjeruješ institucijama da će ti pružiti kvalitetnu pomoć? Ali ne vjeruješ da mogu kvalitenije obrazovati tvoje dijete od tebe.

A i zaista me zanima koje su to solucije za pomoć u RH. Pogotovo van Zg.

A po meni je baš to bit HS - što roditelj procjeni da može bolje od institucije i društva.
    Moža - ako živi na pustom otoku.
    Ovako će dijete kad tad morati naučiti živjeti u društvu, po standardima društva. A ne po maminim standardima.
    Posljednje uređivanje od icyoh : 09.12.2010. at 14:17

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Znači sad ipak vjeruješ institucijama da će ti pružiti kvalitetnu pomoć?
    Da, sama ću izabrati koje su po mom mišljenju kvalitetne a koje nisu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •