Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto misliš da je to tvoje pravo? Baš mi je to zanimljivo..
    26 članak deklaracije o ljudskim pravima:
    Roditelji imaju pravo prvenstva u izboru obrazovanja za svoju djecu (potpisano prije 50 godina)

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Roditelji imaju pravo prvenstva u izboru obrazovanja za svoju djecu (potpisano prije 50 godina)
    ok, ja sam pričala o moralnom pravu, ne deklarativnom

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ok, ja sam pričala o moralnom pravu, ne deklarativnom
    Uf nemojmo se doticati moralnih prava please, dok je cijeli svijet jedno veliko ruglo mi ćemo pričati o moralnosit HSa?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Uf nemojmo se doticati moralnih prava please, dok je cijeli svijet jedno veliko ruglo mi ćemo pričati o moralnosit HSa?
    pa mogli bi mi sada o koječemu u svijetu, al to nije tema

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

S obzirom kakvo nepovjerenje vlada prema roditeljima, dalo bi se zaključiti da roditelji nisu ljudi koji žele najbolje za svoje djete.

Pisale smo mi i pisale 4 strane, opet ista pitanja. Roditelj osluškuje potrebe mogučnosti i želje svog djeteta. Ukoliko je odgoj i obrazovanje djeteta ono što je najvažniji faktor u roditeljskom životu, a najčešće jest ukoliko se već odlučite i za HS, onda se može pretpostaviti da taj roditelj ipak ima odnos sa svojim djetetom takav da ga neće gurat u matematiku ako djete pokazuje afinitete prema glazbi.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

S obzirom kakvo nepovjerenje vlada prema roditeljima, dalo bi se zaključiti da roditelji nisu ljudi koji žele najbolje za svoje djete.

Pisale smo mi i pisale 4 strane, opet ista pitanja. Roditelj osluškuje potrebe mogučnosti i želje svog djeteta. Ukoliko je odgoj i obrazovanje djeteta ono što je najvažniji faktor u roditeljskom životu, a najčešće jest ukoliko se već odlučite i za HS, onda se može pretpostaviti da taj roditelj ipak ima odnos sa svojim djetetom takav da ga neće gurat u matematiku ako djete pokazuje afinitete prema glazbi.
    a ako je roditelj apsolutno nesposoban razlikovati D-moll od C dura??? (da se opet javim na raport)

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

a ako je roditelj apsolutno nesposoban razlikovati D-moll od C dura??? (da se opet javim na raport)
    Aj mi nađi jednu učiteljicu koja razlikuje d mol od c dura please! Mislim na ove koje ih vode od 1-4.
    Ako već vidim da mi je djete nadareno za glazbu, a srećom ja razlikujem mol od dura, onda ako ne mogu sama potražit ću pomoć od privatnog učitelja. Simple as that.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Aj mi nađi jednu učiteljicu koja razlikuje d mol od c dura please! Mislim na ove koje ih vode od 1-4.
    Ako već vidim da mi je djete nadareno za glazbu, a srećom ja razlikujem mol od dura, onda ako ne mogu sama potražit ću pomoć od privatnog učitelja. Simple as that.
    pa to je nešto što srećom razlikuješ. ni učiteljica od 1-4. neće znati matematiku, jezik...na nekoj razini na kojoj ja znam.
    Niti joj je stohastička matematika i izučavanje latinskog i ljudske anatomije nužno.
    Ali zato zna hrpu stvari koje niti ja niti ti ne znamo-a služi baš tome da dijete adekvatno nauči svega po dovoljno.
    Ja neću vidjeti grešku u molu (mm fala Bogu ima gotovo apsolutan sluh), a ti nećeš vidjeti nekakvu drugu grešku.
    Mislim da će učiteljica od 1-4. vidjeti dovoljno-a oni dalje i više nego dovoljno.
    Ako rade svoj posao kako treba.

/da se ne uvučem u tu raspravu, tko garantira da će roditelj raditi SVOJ posao kako treba.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

pa to je nešto što srećom razlikuješ.
    Znaš zašto razlikujem? Zato jer sam solfeggio,violinu i klavir ućila doma, mama mi je profesorica violine i solfeggia a klavir sam išla privatno. Tek nakon nekog vremena me upisala u muzičku školu, koju sam mrzila i uvijek sam najviše volila kad bi me ona doma podućavala.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Roditelj osluškuje potrebe mogučnosti i želje svog djeteta. Ukoliko je odgoj i obrazovanje djeteta ono što je najvažniji faktor u roditeljskom životu, a najčešće jest ukoliko se već odlučite i za HS, onda se može pretpostaviti da taj roditelj ipak ima odnos sa svojim djetetom takav da ga neće gurat u matematiku ako djete pokazuje afinitete prema glazbi.
    Zašto misliš da nije izvedivo da roditelj osluškuje mogućnosti i želje svog djeteta i usmjerava ga k tome - ako dijete ide u školu? Tako sam ja shvatila tvoj post.
    Pokazivala sam i pokazujem afinitete prema glazbi. Nitko me nikad nije gurao u matematiku ili fiziku.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Iskreno, meni uopće to ne stoji.
    Mislim, OK, ako ti smatraš da će tvoje dijete biti obrazovanije ako ga ti učiš matematiku i pravopis, to je tvoje pravo.
    Ja mislim da se varaš - što je moje pravo.

No isto tako mislim da je pravo tvog djeteta da studira ono što samostalno odabere. A mislim da će to pravo jako teško ostvariti ako ćeš ga educirati doma (posebno ako će htjeti upisati nešto što tebi očito ne leži pa ga nećeš kvalitetno educirati). No ofens ofkors.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •