Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj mendula prvotno napisa Vidi poruku
    To bih ja tebe pitala (tebe, u smislu suprotne strane, je l'). Stručnjaci u Ministarstvu određuju koje je znanje potrebno a koje nije. Ako smijem pitati, po kojem kriteriju? Kome su bitne odrednice tog kriterija? Možda je to samo proizvoljan opis opće kulture. A možda gojimo odgovarajuće pijune za svoje igre. Možda i ne, ali onda vam neće smetati da sama odlučim u kojem smjeru ću odgajati i obrazovati svoje dijete.
    to je ok pitanje.
    ali ako cemo svaku strucnost dovoditi u pitanje i to argumentima "ja mislim da je to glupo", kako ce nase kompleksno drustvo funkcionirati?
    da li ja mogu reci, da smatram da je gradevinska dozvola nonsens, te da cijela procedura odredena tamo u nekom "lijevom" ministarstvu nema smisla.
    pa shodno tome, svoju kucu sagraditi kako hocu i gdje hocu?
    a i propise o zastiti od potresa su isto tako donjeli "neki tamo", pa sto bi oni bili obavezujuci?

skolski sustav se i te kako moze mijenjati, kada bi se svi udruzili i napravili pritisak.
    pa i sada ima skola kao waldorf ili montessori, moze se i njih izabrati, ako je petica trn u oku.
    Posljednje uređivanje od seni : 09.12.2010. at 13:42

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •