Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

roza, da preduhitrim, nisam mislila niš loše, niti osobno, radim pa mi post otišao bez smajlića, tako bi naime moja djeca vjerojatno reagirala.

ok, ako nije situacija sa lošim iskustvom, onda ok, tako mi se učinilo.

ja zagovaram HS općenito, no nikad ga ne bih provodila u vlastitoj kući
    a ovo isto ne kužim. zašto? misliš da to nije za tebe i tvoju djecu? i opet, zašto?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku

a ovo isto ne kužim. zašto? misliš da to nije za tebe i tvoju djecu? i opet, zašto?
    mozda joj se ne da, mozda ne moze to izvesti financijski, mozda su u sumi... zašto je cudno da netko podrzava nesto sto ne bi sam prakticirao? i mora li se pri tome jos i opravdat? ako ja podrzavam pravo homoseksualaca na brak jel to znaci da si moram naci curu i zaprositi ju? ili se barem moram ovdje opravdati zasto ipak ne bih?
    Posljednje uređivanje od marta : 09.12.2010. at 21:38

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sanja, meni je predavanje u skoli bila nocna mora. Odahnula sam kad je zavrsilo. Ja se nisam mogla pomiriti s tim da mi pola razreda umire od dosade dok me druga polovica gleda s nerazumijevanjem dok se ja lomim pokusavajuci objasniti. Nije vazno jesam li radila u skoli ili ne. Jednom sam na plazi slusala kako moja jedva pismena susjeda uci mog sina dijeliti. Savrseno uspjesno. Tad mi je sinulo da ne moramo nuzno imati znanje, nego trebamo biti u stanju to znanje pronaci i ponuditi.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Sanja, meni je predavanje u skoli bila nocna mora. Odahnula sam kad je zavrsilo. Ja se nisam mogla pomiriti s tim da mi pola razreda umire od dosade dok me druga polovica gleda s nerazumijevanjem dok se ja lomim pokusavajuci objasniti. Nije vazno jesam li radila u skoli ili ne. Jednom sam na plazi slusala kako moja jedva pismena susjeda uci mog sina dijeliti. Savrseno uspjesno. Tad mi je sinulo da ne moramo nuzno imati znanje, nego trebamo biti u stanju to znanje pronaci i ponuditi.
    Pronaći i znati ponuditi, rekla bih.

Reci (oprosti ako je preosobno), zašto misliš da tvoje iskustvo u prosvjeti nije važno? Meni se čini upravo suprotno - osim što si upoznala sustav iznutra, sa svim svojim vrlinama i manama, osvijestila si (i vrlo vjerojatno uvježbala) vještinu prenošenja znanja. Nije to mala stvar.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    roza, da preduhitrim, nisam mislila niš loše, niti osobno, radim pa mi post otišao bez smajlića, tako bi naime moja djeca vjerojatno reagirala.

ok, ako nije situacija sa lošim iskustvom, onda ok, tako mi se učinilo.

jest za moje starije dijete ali nije za mene

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •