Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    a kako mi to možemo pretpostaviti da je roditelj dovoljno inteligentan da zamjeni 10 obrazovanih ljudi?
    pa ne mozemo pretpostaviti. ja sam vec rekla da 1-4 si mogu predociti (valjda kroz to sto mi je i dijete proslo te razrede).
    za ostale razrede si ja mogu predociti da imas privanu poduku drugih kompetentnih ljudi.
    a druge stane postoje vjerojatno nacini koji su pametni i moguci, ali ih ja sebi zasada ne mogu predociti. jer mi ih nitko nije objasnio.

u jednoj knjizi o nadarenoj djeci sam citala o jednoj obitelji koja je imala 4 ne nadarene, nego prilicno genijalne djece. nakon sto u normalnoj skoli nisu dobili ono sto trebaju, dobili su savjete od psihologa i strucnjaka da djecu obrazuju kod kuce. sto su i cinili. s jako dobrim rezultatima. ali nije bilo objasnjeno (jer to nije ni bila tema knjige) kako su oni to organizirali.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    nakon sto u normalnoj skoli nisu dobili ono sto trebaju, dobili su savjete od psihologa i strucnjaka da djecu obrazuju kod kuce. sto su i cinili. s jako dobrim rezultatima. ali nije bilo objasnjeno (jer to nije ni bila tema knjige) kako su oni to organizirali.
    aha, znači ipak je u nekim slučajevima prijelaz na HE u biti reakcija na nekompetentno (za njihovu djecu) školstvo, što mi je logično.
    prevencija takve vrste mi nije baš logična jer ne možemo pretpostaviti kako će se stvari odvijati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •