RozaGroza prvotno napisa
Jesam ja došla na temu o obrazovanju u školi i počela pljuvati po tom sistemu? Nisam. Vi ste došle na temu o HS i uhvatile se mene ko pjan plota, prvo radi č i ć onda radi mog fanatičnog pogleda na život, neko mi je dobacio da što moj jadan sin radi dok ja čitam, Kaaein muž me nazvao "lunatic-om", svi ste mi se suptilno podsmjehivali, Margot me ispsovala, masu vas je reklo da sam neuka i da se samo furam na neki đir, par vas je reklo da nisam sva svoja a ne-znam-tko-je-ono-bio bi mi zabranila HS i ko zna što još ne. Zato mi nemoj govoriti da te moji post-ovi vrjeđaju, jer to ti je onaj princip, rani lavicu i ona postaje 5 puta gora nego da je nisi dirao - masu puta sam vam rekla da se ostavite mog privatnog života jer ja nikog od vas nisam prozivala niti sam vam spominjala djecu i ne znam što još je. Ja se konstantno branim, a kad mi netko kulturno odogovori ja pristojno odgovorim nazad - uzimam apricot i cvijetu kao primjer - i dijanu koja je jedina rekla da nije OK da me se naziva fanatikom i luđakinjom. Srećom nisam zlopamtilo pa ja nakon dan-dva zaboravim tko je uopće sudjelovao u raspravi a kamoli komi je što rekao.