Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

da li je istina da potvrdu o prihodima koja se podiže u poreznoj treba donijeti i za dijete?

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Nitica prvotno napisa Vidi poruku
    da li je istina da potvrdu o prihodima koja se podiže u poreznoj treba donijeti i za dijete?

nije. dijete nema i ne može niti imati ni poreznu karticu niti bilo kakvo porezno uvjerenje. to je neka dezinformacija
    btw. u poreznu treba ići po mjestu stanovanja, odnosno ne u av. dubrovnik već u onu u koju pripadate po kvartu
    da li netko zna jel potvrda o prebivalištu mora biti nova ili može ona s upisa u vrtić?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

dovoljna je kopija, ali ako je dijete već u vrtić upisano, onda oni imaju tu dokumentaciju > rekla mi žena u računovodstvu vrtića, kao i to da još ništa ne vadim i da pričekam da se razjasne neke stvari (ma što to bilo) - možda je najbolje pričekati 20.4., pa vidjeti što će se dogoditi...

Citiraj anamix prvotno napisa Vidi poruku
    nije. dijete nema i ne može niti imati ni poreznu karticu niti bilo kakvo porezno uvjerenje. to je neka dezinformacija
    btw. u poreznu treba ići po mjestu stanovanja, odnosno ne u av. dubrovnik već u onu u koju pripadate po kvartu
    da li netko zna jel potvrda o prebivalištu mora biti nova ili može ona s upisa u vrtić?

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj majeczka prvotno napisa Vidi poruku
    dovoljna je kopija, ali ako je dijete već u vrtić upisano, onda oni imaju tu dokumentaciju > rekla mi žena u računovodstvu vrtića, kao i to da još ništa ne vadim i da pričekam da se razjasne neke stvari (ma što to bilo) - možda je najbolje pričekati 20.4., pa vidjeti što će se dogoditi...
    Na nasem vrticu pise da nece prihvatiti kopije!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

to ne znam, ali znam da Porezna uprava prihodima smatra i dohodak od osiguranja! > konkretno kod mene navodi iznos novca koji sam dobila od osig. kuće nakon što sam prekinula plaćanje živ. osiguranja i zatražila povrat sredstava. to je zapravo moja ušteđevina, a ne prihod, a oni to ubrajaju u prihode, odnosno dohodak, i uvjeravaju me da je to u skladu sa zakonom o dohotku. Naravno da će mi to, ako se cijene vrtića zaista budu formirale prema dobivenoj obavijesti, utjecati na prelazak u viši platni razred! WTF!

Citiraj Nitica prvotno napisa Vidi poruku

emarink avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj majeczka prvotno napisa Vidi poruku
    to ne znam, ali znam da Porezna uprava prihodima smatra i dohodak od osiguranja! > konkretno kod mene navodi iznos novca koji sam dobila od osig. kuće nakon što sam prekinula plaćanje živ. osiguranja i zatražila povrat sredstava. to je zapravo moja ušteđevina, a ne prihod, a oni to ubrajaju u prihode, odnosno dohodak, i uvjeravaju me da je to u skladu sa zakonom o dohotku. Naravno da će mi to, ako se cijene vrtića zaista budu formirale prema dobivenoj obavijesti, utjecati na prelazak u viši platni razred! WTF!
    Baš me zanima, da ti se računa prosjek za porodiljnu naknadu da li bi i onda prihod od osiguranja ušao u prosjek???

Npr. kad su mi računali prosjek za por. naknadu, onda bonus nije ulazio u prosjek, a sad sam nekako sigurna da hoće!

Leni avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj emarink prvotno napisa Vidi poruku
    Baš me zanima, da ti se računa prosjek za porodiljnu naknadu da li bi i onda prihod od osiguranja ušao u prosjek???

Npr. kad su mi računali prosjek za por. naknadu, onda bonus nije ulazio u prosjek, a sad sam nekako sigurna da hoće!
    X

naravno da bonus ne ulazi u prosjek plaće koju dobivaš na porodiljnom, ali ovdje će ući...isto kao i korištenje službenog automobila itd itd....

kako kaže ona pjesma - Tu nikad neće biti pravde za one koji žele samo da žive i rade...

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj emarink prvotno napisa Vidi poruku

Naravno da će ti bonus uračunati u prosjek. Kao i meni otpremninu zbog otkaza... Po običaju jedni kriterji kad treba odrati poreznog obveznika vulgaris a drugi kad tom istom poreznom obvezniku (od kojeg svi ti paraziti gore žive i kradu) treba vratiti ono što mu pripada (a u ovom slučaju pripada njegovom djetetu...)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •