Stranica 27 od 73 PrviPrvi ... 17252627282937 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,301 do 1,350 od 3611

Tema: Odbrojavanje 2011/2

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

kriistiina

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Joj, ježić, žao mi je stvarno! A znam i kako ti je, nakon 2 neuspješne inseminacije nekako prestaneš vjerovat u uspješnost. Ali, evo, meni je ipak 3. put bila biokemijska, nešto se ipak pomaklo, pa ne gubi nadu. Šta ti je rekao dr., jel to zadnji AIH? Btw, jesi li radila HSG?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ježić, kristiina, Bab drage moje jako mi je žao
    Bab najbolje da nastaviš s utrićima i nadaš se. Ja sam imala betu 50, pa 75, i cijelo vrijeme nešto krvaruckala. Iako mi je dr rekao da nastavim s utrićima, ja sam se odmah obeshrabrila i prestala. Nije da se izjedam jer sam odustala, ali možda sam ipak trebala nastaviti... Držim fige i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ snažno da se dogodi čudo!!!!

Kod mene po 4-5 folikula na svakoj strani, za 3. dana nova f-metrija...

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj kriistiina prvotno napisa Vidi poruku
    Bab žao mi je, ali nastavi s terapijom, bit će sve ok, svi mi tu smo uz tebe....

Moja betica 1,1.... Više sreće drugi puta..

Pusa
    a jooooooooooooooooooj Kriistiina.... žao mi je.... sve smi mislim da se vidimo u sljedećem postupku .... ja se još uvijek nadam nekoj beti pa neću prerano vaditi krv, tek u utorak vadim betu ako do tada ne dođe m..... drži se!!!!! glavu gore i idemo dalje!!!!!

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Bab draga, uzasno mi je zao. Nazalost bih potpisala inu33, od rijeci do rijeci. Cudo se uvijek moze dogoditi, al nazalost ovo ne izgleda dobro. I sama sam prosla horor nedovoljno duplirajuce bete i zlo mi je kad se sjetim. Dr ce te vjerojatno ostaviti na utricima dok ne bude kristalno jasno u kojem smjeru to ide.
    Ti si tako blizu uspjeha i tako je frustrirajuce kako bas to malo svaki put fali. Samo jedan dobar embrij i to ce biti to. Nemoj gubiti nadu; odtuguj i ovo i kreni dalje, sigurno ces biti mama, samo je pitanje trenutka. Drzi se.

Vidim da mnoge spominju kao primjer Ginger; ako se ne varam, njezine bete su bile niske ali su se itekako duplale (jel tako, Ginger?), sto je velika razlika.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bab jako mi je zao sto se beta nije poduplala.

ježić i kriistiina zao mi je sto ni kod vas ovaj put nije bilo srece...

Vise srece je zato ovaj put bilo kod mene. Ne samo da smo uhvatili jajnu stanicu u prirodnom ciklusu i ne samo da se uspjela oploditi IVFom, nego sam danas, 3. dan, imala transfer odlicnog 8-stanicnog embrija! Sve to je daleko vise od ocekivanog i ne moram ni reci da sam zbog svega presretna.

PS Vjerujem da su svemu tome uveliko doprinjele i vase dobre zelje i vibrice. Hvala vam!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

aurora,da i svršetak bude više od očekivanog,puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Aurora* , jako sam sretna zbog tebe!!! razveseli nas tako i s velikom betom ~~~~~~~~~~

jezic, kriistiina zao mi je sto nije uspjelo

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Nazalost moja beta se ne dupla pravilno(desava se upravo ono cega sam se najvise i bojala),danas 14 dnt 137.U ponedjeljak idem opet vaditi a do tad i dalje estrofem i utrogestan.Prosli put kad je bilo ovakvo stanje sa betom trebalo je skoro mjesec dana da padne na nulu.Oj Boze Ne mogu ni plakati,samo me stislo u grlu i u prsima,hocu puknuti.Ali stalno sebi govorim da je to mozda tako i najbolje,sve je to prirodna selekcija,samo najbolji ostaju
    Hvala vam cure na vibricama i lijepim zeljama,ja se opet selim na kraj reda.Nadam se da ce ona dva embrija sto jos imam prezivjeti i da necu opet morati na stimulaciju.

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure strašno mi je žao zbog beta, mislim da je puno gore kad si sav sretan nakon prvog vađenja bete pa onda slijedeći put vidiš da se ne dupla kako bi trebalo nego da bete uopće nije ni bilo. Mislim na vas

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Cure, možete li, molim vas, podijelit sa mnom svoja iskustva u vezi menstruacije nakon biokemijske? Moja je užasno slaba, ne sliči na moju mengu, danas mi je 2. dc, trebala bi krvarit već na veliko.

alma, jako mi je žao zbog tvoje bete, ali pričekaj još do ponedjeljka, možda se stvari pokrenu.
    Posljednje uređivanje od martinstoss : 15.04.2011. at 21:14

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj venddy prvotno napisa Vidi poruku
    cure strašno mi je žao zbog beta, mislim da je puno gore kad si sav sretan nakon prvog vađenja bete pa onda slijedeći put vidiš da se ne dupla kako bi trebalo nego da bete uopće nije ni bilo. Mislim na vas
    Potpisujem!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Aurora bravo to je odlično ....meni et u ponedjeljak idemo na blastice igra živaca se nastavlja........

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

alma_itd...jako mi je žao draga!!! Ne znam vi koje imate biokemijske da li ste radile pretrage na trombofiliju? Ja sma imala dvije biokemijske tudnoće, i pokazalo se da imam urođenu trombofiliju, mutacija na više gena, ali se sada nadam da ću možda sa heparinom uspjeti održati trudnoću. I nekako sam oduvijek znala da kod mene nešto ne štima, iako su mi svi doktori govorili da sam savršeno, zdrava, da imam vremena zatruniti, kad na kraju imam nizak AMH, malo AF i uz to još i trombfiliju ( na trombofiliju sam posumnjala i zbog toga jer mi je uvijek užasno hladno, u po ljeta bih hodala u kaputu)

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

mury, ja sam upravo saznala da je moja baka, koja je 14 godina čekala moju mamu, imala spontane i biokemijske, pa se sad bojim da je nasljedno, ali tada medicina nije bila kao danas, pa joj nikad nisu našli uzrok toga, samo su je slali u toplice i na kraju da promijeni mjesto prebivališta i klimu.
    Posljednje uređivanje od martinstoss : 15.04.2011. at 21:48

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    alma_itd...jako mi je žao draga!!! Ne znam vi koje imate biokemijske da li ste radile pretrage na trombofiliju? Ja sma imala dvije biokemijske tudnoće, i pokazalo se da imam urođenu trombofiliju, mutacija na više gena, ali se sada nadam da ću možda sa heparinom uspjeti održati trudnoću. I nekako sam oduvijek znala da kod mene nešto ne štima, iako su mi svi doktori govorili da sam savršeno, zdrava, da imam vremena zatruniti, kad na kraju imam nizak AMH, malo AF i uz to još i trombfiliju ( na trombofiliju sam posumnjala i zbog toga jer mi je uvijek užasno hladno, u po ljeta bih hodala u kaputu)
    I ja imam prilicno slabu cirkulaciju,ali nesto se ne sjecam da su mi radili te pretrage na trombofiliju.Zapravo zadnje pretrage krvi su mi radili 2009.kad sam pocela sa pripremama za IVF.Tad su radili genetske analize i rekli su da je sve u redu.Mislim da su se tu najvise bazirali na cisticnu fibrozu jer je to valjda u zapadnoevrompskoj populaciji cesto oboljenje.Od tada do sad jedino sto mi pred svaki postupak rade je kontrola progesterona.Ma nemam pojma,mijesa mi se tuga,razocarenje i bijes.Vidim da nesto ne stima,jer sam do sad od 4 postupka 3 puta imala pozitivnu betu,ali svaki put se ne dupla pravilno.Mozda je jednostavno embrion bio los,a mozda je i nesto drugo u pitanju.U svakom slucaju na slijedecoj pripremi za postupak cu inzistirati da radim jos neke pretrage i te imunoloske.

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj martinstoss prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, možete li, molim vas, podijelit sa mnom svoja iskustva u vezi menstruacije nakon biokemijske? Moja je užasno slaba, ne sliči na moju mengu, danas mi je 2. dc, trebala bi krvarit već na veliko.

alma, jako mi je žao zbog tvoje bete, ali pričekaj još do ponedjeljka, možda se stvari pokrenu.

I ja sam nakon AIH-a jako slabo krvarila, zapravo su to više bili nekakvi čudni tragovi, kao da će uskoro početi prava m, ali to je bilo to. Sad si me malo zbunila s ovim zaključkom da je to biokemijska (na poslu sam pa ne stižem pregledati tvoje postove). Nemam ni dijagnosticiranu trombofiliju, ali možda samo zato što nisam nikad radila pretrage... Istina, i meni je uvijek hladno, a krvarenje se uvijek teško zaustavlja (npr. nakon zahvata prije par godina, umjesto uobičajenih tjedan dana, ja sam se patila još tri i pol tjedna...

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

mury, izgleda da si nas baš zaintrigirala s tom trombofilijom. Ima li koagulacija ikakve veze s tim? To sam radila prije malo više od godinu dana i aPTV mi je bio 25, a ref. vrijednosti od 26-35. Ajde, informiraj nas, pliz, pliz, pliz!

maslina, meni ti je bila biokemijska, jer sam imala poz.kućni test na trudnoću, 27.dc ß 10.0, 29.dc ß 17.9 i onda sam 30. dc tako oskudno i smeđe prokrvarila uz prethodne grčeve. Danas mi je 3. dc i napokon mi ide normalno.

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Aurora super draga!!!!!!!!! sretno dalje evo još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

coolerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ideš Aurora* !!!
    sad pomalo,odmaraj,gledaj filmiće da vrijeme brže prođe!!! (kavica s forumašicama je ipak dozvoljena)

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj coolerica prvotno napisa Vidi poruku
    kavica s forumašicama je ipak dozvoljena
    ah
    naše 2 Aurore čekaju betu skupa~~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od mare41 : 16.04.2011. at 08:45

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Cure, hvala svima na podršci!

alma, žao mi je radi bete

Aurora*, AB, vitta22, Sumskovoce~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

martinstoss, idem još jednom na AIH, i ne, nisu mi radili hsg.
    Posljednje uređivanje od ježić : 16.04.2011. at 09:29

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ježić, u brošuri mog mpo piše da se hsg radi prije ulaska u postupak iako je meni radio tek nakon 2. neuspjelog AIH, prohodni jajovodi su i preduvjet za AIH, a čak i ako su ti u redu, ta tekućina koju ti stave unutra ti sve dobro pročisti, pa često žene zatrudne brzo nakon hsg-a. Ne znam, vjerojatno to sve znaš već i sama, ali ja bi na tvom mjestu prvo napravila hsg.

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Arizona 311 sta je sa tvojom betom
    Ja cu traziti na slijedecim konsultacijama da mi se urade jos neke imunoloske pretrage izmedju ostalog i to za trombofiliju.Ako mi opet pocne sa pricom da nije potrebno ili sta ja znam trla baba lan...idem negdje drugo.
    Drage moje trudnice zelim vam svu srecu ovog svijeta i da uzivate u svojim trudnocama i bebicama.
    Cekalicama osim srece sta drugo nego beskonacno strpljenje.Doci ce i nas dan
    Sve vas volim

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Šta, alma, zar i tebi govore da je sve ok, a bebe neeeeema? Moj dr. isto kaže da se pretpostavlja da je sa mnom sve ok i da se očekuje da imam kvalitetne js, jer sam mlada. Tražila sam dodatne pretrage, a on mi je rekao da će me slat na dodatne tek ako ne zatrudnim DO KRAJA GODINE!!!! To šta sam već sad šizoidna i šta sam dobila uputnicu od dr. opće prakse za psihijatra, to nema veze. Majko Božja! Pa, zar nije lpgično prvo napravit sve moguće pretrage, ustanovit postoji li problem i kakav, pa se tek onda odlučit za vrstu liječenja??? Ja ne znam, ili s njihovom logikom nešto ne štima ili sam ja luda.

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure, ja sam imala isto dva spontana - jedan u 8. tjednu i jdan u petom (bikemijska - beta 15. da bila -116 i imala jako krvarenje). Na nagovor cura iz ST otisla na pretrage i pozitivna sam na trombofiliju. Dr. mi je rekao da je ona najvjeriojatnije i uzrok spontanih. Cula sam od cura da se po pravilu nakon tri spntana trebaju raditi te pretrage. Znakovito je da su mnoge cure nakon spontanih otkrile da su poz. na trombofiliju i sada uz heparine lijepo napreduju s trudnocom. Zato vam je svima moj savjet - trazite tu pretragu.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Joooj Aurora taaako mi je drago
    To mora biti to
    Stalno da cu te pitati sto je bilo a bio mi bad, a ovaj post tek sad vidim....
    Ma bravo

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ježić, u brošuri mog mpo piše da se hsg radi prije ulaska u postupak iako je meni radio tek nakon 2. neuspjelog AIH, prohodni jajovodi su i preduvjet za AIH, a čak i ako su ti u redu, ta tekućina koju ti stave unutra ti sve dobro pročisti, pa često žene zatrudne brzo nakon hsg-a. Ne znam, vjerojatno to sve znaš već i sama, ali ja bi na tvom mjestu prvo napravila hsg.
    Da, hsg se prvenstveno radi prije ulaska u postupke, ali s obzirom da je moj primarni problem bio izostanak ovulacije, pretpostavljem da me doktorica zbog toga nije ni slala na hsg, nego sam odmah ušla u postupak inseminacije.
    Druga inseminacija je išla odmah u ciklusu iza prve, a sad isto tako ide i treća. Nisam sigurna uopće može li se u istom ciklusu raditi hsg i inseminacija, a ja, po dogovoru, s dolaskom menstruacije odmah krećem u postupak. Budući da smo dogovorili da u slučaju i trećeg neuspješnog AIH idemo na IVF, prohodnost jajovoda mi ionako više nije bitna.

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ja sam ti radila hsg 7. dc i 11. dc išla na AIH, a je li to dobro, ne znam. Ako te dr. šalje na IVF bez problema, onda se ne trebaš mislit, HSG mi je i tako bio vrlo bolno iskustvo. Ja ti ipak želim da ti uspije sljedeći AIH.

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Uvijek po desetak dana uz jako krvarenje.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

martinstoss, imaš PP.
    Uglavnom, ja vam se još i ne kužim najbolje u te svoje nalaze, ali tumačenje dr. je da nemam naznaka stečene trombofilije, a kod obrade urođene trombofilije imam mutacije na tim nekakvim genima koji ne mogu kontrolirati zgrušavanje krvi, te ću od dana ET i ako Bog da cijelu trudnoću uzimati niskomolekularni heparin. Iskreno se nadam da ćemo uz heparin uspjeti, ako li pak ne uspije, ni sama ne znam kakve pretrage više napraviti.
    Još smo muž i ja radili kariograme, ali to nam je OK.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mury, izgleda da si nas baš zaintrigirala s tom trombofilijom. Ima li koagulacija ikakve veze s tim? To sam radila prije malo više od godinu dana i aPTV mi je bio 25, a ref. vrijednosti od 26-35. Ajde, informiraj nas, pliz, pliz, pliz!

maslina, meni ti je bila biokemijska, jer sam imala poz.kućni test na trudnoću, 27.dc ß 10.0, 29.dc ß 17.9 i onda sam 30. dc tako oskudno i smeđe prokrvarila uz prethodne grčeve. Danas mi je 3. dc i napokon mi ide normalno.
    gore desno imaš pretražik, ukucaj trombofilija i dobiti ćeš jako puno podataka.
    i ja sam jedna od biokemičarki, loše cirkulacije, sa graničnom trombofilijom, trudna iz 8. postupka, uz heparin, blizanci

sretno vam cure

alma jaaako mi je žao, baš sam se nadala da je to to.
    aurora, ovo je dobitna mrva!

svima puno vibrica u kojoj god fazi se nalazile!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    martinstoss, imaš PP.
    Uglavnom, ja vam se još i ne kužim najbolje u te svoje nalaze, ali tumačenje dr. je da nemam naznaka stečene trombofilije, a kod obrade urođene trombofilije imam mutacije na tim nekakvim genima koji ne mogu kontrolirati zgrušavanje krvi, te ću od dana ET i ako Bog da cijelu trudnoću uzimati niskomolekularni heparin. Iskreno se nadam da ćemo uz heparin uspjeti, ako li pak ne uspije, ni sama ne znam kakve pretrage više napraviti.
    Još smo muž i ja radili kariograme, ali to nam je OK.
    ako ne uspije prvi put sa heparinom, uspit će drugi put ko meni

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj alma_itd prvotno napisa Vidi poruku
    Arizona 311 sta je sa tvojom betom
    Ja cu traziti na slijedecim konsultacijama da mi se urade jos neke imunoloske pretrage izmedju ostalog i to za trombofiliju.Ako mi opet pocne sa pricom da nije potrebno ili sta ja znam trla baba lan...idem negdje drugo.
    Drage moje trudnice zelim vam svu srecu ovog svijeta i da uzivate u svojim trudnocama i bebicama.
    Cekalicama osim srece sta drugo nego beskonacno strpljenje.Doci ce i nas dan
    Sve vas volim
    Nije me bilo neko vrijeme na forumu, a kad ono.
    Curke moje jako mi je žao za sve vas s negativnim betama, a ovo s duplanjem je stvarno teško.

U ponedjeljak vadim betu po drugi put, tako mi je rekla sestra sa SD. Pišnula sam ponovno testić za 2 dana i druga crtica je već sada fajn. Staviti ću sliku ako uspijem.

Šaljem puno vibrica za rast neših beturina~~~~~~~~~~~~
    Sretno svim pikalicama, čekalicama i svima svima puno pusa

http://img88.imageshack.us/i/testfu.jpg/

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam evo pripremila listu pitanja koja cu postaviti kad budem opet isla na konsultacije.Trazicu da mi urade te pretrage na trombofiliju i sve imunoloske pretrage.Hromozomske smo radili i nije bilo nikakvih mutacija,doduse napisano je pola lista nekakvih skracenica koje ne razumijem,tako da neznam ni sta su radili,ali je zakljucak da nemamo ni ja ni MM nikakve mutacije karakteristicne za zapadnoevropsku populaciju.E sad to sto mi dolazimo ne bas iz zapadne Evrope to je druga stvar.Pitacu i moze li se raditi na embrionu hatching(procitala sam da se i to radi u slucajevima kada se dobiju jako dobri embriji,sto je kod mene uvijek bio slucaj,a da do trudnoce ne dodje).Vec sam nasla jednu drugu kliniku gdje bih mogla otici sa svojim dosadasnjim nalazima pa da vidim cisto sta ce mi reci,dvije glave su pametnije od jedne.

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Tako je, alma, ne daj se! Radi se, radi, punom parom prema naprijed! Želim ti puno sreće! Ja idem iduću subotu ili utorak iza Uskrsa u ZG, jedva čekam!
    Posljednje uređivanje od martinstoss : 16.04.2011. at 21:32

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure, samo svima šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i da što prije dobijeet svoje smotuljke u zagrljaj!

samo naprijed, budite uporne, bebice čekaju na vas!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Mia Lilly prvotno napisa Vidi poruku
    Uvijek po desetak dana uz jako krvarenje.
    stvarno, meni 1 dan jako krvarenje, 2 dan skabo, 3 dan stalo
    alma žao mi je
    Posljednje uređivanje od pirica : 16.04.2011. at 22:03

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

cure jel se moze uzimati Lactogyn za vrijeme stimulacije ?

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Bok cure! Ja sam imala 2 biokemijske ( oba puta beta 150 )! Tada sam radila osnovne imunoloske i koagulacijske pretrage i otkrili se da imam problem zgrusavanja krvi, dobila sam Fragmin prije ET-a i ostala trudna. Genetske pretrage na trombofiliju su skupe i doktori ih rijetko daju raditi. Zato napravite osnovne pretrage i ako je kakav problem vidjeti će se u tim nekim osnovnim pretragama.

Jedan dr. kod kojeg sam bila na razgovoru u Austriji mi je rekao da oni nakon 2 neuspjesne oplodnje daju heparin, makar nema dokaza da je problem imunoloski i koagulacijski.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

crvenkapica, lactogyn je skroz ok i u stimulaciji, trudnoći... ja sam ga uzimala i puno mi je pomogao, jako sam sklona candidi, a sada je dugo dugo nema

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ježić, kristiina, Bab, alma... jako mi je žao cure zadnji put sam bila tak happy kad sam čitala forum, sve same neke dobre vijesti, i sad nakon dva dana

svima šaljem hrpu pozitivnih ~~~~~ da bude više dobrih novosti!

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Magnoli prvotno napisa Vidi poruku
    Bok cure! Ja sam imala 2 biokemijske ( oba puta beta 150 )! Tada sam radila osnovne imunoloske i koagulacijske pretrage i otkrili se da imam problem zgrusavanja krvi, dobila sam Fragmin prije ET-a i ostala trudna. Genetske pretrage na trombofiliju su skupe i doktori ih rijetko daju raditi. Zato napravite osnovne pretrage i ako je kakav problem vidjeti će se u tim nekim osnovnim pretragama.
    Jedan dr. kod kojeg sam bila na razgovoru u Austriji mi je rekao da oni nakon 2 neuspjesne oplodnje daju heparin, makar nema dokaza da je problem imunoloski i koagulacijski.
    Hej, možeš li, molim te, napisat koje su to osnovne imunološke i koagulacijske pretrage? Meni je aPTV prije više od godinu dana bio 25(ref. 26-35), jel to može nešto značit?
    Posljednje uređivanje od martinstoss : 17.04.2011. at 12:01

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Osim naravno hormonskih pretraga, bitne su i pretrage stitnjace i to ne samo TSH, T3 i T4, nego i ft4, te anti-TPO, anti- TG. Koagulacijske i imunoloske - APTV, PV, fibrinogen, antitrombin III, protein C , d-dimeri, LAC, aCL.

Za tvoju vrijednost APTV neznam, niza je, ali dali je to problem ili nije neznam, najbolje provjeriti!

Sretno i da ostanes sto prije trudna

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    ako ne uspije prvi put sa heparinom, uspit će drugi put ko meni
    Hvala draga.Eh, kada bi mi se ponovi tvoj scenarij, nitko sretniji od mene
    PS, i dalje svaku noć sanjam blizance, ali ne svoje,uvijek su nečiji... više će me izluditi ta spoznaja u snu da to nisu moja djeca

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

tnx, magnoli, puno si pomogla!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    crvenkapica, lactogyn je skroz ok i u stimulaciji, trudnoći... ja sam ga uzimala i puno mi je pomogao, jako sam sklona candidi, a sada je dugo dugo nema
    hvala, i mislila sam tako, nesto me svrbucka

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    hvala, i mislila sam tako, nesto me svrbucka
    Probaj si kupiti eterično ulje čajevca i kapaj po jednu kap na dnevni uložak, kroz 2-3 dana će ti proći. Ja ga koristim skoro pa stalno. Za malo jaču upalu kapnem po max. 2 kapi (ne duže od 3-4 dana), a preventivno ili lagano "svrbuckanje" po 1 kap. Meni funkcionira.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

U petak u 7 ujutro sam stavila zadnje utriće i M još nema, bolova hmm jako malo i jako rijetko, samo me cice počele ubitačno boliti, daj kreni već jednom pliz???
    Uglavnom pitanje: Nakon koliko vremena od prestanka apliciranja utrogestana dobijete M??

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Kroz 4 do 7 dana. Kad zaboraviš na nju doći će odmah.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •