Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj smedja prvotno napisa Vidi poruku
    Ovdje moram reci da nazalost u hr dr znanosti ne podrazumjeva veliku placu i znam ih dosta koji u svojim kasnim 30im jos zive s roditeljima ili ako su se osamostalili, balansiraju na rubu ponora (i to samo uz pomoc onih kredita sa 2% kamate)
    To je sramota naseg drustva i nema veze s HS ili ne HS

Ovo je istina i radi se o državnoj politici prema znanosti i visokom školstvu. Današnji mladi doktori znanosti su ljudi bez sigurnog zaposlenja, koji nakon što su se odškolovali i napravili doktorate mogu ostati na cesti vrlo lako, pa mnogi i ostaju, pa makar bili i izvrsni. Uvjeti života su im tako nesigurni da mnogi odgađaju brak, a pogotovo djecu.

"Zemlja znanja" čini sve da to ne bude.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je istina i radi se o državnoj politici prema znanosti i visokom školstvu. Današnji mladi doktori znanosti su ljudi bez sigurnog zaposlenja, koji nakon što su se odškolovali i napravili doktorate mogu ostati na cesti vrlo lako, pa mnogi i ostaju, pa makar bili i izvrsni. Uvjeti života su im tako nesigurni da mnogi odgađaju brak, a pogotovo djecu.

"Zemlja znanja" čini sve da to ne bude.
    naravno da to jako dobro znam, karikiram, samo sam htjela odvući od povezivanja našeg školovanja sa životom s roditeljima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •