Roza, ja više ne znam - je li ti stvarno ne razumiješ ili naš zezaš u ove vruće ljetne dane.
Pa čuj, da sam ja kojim slučajem poslodavac htjela bi neki dokaz da moj budući zaposlenik zna raditi, barem za početak, a normalno da se svaki posao još uči u hodu. U svakom slučaju ne bi riskirala i zaposlila nekog tko mi kaže da sigurno zna, jer su ga mama i tata doma naučili, jer to dokazivanje traje. Životopis, diplomu i eventualno prijepis ocjena pogledaš i za par minuta znaš otprilike na čemu si.mikkin prvotno napisa
Ja radim u znanosti i visokom školstvu, i tu romantika nikad neće doći jer su pravila vrlo jednostavna - ne možeš imati kolegij dok nisi barem doc. dr. sc. Pa makar imao ne znam kakvo znanje. Na kraju krajeva, netko tko ima tako veliko znanje valjda može bez većih problema zadovoljiti i tu formu pa dobiti taj papir potreban za obavljanje nekog posla.
Dakle, ja u papir vjerujem
The enchantress, ja nisam pročitala linkanu tekst i ne pada mi to na pamet. Inače ne volim raspravu s nabacivanjem linkovima, o tome sam se već izjasnila na cijepljenju (gdje je mujica čak i pronašao link na kojem cijelo jedno društvo tvrdi da je zemlja ravna ploča). Da mi se da (a ne da mi se) mogla bi i ja naći hrpu linkova koji navode manjkavosti HS. Ali, čemu sve to?
Tako da ti je bezveze ovo iščuđavanje nama koje se usudimo i dalje tu pisati iako nismo pročitale tvoj link. Uostalom, s obzirom da radim u prosvjeti, dozvoli da imam pravo na svoje mišljenje i bez čitanja prof. Matijevića.
Bome, ja te opet mogu potpisati.Ifigenija prvotno napisa
Pa sad, ne znam, ili si ti normalna ili sam ja poludila![]()