-
Osoblje foruma
Evo, 62 stranice, a ja sam sve manje sigurna da je HS nešto što treba funkcionirati, osim u izvanrednim situacijama, uz kontrolu.
ajde, bila sam kul i došla u fazon: škole su uistinu izgubile onaj dio kvalitete izmjenom i prčkanjem po programima, činjenicom da je učiteljsku akademiju počeo upisivati dio ljudi jer, eto, nisu upali negdje drugo, što je demotiviralo one koji to oduvijek žele raditi, pa činjenica da razredi imaju po 30 dječice-umjesto po 12, da se ponekad rade neke stvari onako bez kreativnosti, slobode, razmišljanja, kao pčelice u Pčelinom filmu-čisto da se naprave....i još hrpu sitnica i hrpu velikih stvari-sve to stoji.
Moram priznat da u niti jednoj iole obrazovanoj skupini ljudi nisam naišla na toliko banaliziranja tuđeg truda, rada i znanja ko na ovom forumu. Od liječnika, do profesora, znanstvenika...stalno se po nekom pljuje-naravno, jer se rijetko zna koliko znanja i truda je iza nečije titule.
Pregrist ću jezik, al moram reći da ifigenijine postove na ovoj stranici jedine razumijem. I ok, divno je mutiti jogurt i objašnjavati kemiju. Ali, sitan detalj, onaj ko objašnjava bi nešto od te kemije trebao i znati. Nisam primjetila neko preveliko znanje o tom području ovdje, čisto ajd ove činjenice koje je ifigenija spomenula, a koje zna i moje 6godišnje dijete (a bome i ovo malo zna da krava daje mlijeko,a od mlijeko radimo jogurt) i sad ćemo te divote uspoređivati sa štajaznam teorijskom fizikom. Reći ćemo da su to potrebna znanja, a da su neka druga nepotrebna. Naravno, ako ova druga koristimo da bi bolje živjeli, a dozlaboga NIŠTA o tome pojma nemamo.
Umjesto da ste dokazali da se znanje može prenijeti drugačije, vi se samo trudite znanje izbanalizirati
I da, postoje zanimanja koja se mogu "naučiti" doma i za koje se samo treba biti talentiran. I ona za koje to nema nikakve šanse. Ajdmo i to prihvatit!?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma