Da smo u normalnoj zemlji postavilo bi se pitanje odakle je bilo tko, pa i gradonaclnik glavnog grada, dosao do osobnih podataka, tko mu ih je dao i da li je to zakonito. Drugo je pitanje, odnosno krsenje zakona, iznosenje tih podataka u javnost, nekoliko puta u nekoliko razlicitih medija. I trece, radi se o kleveti i prikirvenoj prijetnji koja znaci: "Draga moja, mozes ti govoriti sto zelis, ali ja znam tko si, gdje zivis, u koji vrtic ti ide dijete, tko su tete ..."
Iako smo svi koji smo imalo normalni (koliko se to danas moze biti) zgrozeni takvom porukom gradskog serifa, i vecinom bi bez razmisljanja rekli "Treba ga odmah tuziti", kad se dvaput razmisli razumljiv je strah roditelja da li se u to upustati.
S druge strane, da li je to drustvo u kojem zelimo zivjeti? Gradski serif ne da je nazvao clanicu Roda i prijetio joj po tiho, vec joj prijeti preko medija!!??
Zato bih svakako sugerirao da se na konferenciji jasno ukaze novinarima na postupak ovog dotepenca koji se toliko busa zagrebackom kavalirstinom, postivanjem zakona, pristojnoscu i svim onim sto se definitivno ne moze s njime povezati.
Borba za nasa prava su jedno, ali javna prijetnja u koju je ukljuceno dijete nesto sasvim drugo i ako to prodje, gdje je kraj? Tko je od nas slijedeci o kojem ce neki drugi dotepenec pricati na radiju i televiziji:"Znam gdje stanujes, a znam i tko ti cuva djecu..."
Ovo vise nije sala!

Odgovori s citatom