Ne odustaješ?
1. Pošteno sam pročitao tvoju nizozemsku kvazistudiju.
2. Onda sam dao link na njemačku studiju.
3. Onda si ti posprdno prigovorio širokim intervalima pouzdanosti u njemačkoj studiji.
4. Onda sam ja tebe ironično pitao kakvi su intervali pouzdanosti u nizozemskoj kvazistudiji, jer nisu uopće prikazani.
5. Onda si ti bahato odgovorio neka si ih sam izračunam, jer lijepo mi piše veličina uzorka, pa neka računam.
6. Na to sam ti s poštenom namjerom da te educiram, napisao da se intervali pouzdanosti za vrijednosti prikazane u neizozemskoj pseudostudiji ne mogu izračunati bez dodatnih informacija, jer se radi o aritmetičkim sredinama.
7. Onda si mi ti s visoka, kao krunski dokaz, dao link na web stranicu u kojoj nude izračun intervala pouzdanosti za proporcije.
8. Onda sam ti opet napisao da se za aritmetičke sredine intervali pouzdanosti ne računaju na taj način (za računanje CI kod aritm. sredine potrebna je i varijanca, a ne samo veličina uzorka).
9. A ti si i dalje ustrajan u svom neznanju.
Eto, zato te vrijeđam. Priznajem da te vrijeđam i nimalo mi nije zbog toga neugodno.
Jer da se zabuniš ili ne znaš, ali da prihvatiš kada ti se objasni, ne bih te imao pravo vrijeđati. Stvarno.
Ali ovako.......
Uz ustrajanje na ignoranciji ne možeš očekivati od sugovornika da budu tolerantni u i da te uvažavaju.