-
anchie76 hvala...i ako to nije tema pomažeš i slažem se s svim- ne nisi bila uopće brutalna.olakšala si mi grižnju savjesti,ha,ha....ja to sve tako radim kako ti kažeš ali to ništa ne pali...... isto tako mislim da je u dobi kad se mora naučiti samostalno igrati i nekad to i čini ali jako kratko....shvatili smo da možda ima poremećaj s pažnjom...idemo logopedu, pa su to i tamo primjetili (tako da mislim da će joj logoped uz učenje govora pomoći i kod koncetracije i pažnje)
Inače ovih 7 dana na moru koje smo proveli s sestričnom od 2g mogu reći da mi je mala bila iznenađujuće dobra, shvatila je da smo svi fiksirani na malu "divljakušicu", pa se tako ona igrala i bila sretna da ju niko ne uznimirava s onim ovo smiješ ono ne, jer nismo imali vremena od ove manje njoj se vikalo NEEEE- (zanimljivo kao da joj je u nekim trenucima pasalo da nije u centru pažnje i ima svoj mir, no kada je seka otišla u ZG njezino ponašanje Gledajte me se vratilo- možda moram rodit još jedno,ha,ha) doza ljubomore se smanjila (valjda se već privikla na nju).
..a i ja sam shvatila da nije uvije ni ok starijem djetetu govoriti; ona je mlađa, pa joj popusti- jer to nije rešenje a i ona se osjećala ugroženo.....pogotovo kad ju ova malađa ćupa za kosu a moja misli da naravno ne smije vratiti, a onda poludi pa digne nogu i drži je u zraku razmišljajući dal da je gurne jer joj je nakon 15min pukao film
-mislim da i mlađa djeca u odnosu na starije trebaju znati svoje granice-te da im nije uvijek opravdanje za ponašanje to što su mlađi
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma