malo cu se vratiti na neke stvari koje su se vec komentirale... a to je usporedba kucnog i bolnickog poroda po pitanju boli, "glatkoce proticanja", svega...
zaista ne razumijem kako ITKO moze misliti da ce jedan fizioloski i prirodan dogadjaj poput poroda bolje teci u bolnici nego u toplini i intimi vlastitoga doma??? pa mnogi ljudi se ne mogu ni posrati van svoga wc-a i svoje kuce. ja kad sam bila na jednom pregledu s keteterom gdje se od mene ocekivalo da se popisam na stolu u ordinaciji pred med. osobljem, nisam nikako uspjela, ni kada su se posakrivali, da bi mi na kraju rekli da prakticki malo ko i uspije, ali da nisu htjeli obeshrabrivati unaprijed. ja se iskreno DIVIM svakoj zeni koja je uspjela roditi u bolnici bez indukcije. probajte samo malo zamisliti kako glatko i krasno mora teci porod doma, koristeci ovu gorespomenutu, iako malo degutantnu, analogiju! (kakanje doma u svom wc-u, sam vs. kakanje u nepoznatom prostoru, na sredini prostorije, sa nepoznatim ljudima oko tebe. neusporedivo, jer ovo drugo je upravo neizvedivo)