Emo pokret? Oni nisu agresivci. Nisu mi baš simpatični, ali agresija je, koliko znam, suprotna njihovim osnovnim uvjerenjima.

Na početnu temu: ja radim u školi i iz iskustva znam da ovakve priče nikada nisu crno-bijele. Ne poričem bullying, i sama se borim protiv njega svim silama, ali ne vjerujem Jutarnjem i stilu novinarstva koji se njeguje kod njih, pa se usuđujem reći da iza ove priče, bombastične i privlačne za čitatelje, tek slijedi prava priča, sa svim nijansama sive...

Što se tiče ovih nasilnica iz dvorišta Preloga, mislim da ste već sve rekle; tomu je kumovao neodgoj, odnosno, odsutstvo roditelja. Škola i njezini stručni timovi kod nas, nažalost, nemaju jurisdikciju potrebnu za prave pomake, a ni ne vjerujem u prave pomake bez suradnje s roditeljima. Roditelji i obitelj su prvi, uvijek bili i bit će. Sve dolazi iz obitelji.

I, da, ja sam apsolutno za školske uniforme. Bilo bi to rasterećenje kućnoga budžeta, a u školi uklanjanje jednog poticaja na bullying. Može li se pokrenuti neka inicijativa?