Pokazuje rezultate 1 do 50 od 426

Tema: Zdrav razum versus pritisak drustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

eh...
    to ti je ona vječita dilema...

čitati kćerin dnevnik pa moći uletjeti ako je neki problem
    ili biti diskretna i ne znati ništa

ja sam tip koji ne bih nikada pročitala nešto tuđe, pa sve da mi je otvoreno pred nosom; umrla bih od srama.
    ali su me primjeri prijateljica i njihove djece malo štrecnuli.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam tip koji ne bih nikada pročitala nešto tuđe, pa sve da mi je otvoreno pred nosom; umrla bih od srama.
    ali su me primjeri prijateljica i njihove djece malo štrecnuli.
    bome, ja sam stalno na stand by sa fejsom od J. i njegovih prijatelja. koji svi, iz nekog nepoznatog mi razloga, žele da im budem frend. vjerojatno ću se samo jedan dan iznenaditi kad me skinu s liste, to ne sumnjam, al za sad, sve njihove totalne gluposti iskaču i na mom wallu.

je, mima, sjećam se i ja u OŠ (7-8 razred) kako je neke cure pratio glas da su spavale sa pol škole. moš mislit. ajme kako smo onda mislili da smo veliki, a bili smo totalna djeca.

ja kad čitam ovo na danas.hr, sve mi to izgleda tako daleko i nestvarno i apsolutno neprimjenjivo na moj život i moju obitelj i moju M. nemam niti najmanji strah da bi to mogla bit ona, npr za koju godinu.
    a možda sam samo naivna

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ja kad čitam ovo na danas.hr, sve mi to izgleda tako daleko i nestvarno i apsolutno neprimjenjivo na moj život i moju obitelj i moju M. nemam niti najmanji strah da bi to mogla bit ona, npr za koju godinu.
    a možda sam samo naivna
    Jesi li, hm?

Slušaj ovo:

Moja kćer, 4. r. OŠ. bila na prvoj "maloj ekskurziji", ono pet dana "Škole u prirodi".

Uz x detalja koje mi je naknadno ispričala (a koliko je onih koje nije) iznijet ću samo jedan, da ne budem dosadna.

Ona i još tri curice igrale su onu igru okretanja bočice (ili nekog predmeta) uz naredbu onome kod kog stane da nešto napravi.
    I sad, one se igrale one gluposti ,tipa - Reci 5 puta - ja sam magarac!
    Ili - skoči 6 puta ovako, tri onako! Ono, dječje bedastoće.

No, dođu k njima "cool" cure iz razreda (od kojih se neke šminkaju i kao, imaju dečke s kojima izmjenjuju MMS i preko fejsa se chataju, no ipak sve na dječjoj razini).

I igra krene u sasvim drugom smjeru, uz naredbe onoj kod koje boca stane - "Reci 10 puta -Ja sam drolja!"
    - "Glumi da se seksaš istovremeno s milijun (!?)muškaraca!"

(I sad ta curica mora leći i nešto stenjati i kričati. Ostalima, ne svima, to je jako zabavno)

Ovo je doslovno što mi je rekla. Jasno vam je da moj um ovako nešto bolesno ne bi mogao smisliti, a niti to povezati sa desetogodišnjakinjama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •