Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2862

Tema: Njega djeteta nakon 1. godine - III dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Puno hvala na brzim odgovorima.

A kolko se u zdanje vrijeme cca čeka rješenje. Sumnjam da će mi produžit jer su joj nalazi puno bolji pa razmišljam dal da prekinem pa znam da idem
    1.12. radit, a ak predam papire i čekam rješenje 2 mjeseca, onda mi je to ipak još mjesec dana više, al ak dođe za 15 dana, onda sam
    pola mjeseca kraće doma.
    Ja predajem u Samoboru i tu mi i vještače.
    Sory kaj gnjavim al sam u totalnoj dilemi kaj da radim.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Roko_mama prvotno napisa Vidi poruku
    Puno hvala na brzim odgovorima.

A kolko se u zdanje vrijeme cca čeka rješenje. Sumnjam da će mi produžit jer su joj nalazi puno bolji pa razmišljam dal da prekinem pa znam da idem
    1.12. radit, a ak predam papire i čekam rješenje 2 mjeseca, onda mi je to ipak još mjesec dana više, al ak dođe za 15 dana, onda sam
    pola mjeseca kraće doma.
    Ja predajem u Samoboru i tu mi i vještače.
    Sory kaj gnjavim al sam u totalnoj dilemi kaj da radim.
    ja sam predala krajem 8. mj, bez poziva (a vještaćenje je bilo najavljeno za rujan) , još nisam dobila nikakav odgovor.
    Tako da mislim da bi dobila na vremenu ako predaš zahtjev.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pozdrav mame, imam pitanje, da li mogu odnjet direktno papire za produženje u Jukićevu, ili moram u Remetinec kak spadam po adresi?
    Je li nužno i fotokopije osobne, nemamo istu adresu m i ja na osobnoj jer su promjenili naziv ulice, on je svoju sredio, ja nisam
    U molbi koju ste same pisale, pozivale ste se na neki zakon, i pisale dugo i široko, ili čisto zamolile za produljenje jer djetetu nema tko provodit njegu?
    Mi imamo Distoni, al od fizijatra nemam preporuku, nije nam napisao... Imam preporuku od imunologice, neuropedijatrice i dermatologice, valjda će nam dat nešto da možemo vježbat...
    hvala na odgovorima, pozdrav od nas dvije

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj sonja0502 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav mame, imam pitanje, da li mogu odnjet direktno papire za produženje u Jukićevu, ili moram u Remetinec kak spadam po adresi?
    Je li nužno i fotokopije osobne, nemamo istu adresu m i ja na osobnoj jer su promjenili naziv ulice, on je svoju sredio, ja nisam
    U molbi koju ste same pisale, pozivale ste se na neki zakon, i pisale dugo i široko, ili čisto zamolile za produljenje jer djetetu nema tko provodit njegu?
    Mi imamo Distoni, al od fizijatra nemam preporuku, nije nam napisao... Imam preporuku od imunologice, neuropedijatrice i dermatologice, valjda će nam dat nešto da možemo vježbat...
    hvala na odgovorima, pozdrav od nas dvije
    ne zanm jel si pisala i predala jer sam predvidjela tvoj post, hajde se ponovo javi ako ti treba nešto.

I da za kopioje osobnih nije važno da pišu iste adrese, ali ako slučajno imate papir s istim prebivalištem bilo bi super, danas se mjenjaju adrese ko alve.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 06.11.2011. at 09:35

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •