Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4557

Tema: bronhiticari, astmasi, sinusasi - kako je? 3. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

kod nas je bila prvo urtika pa šarlah.
    imam već i sama iskustva s njenim urtikama pa ih znam prepoznati.
    u petak smo promjenili doktoricu, alergologa, dakle ne pedijatra i ondah na prvom pregledu odradili spirometriju, koju joj prošli liječnik nikada nije radio, ponovili prick test i ustanovili još i alergiju na kakao uz sve ostalo do sada te dogovorili još neke testove iz krvi, redovito uzimanje flixotidea 2x koje sam ja do sada zabušavala i kontrolu sa novom spirometrijom za dva mj. Uz to ću voditi dnevnik prehrane zbog čestih urtika.
    doktorica je odlična, sve objasni i lijepo se posveti i djetetu i roditelju koliko god je potrebno.
    Dogovorili smo i zakašnjela cjepiva, jer nikad nism oodradili ni moparu ni diteper ni ništa poslije godine dana, a odradit ćemo ih u bolnici pod liječničkim nadzorom.
    mislim da ćemo bez obzira na sve još i na Srebrnjak otići.. čisto da ja budem mirna.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj ivaa prvotno napisa Vidi poruku
    ponovili prick test i ustanovili još i alergiju na kakao uz sve ostalo do sada te dogovorili još neke testove iz krvi, redovito uzimanje flixotidea 2x koje sam ja do sada zabušavala i kontrolu sa novom spirometrijom za dva mj. Uz to ću voditi dnevnik prehrane zbog čestih urtika.
    doktorica je odlična, sve objasni i lijepo se posveti i djetetu i roditelju koliko god je potrebno.
    Dogovorili smo i zakašnjela cjepiva, jer nikad nism oodradili ni moparu ni diteper ni ništa poslije godine dana, a odradit ćemo ih u bolnici pod liječničkim nadzorom.
    mislim da ćemo bez obzira na sve još i na Srebrnjak otići.. čisto da ja budem mirna.
    inače ona ima i atopijski? ak da takva deca ne bi smjela jest kakao ni paradajze, zbog česanja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •