Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Bili Uglavnom Kg i Rh faktor moram izvaditi samo ja,biljezi na hepatitis A,B i C,HIV,WAR (sifilis) moramo izvaditi oboje. Papa se kod mog ginekologa čeka nekih 15 dana pa mi to nije strašno...al sada imam jednu terapiju sa vaginaletama pa ću bris i papu raditi tek tamo iza 1.3. pa bi si htjela ovo riješiti..A termin za psihologa i pravnika smo već dobili za ponedjeljak.
    Ej,rekla mi je sestra tam u Petrovoj da kad budem imala sve papire da ju nazovem iako mi je već dala datum kada da dođem po lijekove,zakaj mi je onda rekla da ju nazovem?
    hm, ne znam stvarno. Ja nisam dobila odmah konkretan datum, samo mi je upisala 3/2012 i rekla da nazovem kad skupim papire da vidimo slobodan datum. Ti za svaki slučaj nazovi pa potvrdi datum kad skupiš papire. Ne može škoditi. Ja samo dobila neke nalaze jučer i bila totalno razočarana, masnoće su mi povišene grrrrrrr. moram podhitno poraditi na tome, to sam najmanje očekivala.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj bili prvotno napisa Vidi poruku
    ...Ja samo dobila neke nalaze jučer i bila totalno razočarana, masnoće su mi povišene grrrrrrr. moram podhitno poraditi na tome, to sam najmanje očekivala...
    ista stvar i kod mene, s tim da sam se ja naglo zdebljala skoro 10 kg i počela gubiti kosu. dio ovog s debljanjem i masnoćama pripisujem i tome što sam teško podnijela gubitak bebe, pa sam imala period kad sam se tješila s hranom.
    sad sam promijenila način prehrane, ponovno počela vježbati i skinula sam dosta dolje. jedem više lešo, kuhano, bijelo meso i ribu, pijem dosta vode, zeleni čaj, kuham isključivo na maslinovom ulju, nema grickalica, gaziranog, i sl.

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Ayan prvotno napisa Vidi poruku
    ista stvar i kod mene, s tim da sam se ja naglo zdebljala skoro 10 kg i počela gubiti kosu. dio ovog s debljanjem i masnoćama pripisujem i tome što sam teško podnijela gubitak bebe, pa sam imala period kad sam se tješila s hranom.
    sad sam promijenila način prehrane, ponovno počela vježbati i skinula sam dosta dolje. jedem više lešo, kuhano, bijelo meso i ribu, pijem dosta vode, zeleni čaj, kuham isključivo na maslinovom ulju, nema grickalica, gaziranog, i sl.
    Draga Ayan vjerujem da ti je bilo teško a mislim da bi i ja pribjegla takvom tugovanju! ali ja se nisam udebljala ja sam čak skinula 8 kg i sad sam na odličnih 56 kg s obzirom na visinu od 170. vjerovala sam da mi je taj dio krvne slike savršen još sam i mužu stalno kvocala nemoj ovo nemoj ono nemoj kasno rezati domaće kobasice a kad evo..... strašno ne moram ti ni pričat kolko me sad zeza s obzirom da samo imam još ponovit bris radi upale, da ja samo nazovem tamo i pitam za datum u 3. mjesecu ili da čekam sve nalaze?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •