ne znam koliko je drugdje, kad nije akcija cijena mu je 30 kuna, to je prilično, ili se varam?grana padano tvrdi sir za ribanje, i kad nije na akci
ja ga uzmem na akciji istoupravo dovršavamo jedan
ne znam koliko je drugdje, kad nije akcija cijena mu je 30 kuna, to je prilično, ili se varam?grana padano tvrdi sir za ribanje, i kad nije na akci
ja ga uzmem na akciji istoupravo dovršavamo jedan
Nama su pak kokice su živa koma :D
turbo turbo premasne i preslane
Toliko različitih ukusa kao i za knedle :D
Ja kupujem već ribani grana padano, jako mi je fin ali nije ništa jeftiniji od našeg "ribanca" (osim kad je na akciji).
U Lidlu btw. nema hrpe stvari koju sam prije kupovala - npr. oni topljeni sirići u trokutu.
Jučer smo kupili neko vino u Lidlu od onih njihovih, nekakav shiraz ka' čileanski i nije loše uopće (prije sam probala neko njihovo vino i bilo mi je loše).
Inače pola stvari koje tu pročitam da kupujete uopće ne mogu naći - npr. te neke tamne čokolade koje je netko spominjao, pa kikiriki u ljusci.
Ja sam jučer kupila Lei kostim za maškare - haljinu za princeze za 50 kuna!
malo su premještali police, ima i dalje sireva trokutastih, koji su super.
Inače, proizvodi ih vrlo poznati francuski proizvođač![]()
Ma ja ti mislim na one topljene trokutiće sira, ona kao fol dijetne pa ima više okusa u jednoj kutijici.
netko je ovdje pisao da kupuje fini grašak, ali se dučanu nisam mogla sjetiti jeli smrznuti ili konzerva, kupila sam konzervu, a sad vidim da je smrznuti hvaljen, je li netko probao ovaj iz konzerve?
i ovo mi se čini super, a povoljno, po dva kom u paketu su http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_24442.htm
super je smrznuti grašak i mahune su ok (smrznute). i knedle su sad 12,99 na akciji
Mima jel možda znaš koje veličine imaju za kostim princeze?
Imali su S (4-6) godina, a mi smo uzeli M koji je u tom Lidlu bio jedan jedini i koji je 7-10 godina.
Dosta su mali; Lea ima 7 godina i vrlo je sitna i mršava, a kostim joj je taman.
Ja htjela kupiti električnu četku za kosu,silvercrest,ali šipak.Kažu da su nestale još jutros.Kažu da ne postoji način da je naruče/dostave iz drugih Lidlova,jer tako rade samo ako je u vrijednosti 200kn i više.Baš mi je žao.
Obavezno probajte one Biscuit rings,tope se u ustima!
I one Lješnjak-mliječne šnite(pakiranje od 10 kom)!Isto su prefini!
Tako i meni. Još bi nekako podnijela masne kokice, ali ove su još i TURBO slane, tako su slane da ih se ne može jesti (govorim o onim 3pack u "američkom kartonskom pakiranju").
One druge s maslacem su malo manje slane i bolje, ali ne volim taj prepržen miris maslaca nažalost...
Knedle nisam još probalamorat ću onda isprobati još knedle.
Mima, kikiriki u ljusci stoji na odjelu voća, tamo gdje su rinfuzo orašasti plodovi (kikiriki je zapakiran, nije rinfuzo), a crne čokolade sa borovnicama i ribizlom su bile u kratkotrajnoj ponudi.
Meni su kokice za mikrovalnu zaista preslane, ali mi uopće nisu masne, ne znam da li mislimo na iste...
Probala sam jučer knedle sa šljivama, uopće nisu loše.
Nego, da vas nešto priupitam,
često na forumu pročitam da su vam knedle na meniju za ručak,
jesu li to knedle za desert, ili baš za ručak?![]()
Meni su knedle za rucak, al ne te iz Lidla. Jer ih moram napraviti jedno 40 komada. Meni nije nis cudno da mi je rucak sladak. Ipak sam ja iz istocne Slavonije.
piplica hvala na info za kikiriki!
mislim da puno ljudi jede knedle za ručak - npr. ručak se sastoji od paradajz juhe i knedla; i moja mama bi nekad tako napravila ali nama se to baš i nije sviđalo, tako da smo knedle jeli kao desert.
(ja ne radim knedle, previše sam lijena)
primjetila sam da su cijene u lidlu drastično skocile na gotovo svim proizvodima i to na jedan jako perfidan nacin (kao i valjda svugdje). onako malo po malo, par proizvoda ovaj tjedan, par proizvoda sljedeci. neke odmah dignu za npr 3 kn, a neke su dizali malo po malo po pola kune-kunu. kroz zadnju godinu, vidim da sada puuuno manje kupim za iste novce nego sto sam prije npr god dana. gotovo upola manje. trazim novi jeftini špeceraj! jos nisam nasla jer nemam vremena obilaziti razne šoping centre, ali ako netko zna neka podijeli informaciju.
ima li netko komodu bijelu, zapravo je to prematalica za bebe ali se može podesiti i da bude komoda?
bijela, drvena, koštala oko 1000 kn?
ako ima zanima me kakve je kvalitete, isplati li se kupiti?
inače, mala vila skroz je u pravu, jako je poskupio lidl
gotovo da ne vidim znatnu razliku u odnosu na dr. dućane
jedino što me tamo još drži jest njihov čist, poslovni odnos prema kupcima
nema dugih redova, nema da im fali sitnog, ne ustaju usred blagajne da odu tražiti cijene i sl. nebuloze...
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_24565.htm
Dobila na poklon i JAKO sam zadovoljna, kako nemam žicu, tj. držač za zavjesu iznad glave (BALDAHIN) taj materijal koristim kao plahtu , tako mi je sve u kompletu.
BODIĆI
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_24567.htm
također imam , jako su jeftini i nama dobri....
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_24570.htm
I vreću smo dobile na poklon... jako je topla...
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_24354.htm
Da li tko imaj ovaj madrac? Da li ste zadovoljni?? nisam našla koje dmenzije imaju...
mravak, počni sa postom 2090 na ovoj temi, pretresli smo madrace.
ok hvala![]()
fala,curke
ja sam još u traganju s pelenama...ove nisam još probala,dosta su povoljne,pa me zanimalo kakve su.da ne pljunem paru bezveze...
ja nemam,ali se javljam,jer mi je žao što je nemam.kad je zadnji put izašla u prodaju, sve su nestale,pa sam naručila preko onog njihovog tel. i sve super i kao dostaviti će je u najbližu poslovnicu...i onda me za tjedan dana nazovu da mi kažu da je nemaju!!! baš sam bila ljuta.
ali ajd,prošlo me... djeluje jako jako praktična i iskoristiva za poslije.u svakom slučaju čini mi se puno bolja u odnosu na šta se za iste novce nudi na tržištu pod dječjom komodom.
[
BODIĆI
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_24567.htm
također imam , jako su jeftini i nama dobri....[/QUOTE]
mi isto koristimo bodiće i zadovoljni smo!
Choco globusi na akciji za 4kn,uvijek! u kombinaciji s njihovim mlijekom isto..![]()
Lord Nelson early grey tee, u lidlu 7,00kn
u mercatoru 16,99kn
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 11.02.2012. at 07:59
Koristim njihov Formil prašak za bijelu robu i prezadovoljna sam
...barem sam bila do ove kutije...
sada mi ostaje u perilici, stvrdne se kao gips.
Je li se to još nekome događa?
mislim da ti to nije do praška, ledena voda koju perilica uzima - bez obzira koji prašak staviš, može tako djelovati. Ulij na prašak toplu vodu ili peri tekućim detergentom.
???
Sad kad promislim ima logike jer kod nas nisu uobičajne ovako niske temperature,
a do sada mi se to nije događalo s Formilom samo s Persilom (možda je i onda bila zima).
Probat ću.
stavi prašak direktno u bubanj
jel kupio tko ovo? kak je to veliko? jel mogu velike cure to nositi il je to sam za djevojčice
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-D344E4CC-E9D9BAA4/lidl_hr/hs.xsl/index_24680.htm
Lucas, ja sam kupila. Sebi! Tu rozu. I mogu oboje. Baš sam si slatka, hehehe.