Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3651

Tema: odgoj u duhu vjere 5

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Marna, ne, nisam mislila na dječju Bibliju već pravu, onu Verbumovu tvrdo ukoričenu.da si je uzme jednog dana sa sobom gdje će već biti. Mi imamo doma inače Jeruzalemsku, ona mi je zbilja nepresušan izvor novih znanja i zaključaka.Uvijek kad je uzmem nešto novo iz nje naučim.

Vidim da ste malo komentirale onu knjigu o majčinstvu, o majčinom pravilu.Kako je šef bitno neta glavni urednik Verbuma, a ja pišem tamo kolumnu, tako mi svako malo pošalje hrpu knjiga i ja guštam u njima, tako sam baš pročitala Duhovnost posta i Tajnu uspješnog majčinstva.
    Što reći-teško se uopće staviti u njenu poziciju.Ja definitivno nisam taj tip koji će se striktno držati rasporeda, ono od 10-11 imaš vrijeme za čitanje.Prije sam šašavi kretaivac koji radi stihijski, inspirativno, tako da se u tom segmentu nisam našla kao Holly.No, jesam dobro razmislila o pozivu.Kako prikazati svoje svakodnevne dužnosti,kako ih osvijestiti, kako vidjeti SEBE, zbilja vidjeti sebe u kontekstu majčinstva.Vrlo je poticajan njen način odgoja djece i kako joj djeca imaju svoje redovite svakodnevne dužnosti-baš se kuži da super funkcioniraju.Holly je i imene potakla da se pozabavim tom temom, a kako nam dolazi svibanj, mjesec majčinstva, sljedeća kolumna je baš na temu Biti majka.Poslala sam je, mislim da ide sutra.
    Posljednje uređivanje od puntica : 27.04.2012. at 14:11

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •