Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    b.a.b.y avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Eto drage moje danas mi je 15dnt i beta 1375,5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne vjerujem da je to istina! Sve me boli tako da tek sad umirem od straha!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj b.a.b.y prvotno napisa Vidi poruku
    Eto drage moje danas mi je 15dnt i beta 1375,5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne vjerujem da je to istina! Sve me boli tako da tek sad umirem od straha!
    baby čestitam!!! Predivna beta!!
    Bio je stimulirani postupak? Koliko stanica ste dobili? Koliko vraćeno? Daj opiši malo, vidim da je i Vinogradskoj krenulo

b.a.b.y avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    baby čestitam!!! Predivna beta!!
    Bio je stimulirani postupak? Koliko stanica ste dobili? Koliko vraćeno? Daj opiši malo, vidim da je i Vinogradskoj krenulo
    Hvala! Dobila sam unatoč 35 Menopura samo 4 jajne stanice( 4 folikula), 3 su se oplodile i vraćene su 3 dan. Ni u snu nisam mislila da će uspjet jer sam 2dnt malo krvarila i reko to je to. Čak sam 10dnt bila na vjenčanju gdje sam plesala kao luda. Sveukupno sam mirovala samo jedan dan. Test je bio pozitivan 11dnt no nismo mu vjerovali.
    Da mi je sad super baš i nije, bolovi tj. pikanje u jajnicima su ponekad nepodnošljivi,boli me kad se pomaknem iz jednog položaja u drugi,kad kihnem.... A o strahu da ne pričam,srce mi lupa non stop( onaj neki osjećaj treme). Baš smo muž i ja sinoć razgovarali da kao da se bojimo biti sretni. Tek 30.05. imam pregled u Vinogradskoj tako da ima da poludim do tada!

Sretno svima!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •