Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    b.a.b.y avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Čeka se od 4 mjeseca do 6! Ovisi koliko ćeš brzo napraviti sve pretrage. Uglavnom je to to od nalaza što si navela: spermiogram,papa,brisevi,hormoni,krvna grupa,HPV,HIV,barem je meni to trebalo. I morala sam donijeti na dan aspiracije potvrde od psihologa i pravnika. Pošto nisi početnik to vjerovatno imaš! Inače moram pohvalilt ekipu iz Vinogradske jer samo će te tamo sestre držat za ruku a dr. pričat viceve dok plačeš na bolnoj punkciji! SRETNO!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj b.a.b.y prvotno napisa Vidi poruku
    Čeka se od 4 mjeseca do 6! Ovisi koliko ćeš brzo napraviti sve pretrage. Uglavnom je to to od nalaza što si navela: spermiogram,papa,brisevi,hormoni,krvna grupa,HPV,HIV,barem je meni to trebalo. I morala sam donijeti na dan aspiracije potvrde od psihologa i pravnika. Pošto nisi početnik to vjerovatno imaš! Inače moram pohvalilt ekipu iz Vinogradske jer samo će te tamo sestre držat za ruku a dr. pričat viceve dok plačeš na bolnoj punkciji! SRETNO!
    Prvo, čestitam. Uživaj i bit će sve ok.
    Hvala na informacijama. Zanimalo me da otprilike znam. A ovo za punkciju me tješi, jer imam jedan jajnik nezgodno smješten. Većinu pretraga imam jedino briseve moram ponoviti jer do 9 mjeseca proći će godinu dana.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •