Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

medeni.angel ne moraš toliko čekati za pitati ih, naravno da svjetovanje možeš odraditi tamo gdje ti najbolje paše. Da sam na tvom mjestu, odmah bi nazvala Obiteljski centar u svom gradu i dogovorila se kad treba doći. A kad si imala dva prethodna IVF-a?

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    medeni.angel ne moraš toliko čekati za pitati ih, naravno da svjetovanje možeš odraditi tamo gdje ti najbolje paše. Da sam na tvom mjestu, odmah bi nazvala Obiteljski centar u svom gradu i dogovorila se kad treba doći. A kad si imala dva prethodna IVF-a?
    A onda cu poslusati vase savjete pa ci ih danas nazvati da se dogovorim jedino imam uvijek problem sto moj muz nigdje nemoze prisustvovati jer ima takav posao da nije nikad kuci sem vikenda... zadnji put sam imala postupak u 12mj a prije toga jos 2x i 6x inseminacija.....sad smo morali izvaditi ponovo sve nalaze i svi su mi ok...jedino muz ima 50% nepokretnih pa se toplo nadam da cemo uspjeti ovaj put u vg...

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj medeni.angel prvotno napisa Vidi poruku
    A onda cu poslusati vase savjete pa ci ih danas nazvati da se dogovorim jedino imam uvijek problem sto moj muz nigdje nemoze prisustvovati jer ima takav posao da nije nikad kuci sem vikenda... zadnji put sam imala postupak u 12mj a prije toga jos 2x i 6x inseminacija.....sad smo morali izvaditi ponovo sve nalaze i svi su mi ok...jedino muz ima 50% nepokretnih pa se toplo nadam da cemo uspjeti ovaj put u vg...
    Pa zar ti već ranije onda nisu tražili potvrde za pravno i psihološko?

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Pa zar ti već ranije onda nisu tražili potvrde za pravno i psihološko?
    bok....
    ne ovo mi je prvi put da mi to traze do sada smo isli kod svih dr samo sa svojim nalazima....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •