Pokazuje rezultate 1 do 50 od 511

Tema: Biti majka danas

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne. Ako je razumna osoba, vjerojatno zna odvagnuti kojih resursa više ima. Ti o njoj možeš mislit što god. Ako je needucirana, a ti imaš potrebu educirati - go for it, ali jednom kad je čula, pa narpavila po svome, tvoja uloga završava... po meni. Osuđuješ - čim si upotrijebila riječ "komocija". Pazi da tebe netko ne bude sudio.. .zbog potpetica u parku, "čepa za dijete" (duda), toga što si prekinula ranije porodiljni, toga što si ostala na porodiljnom tri godine, toga što si rodila jedno, toga što si rodila tri, toga što si dijete nosila, toga što nisi dijete nosila, toga što spavaš s djetetom, toga što si dijete ostavila samo u sobi da spava... bez roditelja, a ti i muž u drugoj sobi, toga što si helikopter parent, toga što nisi helikopter parent. Itd.

pisale smo istodobno...
    Baš zato ne sudim...
    Ali eto, ovdje malo"lajem", je li to ok?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mayato prvotno napisa Vidi poruku
    pisale smo istodobno...
    Baš zato ne sudim...
    Ali eto, ovdje malo"lajem", je li to ok?
    Of kors da nope. Čim "laješ" sudiš (kakva je ona majka... ne bi ja to tako itd.). Tima bildaš masu "komocija topica" - ili reci tamo di te... da se izrazim onim izrazom "žulja", ili forever hold your piece... ili kako se kaže.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 04.06.2012. at 13:48

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Of kors da nope. Čim "laješ" sudiš (kakva je ona majka... ne bi ja to tako itd.). Tima bildaš masu "komocija topica" - ili reci tamo di te... da se izrazim onim izrazom "žulja", ili forever hold your piece... ili kako se kaže.
    Eto sad i tebe...da, kao fol ne sudim, a ovdje tračam...ma ima i u tome, evo, ključam usta, dovraga i komocija i slične bakanalije...

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Tim bildaš masu "komocija topica"
    da, nisi prva koja je otvorila takav topic.

ja osobno uopce ne mislim da ap ima ikakve veze sa bauljanjem nocima, te onim sto mc kaze "majka koja vise nije osoba". medutim sigurna sam da dio ljudi to upravo tako dozivljava. ima vise nego dovoljno topika na tu temu na nasem forumu u kojima zaista vidis da ljudi misle da je to smisao ap, da si umoran, izbezumljen, zivcan,,,itd i to stalno ( dijete je 2 godine staro, ali mama ne moze na wc...)
    predaleko ste mi otišle u raspravi, samo bih potpisala seni u ovome. jer da, ni ja ne mislim da je to smisao AP (mislim da sam to sto puta već napisala), ali također mislim da jako puno majki (jer očeva ovdje nema ni na durbin) previše AP-tehnikalijama daje značaj. nježnost, ljubav, roditeljska povezanost i (napose - hrana) - sve to se može ostvariti i bez dojenja (ovo je subverzija )

i da dodam... neovisno o AP-odgoju, više me zabrinjava taj povratak stereotipnim rodnim ulogama.
    Posljednje uređivanje od mama courage : 04.06.2012. at 13:54

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku

i da dodam... neovisno o AP-odgoju, više me zabrinjava taj povratak stereotipnim rodnim ulogama.
    MC, naj se ljutit, al sestro mila ti ćeš se nabrinut i naživcirat u životu ako će te to žderat. Možeš se ti i oko gravitacije nervirat, a jabuka će sa stabla ravno dolje, da ga ubiješ...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •