Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
..od sitnica (mama dodaj mi voce. ne mogu srce. uzmi sama) do situacija u kojima sam recimo uvidjela da u nekim situacijama reagiram simbioticno (prve svade s priajteljicama, znate ono u razredu tko je s kim... mislila sam da ce mi srce puci. krivo, krivo. pomoci mozes onda kada pruzis saosjecanje i vjeru da ona to moze rijesti sama. kad ti srce puca (jer su tvoje srce i njenosrce jedno, a nisu) ne mozes pruziti ni jedno ni drugo, mada sam sigurana da bi 80% nas reklo na prvu loptu, da je majka kojoj puca srce, prava pozrtvovna majka)
a ne..ja od starta znam da je to moja mana, pa u situacijama kad skuzim da ih necu moci ishendlati, saljem muza.
ono sto sam uspjela od starta je da sam cool kad padne i ma koliko plakala ja bi ostala smirena. isplakala bi se kasnije, no tada bi joj pruzila suosjecanje i rijec utjehe i build me up recenica, ne bi se poistovjetila s njom i "osjecala" sta ona osjeti. to bi kad me ona ne vidi.

svjesna sam da mama treba biti oslonac, a ona to, ako joj je slomljeno srce, ne moze. odnosno, ako dopusti da slomljeno srce bude prepreka u tome.
no da je to tesko postici, je...