Pokazuje rezultate 1 do 50 od 324

Tema: Traume iz djetinjstva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

sad ne pisete o traumama nego se hvalite svojim guzicicama

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    sad ne pisete o traumama nego se hvalite svojim guzicicama

i nabijate nama traume

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku

i nabijate nama traume
    e pa ako ostane ovaka i nakon 4tog djeteta onda bi rekla da se hvalim....dakle Trina...

eto,ona nije bila istraumatizirana time,ja bome jesam...u mene je to islo do toga da sam na kupanje u srednjoj skoli isla duplo duljim putem samo zato jer je na precici postojala klupica gdje su se skupljali lokalni momci...pa sam izbjegavala tuda prolaziti...

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    e pa ako ostane ovaka i nakon 4tog djeteta onda bi rekla da se hvalim....dakle Trina...

eto,ona nije bila istraumatizirana time,ja bome jesam...u mene je to islo do toga da sam na kupanje u srednjoj skoli isla duplo duljim putem samo zato jer je na precici postojala klupica gdje su se skupljali lokalni momci...pa sam izbjegavala tuda prolaziti...
    No dobro, ja sam imala veliku, okruglu glavu i bila ravna kao šperploča. I mršava.
    Zvali su me Kvisko, a kad sam prolazila pokraj dečkiju pjevali su mi "Ne dirajte mi ravnicu..." I tako po cijele dane.
    Sva sreća pa smo se preselili u Zgb. kad sam bila 8. razred, jer, koliko god mi je bilo teško ostaviti prijatelje toliko sam bila sretna jer dolazim u novu sredinu gdje neću biti poznata kao "Kvisko", Lollipop i Daska.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •