Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znaš dok ne probaš. Tako sam i ja mislila, dok nisam morala kupiti Willeroy Boch. Vjeruj mi ima razlike.
    Da ponovno nešto uređujem, opet bi kupila skupi i preskupi komad keramike, ne zato jer imam viška novaca (na koncu, još nismo otplatili ni kredit za uređenje koje rezultiralo WB sanitarijama), već zato jer vrijedi.
    a šta bi to morala probati?daj me nemoj vuć za jezik. moja jeftina školjka je redovnim održavanjem i dalje nakon xy godina bijela i bez fleka, jedino ako ipak stoji da i nisi baš urednica i da pereš školjku 1 x mjesečno, a jbg onda za to naravno da treba special keramika

inače ak se tak odnosiš prema svemu onda ni ne čudi da ste u kreditima. ja ti imam čisto pristojnu, funkcionlanu i ugodnu oku kupaonicu, a bez da sam radi toga sletila u kredit. ne zato što plivam u lovi, već zato što mi ne pada na pamet ulaziti u kredite da bi imala WB kupaonu. kredit ću eventulano dići kad ću kćeri kupovati koncertni klaviri i to ako će biti potrebno, ak se pokaže da je neki extra talent, sve ispod toga ne dolazi u obzir na kredit. takve kupaone i namještaje kupuju ljudi koji imaju para, a ne oni koji za to moraju ući u kredite.
    Posljednje uređivanje od moia : 04.07.2012. at 12:08

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

moia mislim da prelazis granice pristojnosti.
    sta si se uhvatila Mojce? zena ima sta ima, kupila kako njoj pase.
    i ako je sretna s tim, pusti je.
    kakve ima veze urednost i kredit?

Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku
    a šta bi to morala probati?daj me nemoj vuć za jezik. moja jeftina školjka je redovnim održavanjem i dalje nakon xy godina bijela i bez fleka, jedino ako ipak stoji da i nisi baš urednica i da pereš školjku 1 x mjesečno, a jbg onda za to naravno da treba special keramika

inače ak se tak odnosiš prema svemu onda ni ne čudi da ste u kreditima. ja ti imam čisto pristojnu, funkcionlanu i ugodnu oku kupaonicu, a bez da sam radi toga sletila u kredit. ne zato što plivam u lovi, već zato što mi ne pada na pamet ulaziti u kredite da bi imala WB kupaonu. kredit ću eventulano dići kad ću kćeri kupovati koncertni klaviri i to ako će biti potrebno, ak se pokaže da je neki extra talent, sve ispod toga ne dolazi u obzir na kredit. takve kupaone i namještaje kupuju ljudi koji imaju para, a ne oni koji za to moraju ući u kredite.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •