Stranica 9 od 37 PrviPrvi ... 789101119 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 1838

Tema: Neurednost

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj ZO prvotno napisa Vidi poruku
    ja navečer kupaonu prebrišem octom
    dakle, to spada u one dnevne poslove koji se obave začas

Molim te, reci mi kolika je to kupaona da se može oprati za čas? Jer meni za moju jednu treba vremena i vremena, a za dvije tek...Ili ja ne znam kako treba.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Nova s malo fuga
    kad sam živjela u velikom novom stanu s dobrim pločicama i ugradbenim ormarima ja sam bila carica urednosti, sve po špagi, ma stepford wives bi mi pozavidjele, odkad smo kupili svoj mini grbavi stančić uvijek sve izgleda skramano i tak brišem perem, ali nema onog poslije čišćenja, uglavnom odonda se kao domaćica osjećam konstantno ovako
    Moj zaključak je da bez alata nema ni zanata

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Molim te, reci mi kolika je to kupaona da se može oprati za čas? Jer meni za moju jednu treba vremena i vremena, a za dvije tek...Ili ja ne znam kako treba.
    pa govorila sam o prebrisavanju na dnevnoj bazi, a ne o ribanju tvrdokornog višemjesečnog kamenca ili nečeg drugog
    pojasnila sam u postu šta radim i sa čim
    dakle, tu ne spada recimo ribanje tuš kabine, to je odvojen posao
    ali prebrisati umivaonik, wc školjku, ispiranje kade nakon što otuširamo klince mi zaista nije neki posao
    i ne ovisi o veličini kupaone

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Nova s malo fuga
    kad sam živjela u velikom novom stanu s dobrim pločicama i ugradbenim ormarima ja sam bila carica urednosti, sve po špagi, ma stepford wives bi mi pozavidjele, odkad smo kupili svoj mini grbavi stančić uvijek sve izgleda skramano i tak brišem perem, ali nema onog poslije čišćenja, uglavnom odonda se kao domaćica osjećam konstantno ovako
    Moj zaključak je da bez alata nema ni zanata
    Ali stančić je TVOJ, a za to nema zamjene od strane stepfordskih supruga... One ionako često žive u iznajmljenom, a kad treba napraviti generalku, presele se, he he he...

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Koliko smrdi taj ocat nakon ribanja kupaone?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko smrdi taj ocat nakon ribanja kupaone?
    Dok se ne izlufta.
    Ako imaš prozor smrdi cca 5 - 10 minuta.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imamo tri kupaone. Kollicina kupaona je obrnuto proporcionalna čistoći....
    Upravo sam jednu oribala, a ko da i nisam. Wc skoljka je stara i ocito ne bas neke kvalitete, jer kolicina kamenca i prljavstine koja se za nju hvata je ogromna. Katastrofa u usporebdi s novom, nju se ocisti elegantno, ova stara je umjesto treninga.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Imamo tri kupaone. Kollicina kupaona je obrnuto proporcionalna čistoći....
    Upravo sam jednu oribala, a ko da i nisam. Wc skoljka je stara i ocito ne bas neke kvalitete, jer kolicina kamenca i prljavstine koja se za nju hvata je ogromna. Katastrofa u usporebdi s novom, nju se ocisti elegantno, ova stara je umjesto treninga.
    Istina, moj stari nije htio dati puno novaca za školjku, pa je kupio Inker, školjka izgleda strašno. Mi smo bili prisiljeni kupiti Wileroy Boch savršeno lake se održava.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

i ja imam WB i nisam bas odusevljena....dizajn naravno cici-mici,ali nije mi lako za odrzavat...
    daska je ona koja se sama spusta pa ima masu utora za ocistit a i dno je nekako cudno dizajnirano,tesko cistim cetkom kantune.....
    i da,khm....cesto se dogodi da par puta moram potezat (odnosno pritiskat) vodu, evo jutros praznim tutu od N. i nikako da sve ode....

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Možda nije lako za održavati utore i razne gadgete, ali kvaliteta keramike i glazure je takva da se ne prima baš sve kao na jeftiniju keramiku. A WB ima neki extra premaz na glazuri koji je zbilja lako održavati. Zaboravila kako se zove.
    Za uredski stan smo kupili Jika, neka češka marka, totalni promašaj... ono, da prođemo jeftinije.

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Čistoća ili zmazanoća je stvar osobnog izbora i ukusa. Iza tuđih (zatvorenih) vrata me baš briga što je. Kod mene volim da čisto i uredno. Jedino mi je tlaka pranje podova, ostalo je stvar rutine i navike.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj ZO prvotno napisa Vidi poruku
    pa govorila sam o prebrisavanju na dnevnoj bazi, a ne o ribanju tvrdokornog višemjesečnog kamenca ili nečeg drugog
    pojasnila sam u postu šta radim i sa čim
    dakle, tu ne spada recimo ribanje tuš kabine, to je odvojen posao
    ali prebrisati umivaonik, wc školjku, ispiranje kade nakon što otuširamo klince mi zaista nije neki posao
    i ne ovisi o veličini kupaone
    Ja sam pročitala da opereš cijelu kupaonu, a to meni pretpostavlja i sve pločice na zidovima. Ovo pobrisati WC, bide, kadu, umivaonik je druga stvar.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni sestra čisti, ima firmu.
    I skida štekere i tako to. U Splitu.
    Apri, hvala, baš bih joj mogla predložit da se podružimo i uzajamno počistimo kuću. Nedostaje mi to naše druženje iz djetinjstva, kad bi se skupa uhvatile tih kućanskih poslova. Ono, kuća ogromna, pa jedna pere stakla, druga briše. I ide ti i više nego duplo brže. Baš gušt.

I rekla je da je iznenađujuće kako se prljavština ne primjeti kod urednih ljudi. I meni se to čini točno. Kod bakica kod kojih je znala čistiti, kaže, ušla bih i pitala se, što ima za čistit, ovdje sve pjeva. I prihvatila se posla. Kad odmakneš imaš mnogo posla jer prljavština se skupi. Ali je neobično kako ne upada u oko ako je sve na svom mjestu.

zato mi je katkad crnjak kad dođe kod mene pa vidim da joj pobjegne skenirajuće oko. Osim što je nepospremljeno, ističe mi se i prljavština.

U kafić, u kafić triba ić, onda mi nije problem skoncentrirat se na druženje. Ovako se pripremam za goste, a kad mi dođu, sjedim s njima, a ZNAM koliko bi se još moglo očistit.

Naravno da o tome ne razmišljam kad ima bitnijih stvar, al da mi u običnom danu prohuji kroz misli, je

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je važnije da budem s malenom nego da stan bude čist. Ma koliko sam prije bila čistunica. Friga mi se i za dlake na podu i za neispeglani veš ako će ona plakati dok ja peglam ili usisavam.
    Neću. Previše sje... sam upoznala koji su imali mame nabrijane na čišćenje.
    ajde nemoj se opravdavati sa djetetom, ovo mi je najgore opravdanje od svih, sorry, ali ova rečenica bitnije mi je da budem sa djetetom nego da je čisto ne pije vodu nikako.

radije priznaj i sebi i drugima da nisi baš pedantna i finito. nije to nikakav grijeh.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Istina, moj stari nije htio dati puno novaca za školjku, pa je kupio Inker, školjka izgleda strašno. Mi smo bili prisiljeni kupiti Wileroy Boch savršeno lake se održava.
    mi smo kupili najobičniju,najjeftiniju bijelu keramčiku, jeftinu u OBI-u i kaj se tu puno ima za održavat. prebrišeš i čista je, iznutra svako toliko naliješ higijensku tekučinu, malo odstoji, izribaš četkicom i voila.

ovo me podsjetilo na izjavu jedne poznanaice kako moraju kupiti madrace od 2000 eura i za malu jer njihova 3-godišnja kćer samo na takvom doro spava.

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku
    ajde nemoj se opravdavati sa djetetom, ovo mi je najgore opravdanje od svih, sorry, ali ova rečenica bitnije mi je da budem sa djetetom nego da je čisto ne pije vodu nikako.

radije priznaj i sebi i drugima da nisi baš pedantna i finito. nije to nikakav grijeh.
    teško je sad nakon svih ispisanih postova gledati na Mojcu kao neurednu
    više kao na neku prolaznu fazu prilagodbe...
    ali neuredna...jok.

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ja uopće ne znam koje mi je marke školjka....kad sam je kupovala bilo mi je bitno da mi je lijepa...i dostupna...
    kad kupujem nikad ne razmišljam o čišćenju.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajde nemoj se opravdavati sa djetetom, ovo mi je najgore opravdanje od svih, sorry, .
    kad sam rodila došao mi frend vidjeti dijete
    i ja odmah s vrata "joj, znaš neuredno je, znaš dijete, ne stignem, stalno plače, presvlači, hrani....."
    a on meni "aj ne seri, kao da ti je prije bilo uredno"

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    i ja odmah s vrata "joj, znaš neuredno je, znaš dijete, ne stignem, stalno plače, presvlači, hrani....."
    Predobro, volim takve frendove (iskrene)

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

mi smo kupili najobičniju,najjeftiniju bijelu keramčiku, jeftinu u OBI-u i kaj se tu puno ima za održavat. prebrišeš i čista je, iznutra svako toliko naliješ higijensku tekučinu, malo odstoji, izribaš četkicom i voila.
    Ne znaš dok ne probaš. Tako sam i ja mislila, dok nisam morala kupiti Willeroy Boch. Vjeruj mi ima razlike.
    Da ponovno nešto uređujem, opet bi kupila skupi i preskupi komad keramike, ne zato jer imam viška novaca (na koncu, još nismo otplatili ni kredit za uređenje koje rezultiralo WB sanitarijama), već zato jer vrijedi.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni svejedno tko ima kakvu školjku, ako je čista.
    Nemam pojma koje marke postoje.
    Kad smo kupovali uzela sam onu koja nam je bila prije svega u cijeni koju smo mogli platiti, pa smo u tom rangu birali što ima. Nijebio neki izbor.

Nego Mojca, več dva puta napominješ da si morala kupiti baš tu vb wc školjku. Zašto si morala?

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

hmmmm,a da onda nije do duplog V? Naime moje su Villeroy & Boch,taman prebrisah od prasine onaj dio iza daske gdje to pise....

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam znala za VB suđe
    obilazim u mulleru oko njega kao mačak oko vruće kaše
    al kad su rekviziti za utovar toliko skupi, ne mogu zamisliti koliko dođu oni za istovar
    Posljednje uređivanje od aleksandra70vanja : 04.07.2012. at 11:23

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

E sad si me natjerala da odem u u kupaonu "Villeroy & Boch 1748".

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ja sam znala za VB suđe
    al kad su rekviziti za utovar toliko skupi, ne mogu zamisliti koliko dođu oni za istovar

Ide te danas!

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ja sam znala za VB suđe

baš si raspoložena danas!

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ne znaš dok ne probaš. Tako sam i ja mislila, dok nisam morala kupiti Willeroy Boch. Vjeruj mi ima razlike.
    Da ponovno nešto uređujem, opet bi kupila skupi i preskupi komad keramike, ne zato jer imam viška novaca (na koncu, još nismo otplatili ni kredit za uređenje koje rezultiralo WB sanitarijama), već zato jer vrijedi.
    a šta bi to morala probati?daj me nemoj vuć za jezik. moja jeftina školjka je redovnim održavanjem i dalje nakon xy godina bijela i bez fleka, jedino ako ipak stoji da i nisi baš urednica i da pereš školjku 1 x mjesečno, a jbg onda za to naravno da treba special keramika

inače ak se tak odnosiš prema svemu onda ni ne čudi da ste u kreditima. ja ti imam čisto pristojnu, funkcionlanu i ugodnu oku kupaonicu, a bez da sam radi toga sletila u kredit. ne zato što plivam u lovi, već zato što mi ne pada na pamet ulaziti u kredite da bi imala WB kupaonu. kredit ću eventulano dići kad ću kćeri kupovati koncertni klaviri i to ako će biti potrebno, ak se pokaže da je neki extra talent, sve ispod toga ne dolazi u obzir na kredit. takve kupaone i namještaje kupuju ljudi koji imaju para, a ne oni koji za to moraju ući u kredite.
    Posljednje uređivanje od moia : 04.07.2012. at 12:08

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Razliku vidis ako imas dvije razlicite skoljke. U malom wc-u imamo neku kupljenu na snizenju i iz nje nikad ne ode sve do kraja i trebalo bi ju puno cesce i temeljitije ribati nego onu u kupaoni (a ni ta nije VB

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj enela prvotno napisa Vidi poruku
    Razliku vidis ako imas dvije razlicite skoljke. U malom wc-u imamo neku kupljenu na snizenju i iz nje nikad ne ode sve do kraja i trebalo bi ju puno cesce i temeljitije ribati nego onu u kupaoni (a ni ta nije VB
    aj molim te. gle imam i previše godina da ne bi znala razlike između školjki i školjki. a niti mi je to prva u životu. ali ide mi na živce ovakva preseravanja sorry, zato sam i reagirala. odmah se sjetim da je 60% hrvata na rubu egzistencije ali glavno da su svi krcati kreditima i da žive i kupuju iznad svojih mogučnosti samo da bi se mogli hvaliti po selu. nervira me taj mentalitet.

inače moja školjka nije sa sniženja, obična keramička školja za 30 eu iz obia. niš joj ne fali, i niš se ne moram pretrgat od ribanja. dapače.
    Posljednje uređivanje od moia : 04.07.2012. at 12:14

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

moia mislim da prelazis granice pristojnosti.
    sta si se uhvatila Mojce? zena ima sta ima, kupila kako njoj pase.
    i ako je sretna s tim, pusti je.
    kakve ima veze urednost i kredit?

a šta bi to morala probati?daj me nemoj vuć za jezik. moja jeftina školjka je redovnim održavanjem i dalje nakon xy godina bijela i bez fleka, jedino ako ipak stoji da i nisi baš urednica i da pereš školjku 1 x mjesečno, a jbg onda za to naravno da treba special keramika

inače ak se tak odnosiš prema svemu onda ni ne čudi da ste u kreditima. ja ti imam čisto pristojnu, funkcionlanu i ugodnu oku kupaonicu, a bez da sam radi toga sletila u kredit. ne zato što plivam u lovi, već zato što mi ne pada na pamet ulaziti u kredite da bi imala WB kupaonu. kredit ću eventulano dići kad ću kćeri kupovati koncertni klaviri i to ako će biti potrebno, ak se pokaže da je neki extra talent, sve ispod toga ne dolazi u obzir na kredit. takve kupaone i namještaje kupuju ljudi koji imaju para, a ne oni koji za to moraju ući u kredite.

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Dobro moia koji ti je danas? Jako su ti zlocesti komentari.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ajme aleks

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

da nisi toliko frustrirana ribanjem školjke iz OBI-ja, ne bi bila toliko negativna

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    da nisi toliko frustrirana ribanjem školjke iz OBI-ja, ne bi bila toliko negativna

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj disciplina prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro moia koji ti je danas? Jako su ti zlocesti komentari.
    nisu namjerno zločesti, nego me doista povuklo za jezik, a reci mi nije li istina ovo što sam napisala, nije li dosita tako kod nas u hrvatskoj, nisu li ljudi na koljenima, a sve zbog bahatosti i kredita. da to mi je tema bolna kao da biku mahneš crvenom krpom ispred nosa. kad dođem dole svi se žale, kukaju, krive vlast, krive strance, krvie sve, a svi krcati kreditima za stvari obične stvari nipta drugo nego stvari, dok im dijete nije vidlo pošteni komad ribe jerl je preskupa.a

ali da ne budem dalje previše zločesta ili nepristojna jel, mičem se evo sa ove teme.

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ne ne čekaj malo, kad vidim ove zadnje komantare, baš onak jeftino i balavo, u biti bi se ja rebala smijati, a ne se živicrati. thx na prosvjetljenju

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ovako i moja prijateljica, Hrvatica iseljena u Njemačku. Cijelo ljeto je bila uzbuđena kako je Ipanema japanke našla na 20% popusta. A tek kad smo ulovili dobre komade ribe pa kad je izračunala koliko bi nas koštalo to pojest u restoranu, koje je to oduševljenje izazavalo! I onda se sjetila: a još da crva sami naučite vadit pa da ni na to ne trošite!

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Eto, sad ce jos ispast da smo losi roditelji jer dizemo kredite
    Moia, fulala si ceo fuzbal! Daj odi na box ili nazovi muza pa se ispucaj! Zivciras se na pogresnoj temi

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

pa tko si danas moze priustit da uredjiva stan/kucu bez kredita pa kupovo on kvalitetne ili manje kvalitetne wc skoljke? ne gine ti kredit kako god ga okrenes....

kad smo kod kvalitete,u stanu od pokojne babe imamo mjesalicu za tus Grohe staru cca 35g....sjaji se ko da je sad iz butige izasla,nikad gumica nije mijenjana....mislim da se takve stvari vise ne proizvode...

a sad odoh ocistit kadu,pri tusiranju sam primjetila neke ne bas lijepe naslage kod odvoda....

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Ovako i moja prijateljica, Hrvatica iseljena u Njemačku. Cijelo ljeto je bila uzbuđena kako je Ipanema japanke našla na 20% popusta. A tek kad smo ulovili dobre komade ribe pa kad je izračunala koliko bi nas koštalo to pojest u restoranu, koje je to oduševljenje izazavalo! I onda se sjetila: a još da crva sami naučite vadit pa da ni na to ne trošite!
    Zakon.
    Mi smo se prije 10 dana vratili sa odmora u Berlinu, joj što sam se svega naslušla o štednji , novcu i cijenama (a rođaci su mi puno manje nabrijani nego moia).

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Zakon.
    Mi smo se prije 10 dana vratili sa odmora u Berlinu, joj što sam se svega naslušla o štednji , novcu i cijenama (a rođaci su mi puno manje nabrijani nego moia).

evo čak ni tema o sernjaku ne može bez fajta , a ja ću pitati po treći put , kako se prema higijeni odnosi naša mlada generacija s foruma , znači cure koje su prije 10 godina imale 15,16 godina ?

može i u inbox ,ako se ne uklapa u koncept topica .

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bit će se i one osjećaju k'o babe pa nijedna ne odgovara :D

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    evo čak ni tema o sernjaku ne može bez fajta , a ja ću pitati po treći put , kako se prema higijeni odnosi naša mlada generacija s foruma , znači cure koje su prije 10 godina imale 15,16 godina ?

može i u inbox ,ako se ne uklapa u koncept topica .
    Kad je priča o zahodu jako osjetljiva stvar. Obzirom da ne spadam u (tako ) mladu generaciju ne mogu ti odgovoriti (u moje doba smo imalo higijeničare po razredu).

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Bit će se i one osjećaju k'o babe pa nijedna ne odgovara :D

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ne kuzim maria sto mislis da bi ti napisale,ides teorijom da ti s godinama opada elan za ciscenje? evo citaj moje postove na ovoj temi,ja cu sad 30,dovoljno mlada?
    otkad sam odselila od staraca postala sam veca cistunka nego sto sam bila,vidit cemo dokad ce me drzat.....
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 04.07.2012. at 13:01

Stranica 9 od 37 PrviPrvi ... 789101119 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •