Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Krumpiric - bas si pogodila ono sto mene u tim dijalozima uvijek zasmeta... Hrvatski nije hrvatski, logicki zakljucci nisu logicki zakljucci nego neka druga logika vrijedi, povijest nije povijest jer ne razumijemo okolnosti itd itd itd. Paralelni svemir, tako ja na kraju uvijek sve to dozivim kad pocnem malo dublje kopati, ali u stvari moram priznati da u zivotu nisam naisla na sugovornika koji bi nakon 15 minuta htio dalje objasnjavati i argumentirati vjerske teme vec su me uvijek slali na "visu instancu". Sjecam se jednog (usputnog) razgovora u studentskoj menzi o krstenju i kad je sugovorniku i prijatelj rekao da je na kraju sam zakljucio ono sto je u pocetku tvrdio da ja krivo tumacim njegov zakljucak je otprilike bio: "odi ti sa mnom fratrima pa ce ti oni objasniti bolje od mene, mene su oni spasili od pakla droge." I sta cu dalje s takvim razgovarati... Taj je bar htio diskutirati, vecina je ionako bila neprijateljski raspolozena od samog pocetka razgovora o "svetim" temama jer kako ja to ne shvacam/ne znam...

E, i moja omiljena - nije to sto pise bas tako, treba to tumaciti ovako/onako, pa povijesne okolnosti, pa ovo pa ono... sto izvrdavanja. Ko da ja sad uzmem E=mc2 i pocnem objasnjavat da to Einstein nije bas tako mislio nego eto ovaj "c" nije to uvijek "c" nego malo vise d...
    Posljednje uređivanje od sillyme : 08.09.2012. at 09:01

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •