I ja sam na ovo poludila... Kao prvo nemaju svi u blizini bake i dide koji im uskaču pri čuvanju djece. Što je s nama koji nemamo kud s djetetom ,nemamo bake i dide ili oni nežele čuvati unuke/unučice , vrtić je abnormalno skup ( 1600 kn po djetetu ,a plača minimalac) - znači mi nikad nećemo dobit posao jer nemamo organiz. čuvanje djece,odnosno najbolje ga je i netražiti .... jadne li države!!!!
Svi znamo da je izglasn zakon da žene idu u mirovinu sa 60 ,a muški sa 65god. znači bilo bi najbolje kad bi npr. ja čekala
da moji roditelji ili suprugovi navrše te godine pa da krenemo planirati i rađat djecu.

Odgovori s citatom
" i "jel bumo s posla išle u rodilište" i sl. A da bar radimo kakav fizički naporan posao (ajde, uglavnom stojimo na nogama ali nije to takva strahota).
) je nešto što ja ne uspjevam shendlati, i nakon tjedan i pol, prije nego ikome drugome, prije nego mami i tati (tj. dedi čuvalici
. Izgleda da je u kolektivnoj svijesti našeg društva da trudnica mora biti na bolovanju i mislim da neće biti promjena dok se ne prestane izjednačavati bolest i trudnoću.