Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

moje iskustvo sa prof R.
    prvo je trazio sgram, a kasnije sve hormone. odmah mi je rekao da odem endokrinologu i to sam napravila. prije nego sto sam isla u postupak dr. stelec mi je dao samo upute i protokol za davanje hormona, moj dr je bio na godisnjem. nije ni pogledao novi nalaz endokrinologa. zbog toga je prof bio i malo ljut jer sa visokim TSH nisam ni trebala ici u postupak.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj sanjalica82 prvotno napisa Vidi poruku
    prije nego sto sam isla u postupak dr. stelec mi je dao samo upute i protokol za davanje hormona, moj dr je bio na godisnjem. nije ni pogledao novi nalaz endokrinologa. zbog toga je prof bio i malo ljut jer sa visokim TSH nisam ni trebala ici u postupak.
    Ovo prvo boldano pripisujem velikoj bahatosti, kao i onda kad sam ga na jednom transferu pitala hoću li dobiti sličicu (što je već u nekim klinikama bilo skroz normalno) dobila sam odgovor da kad izađem iz Klinike nek odem do Murtićeve galerije pa ću je tamo dobiti.
    Drugo boldano - e, ovome služe razmjene informacija, forumi kao što je ovaj! Da si to tada znala vjerujem da ne bi dopustila da se bodeš a znaš da je skoro pa besmisleno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •