Stranica 65 od 85 PrviPrvi ... 1555636465666775 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,201 do 3,250 od 4229

Tema: "azoo statistika"

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Sos ovo si dobro napisala jedino dobro u svemu tome je svi vi koji ste na forumu... Mi nažalost nismo imali prilike vas upoznati al preko ovog foruma kao da se znamo sto godina. Rekla sam mm da zaista neznam kako bi to preživjeli da nije bilo Vas ! Vi najbolje razumijete kako je teško kroz tako nešto prolaziti. Od vas smo dobili veliku podršku i to moram reci veću od one za koju smo se nadali od svoji najbližih . Nikad to nećemo zaboraviti i nadam se da će mo se i dalje družiti bez obzira na sve....

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hvala vam puno, najvise mi je znacila podrska od svih vas ,jel ste prosli isto patnju ,vi razumijete sto znaci kad dobijes malo nade,zivis za nju svaki trenutak i onda tako veliko razocaranje i srce puca od boli ... tesko je ali mora se dalje,mozda sutra bude bolji,ljepsi dan

vidjet cu ujutro dali se prosirilo fleka je okrugla velicine kovanice manje ,nebih mu bas ja to otvarala i mjenjala ajme sad to neznam kako bih prezivila da vidim,ako vidim da se siri zvat cu sestru pa ga odvest ujutro ili mu promjenit.
    rekla nam je sestra samo ako se smoci mokracom da se zamjeni da nije vlazano ,da nesmije biti.,a valjda ce biti dobro,to mi je najbitnije da sve dobro zaraste i bude on ok.
    hvala drage moje

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

anaitomi2,podrška najbližih je "mlaka" jer 1. ili nemaju problema s neplodnosti ili 2.ne razumiju se u medicinske termine ili 3.jednostavno nemaju dovoljno empatije-zato postoje "suborci"

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj medeni prvotno napisa Vidi poruku
    anaitomi2,podrška najbližih je "mlaka" jer 1. ili nemaju problema s neplodnosti ili 2.ne razumiju se u medicinske termine ili 3.jednostavno nemaju dovoljno empatije-zato postoje "suborci"
    potpisujem

neosuđujem ih jer znate kako se kaže : "sit gladnom ne vjeruje"..valjda nemogu shvatiti ..neznam..al zato smo mi tu, da budemo podrška jedni drugima ..nas tek čeka punkcija..

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Htio sam prije dva dana podijeliti osjećaje sa svima vama ali sam pricekao da jučer i danas MT budu određene.
    Kada su meni prije cca 3-4 g prvi doktor rekao da su mi šanse 0 posto da imam svoje djete- sok za šokom ,tražili smo cca mislim 6 mišljenja i svi su nas samo rusili ništa,nikad,nula.Onda veza jedna,druga,traži po netu,čitaj proučavanje :došli do MT - u Istanbulu.Poslali nalaze i ocekivajuci da će nam javiti sa također lošim vijestima- novi sok,doktor govori nije bed dajem vam 70posto šanse,da 70 posto.Sta da kažem ponovno se dižemo,razmišljao tražimo najbolje doktora .postoje dva London 12000€ i Istanbul 4000 €.tesko je bilo Sta skupiti.tada se otvorila klinika u Sarajevu doktor iz Istanbula cijena 1000€.Na pitanje dr.emrea da bi radije otišao u London gdje su doktori na vrhu,odgovor je ponovno mi ovdje azoospermiju u kombinaciji sa klineferterom rjesavamo u strasnim postocima-za nevjerojatnih tada 60 posto.Na dan konzultacija uz pregled i nalaze dr.emre nam je dao 50 posto šanse.Rezultat znate.
    Tesko je sada bitipametan,ali radije i bolje bi preživili da su nam ostale šanse 0 pa da se nešto dogodilo nego sa 0 nas dignu u nebesa i daju svrsenu stvar i onda ovakvo razočaranje .Htio sam danas doći to sve reci doktoru ali....
    Sad smo našli nešto u Americi za neo azoospermiju neki sperm hope -pa možda i za nas sa klineferterom nađe tehnologija nešto.
    Još jednom veliko hvala svima na prevelikoj podrsci i iskreno od srca se nadam da će nam se snovi jednom ostvariti....

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Drage moje,,, ja zaista ovdje nemam riječi : nego samo suze koje vam znam neće pomoći ali toliko mi je teško da one idu i zaista kažem ovo nije fer ali stvarno nije fer tako sam se s vama radovala i bodrila vas ali na žalost nije pomoglo a ja se ne smijem ni postaviti u vašu situaciju jer samo vi možete taj bol osjetiti i ja samo mogu dragog boga moliti da vam ga bar malo olakša,,,,,

SoS 15

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Čitam i plačem... dragi moji žao mi je zbog tih rezultata! Neznam ni šta bi mislila kamoli napisala... tužno...

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jutro!

Boli li vaše muževe stomak? Moj kaže da je bol kao da ima upalu mokraćnh kanala. Jedva hoda. Šta da radim? Ni tableta protiv bolova nije pomogla.

Anaitomi, stvarno ste hrabri, prehrabri, skidam vam kapu. Poslije svega što ste prošli odmah početi da traženjem daljeg rješenja. Ja sam jedva ustala i otišla do prodavnice. Ljuta sam na samu sebe što sam ovako slaba.

Možeš li napisati malo više o tome što si pronašao? Je li misliš na sperm hope - tablete? Ili je nešto drugo u pitanju?

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Sos,MM je nakon biopsije imao bolove u cijelom donjem dijelu stomaka.Dr. je rekao da je to normalno jer "se kopalo unutra" primao injekcije u prepone,iako to nije mjerodavno jer nema svatko isti prag boli.

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

...imao je i podljeve-hematome...

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala, znači da nema potrebe da zovem doktora? Sutra ide na previjanje, ali razmišljala sam da li da ga i danas vozim tamo na pregled.

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Mislim da nema potrebe ali prati kako se osjeća pa zovi ako se pogorša ili bude dugo trajalo.

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Još nešto-njemu je dr na kontroli pred put radio ultrazvuk, rekao sve je ok pa ga nisam pitala zašto ga radi.Eto, samo da znate,možda tu rade drugačije, ne znam.Ali nama je bilo drago da ga je napravio, mirniji smo krenuli na put jer je on sam, u komadu odvozio 1200 km.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Sos15 draga i mog muza boli dosta i bas to rekao je da je kao upala mokracnih kanala,. vjrujem da je to sve ok mislim normalno,tako je i sestra rekla da ce boljeti.,nadamo se da ce sve bit dobro unutra i da ce nam se nasi dragi brzo opravit.Mom muzu nije se vise sirila flekica tako da sutra idemo na previjanje i doma.
    hvala jos jednom svima na svakoj podrski
    jubi vas vasa ????????????
    Posljednje uređivanje od postoji nada : 10.12.2012. at 10:38

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

pozdrav drage moje! MM je jučer morao podijeliti s Vama i svoje misljenje u vezi toga svega ! Sos na onom papiru šta smo dobili prije operacije pise u slučaju jake boli u testisima ili ispod stomaka da se mora napraviti kontrola kod ljecnika. Mozda da svejedno nazoves u kliniku i pitas nemas sto izgubiti ! Ako mu tablete ne pomazu mozda mu daju inekciju protiv bolov ,mi smo to trazili prije nego sto smo izasli iz bolnice i hvala bogu do sada nije bilo nikakvih bolova ! Javi sto si rijesila

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Znači da treba boljeti. Valjda će brzo proći. I mi ćemo poslije previjanja kući. Nemamo više šta ovdje raditi.
    Ja dragom neću dati da vozi, on će odmarati, put nije toliko dalek kao kod medeni, ali ipak ne bih da se napreže.
    Postoji nada, dobro je da se krv nije više pojavljivala, ja sam jutros malo gledala kod mm, ali ne vidim krv, to mora da je kod vas bila ona gaza koju sam ja vidjela još u klinici na krevetu mm.

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Još bih nešto spomenula(baš sam se raspisala);zbog kontrole testosterona nakon biopsije utvrđeno je da su nakon mjesec,dva(ne sjećam se točno) spolni hormoni došli u normalu(prije bio poviešn fsh).Ja sva sretna slala muža na spermiogram ali i tada nule.Eto bar su mu hormoni u redu pa se ja šalim da sada nema popust za čudne izljeve koje sam mu prije tolerirala.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ha,ha, ja ću svom tolerisati još koji dan dok se ne oporavi i onda ima da on mene tetoši. Nama je doktor rekao da povremeno analiziramo spermu,mada ja ne vidim svrhu, ali nije spominjao da provjeravamo hormone. Koliko često treba to uraditi?

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

To sam ja naišla negdje na netu-stvarno ne znam izvor(nešto u vezi uništavanja tkiva kao posljedica oper. pa stoga i lošija produkcija testosterona) pa spomenula dr. i on rekao da napravi.Tako da to nije bilo obavezno.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Možda ipak nije loše s vremena na vrijeme provjeriti nalaze. Možda za tri mjeseca, pa onda svakih šest mjeseci? Moćda bi tako trebalo raditi i uzv testisa?

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

sos15, i nama je gazica ona prva ostala na krevetu ,to je bas ova sto je na jednom testisu,mislim desnom, nadam se da je to sad ok.,mislim da nebi bilo dobro ni ici na ovu hladnocu kazu na vijestima da je Sarajevo -16.,a i sad ako se to sve zaljepilo ,bilo bi gadno .Mi cemo ujutro oko 10 mozda manje -vise u bolnicu i doma jedva cekam.
    hvala drage moje na svakoj pomoci,informaciji ,na svemu
    neizmjerno sam sretna sto sam upoznala aboni76 i sos15, curke su predivne ,nevjerovatno dobrog srca -hvala vam
    voljela bih i da sam jos koju curku upoznala ,mozda se opet negdje sretnemo ,drugom ,boljom prilikom
    suborci nasi su svakako bolji od nasih blizih ,jel samo vi znate rec posebnu rijec i utjehu u ovakvoj situaciji
    Posljednje uređivanje od postoji nada : 10.12.2012. at 11:28

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

To bi se moglo obavljati u dogovoru ili s Turcima ili vašim urologom.Možda je stvar procjene dr. da li ima potrebe za tim.Vjerojatno je MT manje invazivna pa nema potrebe.E sad ako pitaš kirurga da ne bi ispalo da mu se miješaš u struku.Mi smo bez beda to mogli pitati dr u Pragu jer smo ostali u super odnosima-redovito se čujemo i kum je našoj curi.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ma, na klinici su nam rekli da ih zovemo za šta god treba, bez ustručavanja, mogu i njih pitati (planiram sutra) samo je juče bio suviše veliki šok, nisam se sjetila pitati u tom momentu.
    Što se tiče tih nalaza, to će mi uputnice dati naša porodična (super žena), a mogu za nuždu odraditi i privatno bez uputnice. Ja se bojim neželjeni posljedica ove operacije i zato mislim da treba s vremena na vrijeme vršiti kontrole.

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

žao mi je što morate prolaziti kroz sve ovo i nadam se da ćete jednoga dana i vi zagrliti svoje djetešce
    sos15 ako vam se da svratite na kavicu i da odmorite...

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

SOnja, možda drugi put, trenutno nismo za društvo, ali svakako bi te voljela upoznati, kad se malo smirim.. Ako krenete prema mom kraju, obavezno se javite. I ljubi svoju curicu, ona vam je najveće bogatstvo

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Cure, jako su me rastužile loše vijesti zadnjih dana... Šaljem vam zagrljaje i molitve da što lakše prebrodite ovo teško razdoblje

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja od jutros nisam ni usla da vidim sta se dogadja....
    uglavnom,dosla sam u opasnu dilemu da l da idemo uopce na MT, jer mm ima sve nalaze hormona kao Tanjicin muz, a kod njih nisu nista nasli...mozda da,ipak,razmislim o alternativama?

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

tuzna, moram priznati da sam i ja u dilemi...iako nas prvo čeka biopsija. i mislim da ćemo na joj i ostat- ako bude nešto odlično, no ukoliko ne bude ništa opet ćemo za prag, samo ovoga puta preko zavoda. da bi nam uopće odobrili preko zavoda oni inzistiraju na biopsiji, a mi smo se na nju odlučili zbog nas samih kako bi pokušali sve moguće. ja iskreno mm nisam ništa govorila ovaj vikend, jer ga ne želim prije vremena bedirati, ali mi se čini da je skužio da se nešto događa, ali valjda ni on nije imao hrabrosti pitati. razmišljala sam i da ako on poželi odustati od biopsije, onda ćemo tako i uraditi. u potpunosti ću mu prepustiti ovu odluku i biti uz njega.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

cure moje kad sam vas citala jucer stvarno sam jos sam i na you tubu gledala razlike izmedju tese, tesa i microtese... prestrasno sta su vm morali prozivljavati a bez ishoda... samo vam zelim reci, vama kao parovima da ste pre pre hrabri i zbog toga...a vidim da i ne odustajete.. ne mogu vam se nacuditi.. svaka vam cast na tome... super ste i ne odustajte.. ja vam od srca drzim da na bilo koji nacin dodjete do svojih smotuljka.. i ja bi bila tako hrabra ali ne znam za mm da li bi on na sve to pristao... ipak ima parova koji prebrzo odustanu.. vi ste postale moja motivacija i moj uzor.. hvala vam na tome i saljem vam ogromnu pusu!!!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cao devojke. Citam sve ovo i osecam vasu bol.
    Budite jake! Prvih nekoliko dana su najtezi.
    Postoje drugi nacini da postanete majke i kad se to desi, necete hteti ovoga ni da se secate.

MM je posle MT 3 nedelje krvario.
    Nisu ga sasili kako treba, a on nije hteo da ide nazad jer ga je jako bolelo. 3 nedelje mu je zgrusana krv izlazila
    Nama je MT bila uspesna, ali ICSI neuspesan.
    Ne znam kako posle svega sto je prosao da ga teram da prolazi kroz sve to ponovo, a ne znam ni kako da dignem ruke od svega kad znam da postoji SANSA za nasu bebu

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Vatra, nismo mi hrabri, ja bi rekla da nas vuče neka čudna sila koja nam neda da odustajemo. Bar je tako bili do sad. Htjela sam prvo napisati da prije da smo ludi, ali nije lijepo da druge svrstavam u svoju grupu. Nemoj sumnjati u svog muža, oni su borci i njihova želja je kolika i naša. Kad smo trebali ići na prvi spermiogram, jedva sam muža nagovorila, htio je da prvo pokušavamo neko vrijeme,pa onda bi išao. Kad smo saznali za dijagnozu, mislila sam: nema pojma da bi on prihvatio ni punkciju, a kamoli biopsiju. On je na sve pristajao bez pogovora: treme je bilo ali ne toliko da bi se odustajalo. Ponekad mi je djelovalo da sam ja više u tome i da njegova želja za djetetom nije toliko jaka kao moja, ali kad sam juče vidjela njegovu reakciju kad nam je doktor rekao da nije našao ništa, on se slomio i počeo plakati. Tad sam u njegovim očima vidjela kolika je želja bila. On je samo racionalniji od mene i htio je prvo da istraži koji je najbolji način da dođemo do cilja.
    Sigurna sam da će i tvoj muž pristati na sve samo da dođete do cilja.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

joj sos15 bas si me rasplakala... muci me to stalno..sta ako ovo, sta ako ono... non stop mislim na vas.. mm bas ide korak po korak a ja kao da trcim kroz labirint i nikako da stignemo do cilja.. ne pricamo vise puno o tome, jer pristaje na sve i samo ceka termine za neke preglede... ne znam kako je vama bilo i kako vam je sad ali se mogu suosjecati s vasom tugom.. pozdravi muza i nek se sto prije oporavi.. hvala sto si to podijelila, bas ne znam kome se obratiti a da me razumije.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mi te ovdje svi razumijemo, svi smo prošli ili prolazimo isto. Kad god te nešto interesuje, samo pitaj. Ako nismo na forumu, pošalji pp to ćemo odmah vidjeti jer dobijemo obavještenje na mail.

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku
    Vatra, nismo mi hrabri, ja bi rekla da nas vuče neka čudna sila koja nam neda da odustajemo. Bar je tako bili do sad. Htjela sam prvo napisati da prije da smo ludi, ali nije lijepo da druge svrstavam u svoju grupu. Nemoj sumnjati u svog muža, oni su borci i njihova želja je kolika i naša. Kad smo trebali ići na prvi spermiogram, jedva sam muža nagovorila, htio je da prvo pokušavamo neko vrijeme,pa onda bi išao. Kad smo saznali za dijagnozu, mislila sam: nema pojma da bi on prihvatio ni punkciju, a kamoli biopsiju. On je na sve pristajao bez pogovora: treme je bilo ali ne toliko da bi se odustajalo. Ponekad mi je djelovalo da sam ja više u tome i da njegova želja za djetetom nije toliko jaka kao moja, ali kad sam juče vidjela njegovu reakciju kad nam je doktor rekao da nije našao ništa, on se slomio i počeo plakati. Tad sam u njegovim očima vidjela kolika je želja bila. On je samo racionalniji od mene i htio je prvo da istraži koji je najbolji način da dođemo do cilja.
    Sigurna sam da će i tvoj muž pristati na sve samo da dođete do cilja.
    Sos ovaj post kao da sam ja pisala... Cure moje nemojte sada odustati zbog naših loših rezultata,u svemu tome bilo je i nešto pozitivnih rezultata i to vas treba hrabriti i dati vam snage ! Mi sada znamo da smo sve pokušali sto smo mogli i da nam se nažalost nije ispunila jedna jedina želja koju smo imali... Ali opet ne odustajemo,tražimo mozda tamo negdje daleko od nas se skriva neko rješenje i sigurna sam da ćemo pronaći pravi put ka toj steći

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

anaitomi2 pošalji mi kad stigneš link za taj sperm hoope što je tm našao. Je li to neka nova operacija ili one tablete što se naručuju iz Amerike mislim da ih muž od 888 koristi?

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Da to su tablete imaš stranicu www.spermhope.com , našla sam još nešto spermamax al to mi nekako nije još uvijek istrazujem sve dok mi ne dođe odgovor od dr...

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

koliko se sjećam to su vitamini, čitala sam ranje o tome. Pročitaću opet, ali lično sumnjam da bi nam vitamini mogli pomoći ako ovo do sad nije dalo uspjeha. Jesi li slala mail doktoru?

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

sos15, upravo tako moj muž je pio sperm hop..i stalno smo u kontaktu sa doktorom Abuelhijem i uljeva nam takvu nadu. A prvo da kažem pročitala, sam da vama nije uspjelo u Baceciju, stvarno mi je žao, bila sam i ja napeta ta 2-3 dana , al nije to kraj. Vjeruj te mi, mi otkada se borimo sa azoo uvijek neki loši rezultati,a jedino me drži vjera u Boga dragoga... što se tiče sperm hopa, vjerovatno i anatomi zanima, moj muž je pio pola godine tablete. Hormoni su mu uredu, mada ni od samog početka nije to bio neki problem međutim spg je pokazao 000, sad je nastavio pit koenzin Q 10, po nalogu doktora i da ponovi spg za 3 mjeseca.
    poslat ću link preko kojeg smo mi došli do ovog doktora, ja pratim i njegovu facebook stranicu , tu se javljaju parovi.
    http://spermhope.com/ http://www.facebook.com/pages/SpermH...76159769129325

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

samo u jednoj boci dođu vitamini, a u drugoj su tablete al na biljnoj bazi, od nekih trava. Ima na njihovoj stranici sastav tih tableta, znam da ima macina trava. Ukupno smo dobili 8 boca, cijena oko 300 dolara

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kontaktirala sam ga, pa čekam odgovor.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

888, ne mogu se više sjetiti: jeste li radili spermiogram nakon terapije?

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

ne predaji te se, jer čitala sam o parovima gdje je muž imao azoospermiju i s vremenom situacija se promjeni na oligi ili čak na normo
    meni kaže moj doktor što više sexa, da se oni pokrenu a kad očepi biće svašta

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

radio je muž spg prije 10 dana

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

evo kopirat ću email koji smo dobili,nakon mog upita da je spg 000 i šta dalje?

Don't worry this treatment can increase your chances with the TESE.
    as I told you continue with men multivitamins and co enzyme 10 (100 mg) and after two or three months check sperm count again.
    Remind me please, Where are you from?

Best Regards,
    Dr. Abuelhija

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

888 sviđa mi se ova terapija sa sto vise sexa moram reci mm da sam otkrila novu terapiju

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Sos sala sam u klinika i rekli su da će pitat doktora a ukoliko mi se ne jave tokom tj imam mail od doktora u Istambulu pa ću onda njemu direktno poslati

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

curke nas je 8 bilo sa ovog naseg foruma,2.pozitivna rezultata za new girl nisam sumnjala oni su imali spermije punkcijom tak da to je bilo za ocekivat ,a aboni76 je divna prica sa pozitivnim uspjehom ,mi svi ostali neopstruktivna 0000., strasno ,neznam samo cemu doktorova prognoza 30% da ce se naci ,sto sam ja odmah sumnjala ,vise bih cijenila 1% da je rekao vec toliko puno.Jos nesto nama nije doktor dosao reci rezultate vec ginekolog dok.Enver, onak kratko i jasno,to mi je malo zao, s druge strane shvacam da je jedva cekao da zavrsi i krene u Istanbul ,ali mi je bilo tesko kad je rekla sad ce dok.Emre doci u vizitu da vidi dali je muz dobro i da s vama poprica , a na kraju od doktora nist, nije se ni pozdravio.Nadam se samo da je on radio operaciju a ne netko drugi.
    grlim vas

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure moje, plačem dok ovo čitam, prestrašno što sve morate prolaziti !!! Neka vam Bog dadne snage za dalje, puno ljubavi da sve to prebrodite i nađete utjehu i sreću u životu, i molit ću Boga da vam svima pošalje čudo!!!

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mury, hvala na podršci, ali , molim te nemoj plakati i čitati ove postove, puni su tuge, a to ti sad ne treba. Izbjegavaj sve što bi ti moglo naškoditi, suviše si se borila za ovo, da bi sad zbog naše tuge sebi činila loše.

Postoji nada, ne mogu vjerovati da vam doktor nije rekao rezultate, ipak je to trebao on učiniti zbog dodatnih pitanja koje ste možda imali.

Anaitomi, molim te javi mi šta je napisao doktor kad ti odgovori.

Ne znam za ovaj spermhope vrijedi li pokušavati, kad se malo smiri stanje pitaću muža,pa nek on odluči.

Ovo je jedina terapiju "sex" koju namjeravam primjenjivati bez prestanka, em je najjeftinija, em je dobra za liniju.

Samo da se muž oporavi, pa se bacamo na to. Na žalost, on je sad dobio i temperaturu, stomak opet boli. Zar nam ni to nije moglo proći bez komplikacija?!
    Posljednje uređivanje od sos15 : 10.12.2012. at 18:54

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Sos malo me brine to sa temperaturom, na onom papiru piše da se zbog toga mora ići kod liječnika ! Postoji nada ovo za postotke se slažem nama su rekli 50 posto možda da ubuduće to zadrži za sebe ovako smo bili 99 posto sigurni da će naći nešto

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •